- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 124.983
- 598
- 36
Kuzum daha önceden beni biliyorsunuz çok aktiftim ve takım üyelerinden istediğimiz aktif olup birbirimizi motive etmekti onu sağlayamayınca kendimi sorumsuz hissediyorumGitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazi seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersin
Yo diyet iyi de buraya çok uğrayamıyorum yük oluyorum gibi hissediyorumniye kız hazır mı hissetmiyorsun
Evet o rahatlığa da girerim kesin kafa rahat hesap verme yokÇıkma gruptan supurgem . Menü yazmak için en olmadı telefona alarm kur. Ben bazen vaktim olsada unutuyorum. Senin vaktin yoktur çalışan biri olarak anlıyorum ama. En azından burda biraz daha sıkıyorsundur kendini. Kendimden biliyorum gruptan çıkarsan salarsin diye korkuyorum
Cezayı hallettim diye düşünüyorum10 Ekim salı
Menü bildirimi yapmayanlar
@succulentt
@Pembe Lotus
9 ve 10 Ekim cezalı @bendenizefenim
10 Ekim cezalı olanlarUcanSupurge @prensesss016
Önceki haftadan cezalı olanlar cezaları bitirin kızlar
Ben ekmek yiyom benimde gurulduyor merak etmeBende ekmek bağımlısıyım ama diyete basladihim ilk haftadan sonra akşam ekmek yemeği bıraktım
Geçen hafta çorba salata yoğurt yedim hep ama bu hafta dolma eklendi zaten pirinç varken ekmek yemem de artık alıştım
Yalnız geceleri çok karnım gurulduyor
Süper menü bence afiyet olsun canımSabah
2 çatal patates k.
Domates peynir zeytin çay
2 dilim tb ekmek
Öğlen
1 dilim tb ekmek ve 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ,domates zeytingözüm döndü açlıktan. Burda
Akşam
1 kepce tavuk corbasj ,1 tabak taze fasulye(susuz) ,cacık, 1 dilim tb ekmek
şu 2 litre civarı Eki Görüntüle 3316268 Bi ara telefonu eve bırakıp eşimin telefonu ile çıkmak zorunda kaldım o yizden bugün adım az .kursada gittim en az 5 bin olması lazım:))
Benimkide öyle oldu şu ara bende sordum geçen ufaktan zoruna gidiyor benim beyinBenimki gobeklendjarada tutup kaç aylık diye soruyorum
Afiyet olsun canım.11 EKİM ÇARŞAMBA
Aç karna rutinlerim 1 bardak suya;
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
Hindistan cevizi yağlı tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 parca peynir
1 yk acılı sos
Sivri biber
1 dilim tbe
Öğle 15:00
1 servis kaşığı kısır
1 poğaça
2 çatal tatlı
Saat 16:30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19:30
1.5 kepçe siyah mercimek çorbası
5 yk kavurma
Salata
Su 2lt detoks suyu 1 litre de normal icerim
Spor yarım saat tempolu yürüyüş&koşu
Cemoos Chocolita
Çıkma çıkma olsun bı şekilde adapte olacaksın. Sohbete bende çok katilamiyorum yapacak bişey yok zamanla olcakEvet o rahatlığa da girerim kesin kafa rahat hesap verme yok
Sabah 1 dilim kepek ekmek krem peynir. Oglen taboule. Aksam 3 yk bulgur 4 yk bezelye. 1 litre su
Ooo baya hafif bir akşam menüsü afiyet olsun canım11 Ekim
Sabah sütlü kahve
Öğlen yarım kaşarlı tost (okulda nöbetçiydim çıkamadım)
Ayran
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam
1 muz , 2 ceviz, 4 kaşık yoğurt , Tarçın karışımı
Su:2 üstü
Afiyet olsun leylak menüye uyacagindan eminim11 Ekim Sali Menüm
KAHVALTI 12:00
2 yumurta peynir maydonoz biberle sebzeli omlet
4 zeytin
10 findik
