- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 124.983
- 598
- 36
Kuzum daha önceden beni biliyorsunuz çok aktiftim ve takım üyelerinden istediğimiz aktif olup birbirimizi motive etmekti onu sağlayamayınca kendimi sorumsuz hissediyorumGitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazi seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersin
Yo diyet iyi de buraya çok uğrayamıyorum yük oluyorum gibi hissediyorumniye kız hazır mı hissetmiyorsun
Evet o rahatlığa da girerim kesin kafa rahat hesap verme yokÇıkma gruptan supurgem . Menü yazmak için en olmadı telefona alarm kur. Ben bazen vaktim olsada unutuyorum. Senin vaktin yoktur çalışan biri olarak anlıyorum ama. En azından burda biraz daha sıkıyorsundur kendini. Kendimden biliyorum gruptan çıkarsan salarsin diye korkuyorum![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Cezayı hallettim diye düşünüyorum10 Ekim salı
Menü bildirimi yapmayanlar
@succulentt
@Pembe Lotus
9 ve 10 Ekim cezalı @bendenizefenim
10 Ekim cezalı olanlarUcanSupurge @prensesss016
Önceki haftadan cezalı olanlar cezaları bitirin kızlar![]()