2 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
ARA ÖĞÜN 16:00
Kahve +hurma ,kayisi ya da kuru uzum üçlüsünden herhangi biri
AKṢAM 18:00
Yesil mercemek yemegi (1 tabsk yemeyi planliyorum)
Yogurt (4 kasik)
Salata
Su 2 litre (en az hedefim bu)
sporu sonra etiketliyecegim menüden bir sapma ya da degisklik olursa sporla birlikte eklerim.Tesekkurler
Chocolita Cemoos
Sagol canim bu sefer son olsun yaa vereyim artik hemOoo baya hafif bir akşam menüsü afiyet olsun canım
Afiyet olsun leylak menüye uyacagindan eminim
Ekmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miBen ekmek yiyom benimde gurulduyor merak etme
Biz 9. Takımda arada yemin ederdik kızlarla ekmeğe,tatlıya 3 gün 1 hafta diye bana yine ondan lazım sanırım
Yemedigim zamanlar oldu aslında ama şu an vazgeçilmez gibi davranmanın anlamı ne bilmiyorum. Dur bakım yarın yemiycem kendime sozz
Süper menü bence afiyet olsun canım
Benimkide öyle oldu şu ara bende sordum geçen ufaktan zoruna gidiyor benim beyinşu siralar ise yogunlasinca hemen 3 kilo gitmiş yemekten kesmedi işi sadece biraz ağırlaştı sadece deli olacağım nasıl yani nasil
Afiyet olsun canım.
Taboule ne diye baktım.saltaymisSabah 1 dilim kepek ekmek krem peynir. Oglen taboule. Aksam 3 yk bulgur 4 yk bezelye. 1 litre su
Bende genelde sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum 18-19 gundürEkmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miben uzun suredir 3 4 yildir aksamlari ekmek yemiyorum ama kahvaltida 1 ya da 2 yiyorum cok denedim ams yapamadim tamamen kesmem mümkün degil
Tamamen bende kesemem sanırım. Özellikle kahvaltı benim için ayrı bir yerde şu sıralar. En azından akşamları yemeyecegim yarınEkmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miben uzun suredir 3 4 yildir aksamlari ekmek yemiyorum ama kahvaltida 1 ya da 2 yiyorum cok denedim ams yapamadim tamamen kesmem mümkün degil
Olur olur istedikten sonra olmaması için bir sebeb yok sonucta. Rabbim sağlık versin gerisi olur ins.Sagol canim bu sefer son olsun yaa vereyim artik hemCemoos gibi eli sopali denetçiyi bulmuşum degerlendireyim Ocak ayinda dogum gunum var ocagin sonu şubatin basi gibi 65 olmak istiyorum sonrasi Allah Kerim 6 li sayilari bir görsem icim rahatlayacak.Bugun evimin yalindaki italyan fırıninın önünden gectim çok sevdigim bir tatlilari var seytan dürttu sonra dedim amaaann bi 10 bin adim daha atamam yuru eve yuruuu hemen leylak çevirme kafani o tarafa önüne bak
Sence iki haftada 4 kilo vermende en buyuk etken ekmek mi oldu yoksa hepsi birden mi sanirsam ben zaten cok ekmek yemedigim icin o 2 dilimi yeyip yememek beni cok etkilemiyor ama tatliyi kestigim an ve aksam yemegini erken yedigim an kilolar veriliyor catir catir resmen kac kere tecrube ettimBende genelde sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum 18-19 gundür
Taboule ne diye baktım.saltaymis.
Haniii
Adımların nerde
Gene rezilligim diz boyuTek öğün yedim.
Bol kahve ve çay içtim.
Bugün dukan birası yaptım yine.
Su 1lt ictim
Eki Görüntüle 3316299
YenilmediğinOlur olur istedikten sonra olmaması için bir sebeb yok sonucta. Rabbim sağlık versin gerisi olur ins.
Veee nefsine yenilmesinin içinde alkisliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?