Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kuzum daha önceden beni biliyorsunuz çok aktiftim ve takım üyelerinden istediğimiz aktif olup birbirimizi motive etmekti onu sağlayamayınca kendimi sorumsuz hissediyorum
niye kız hazır mı hissetmiyorsun
Yo diyet iyi de buraya çok uğrayamıyorum yük oluyorum gibi hissediyorum
Evet o rahatlığa da girerim kesin kafa rahat hesap verme yok
10 Ekim salı
Menü bildirimi yapmayanlar
@succulentt
@Pembe Lotus
9 ve 10 Ekim cezalı @bendenizefenim
10 Ekim cezalı olanlar UcanSupurge @prensesss016
Önceki haftadan cezalı olanlar cezaları bitirin kızlar
Cezayı hallettim diye düşünüyorum

Ben ekmek yiyom benimde gurulduyor merak etme
Biz 9. Takımda arada yemin ederdik kızlarla ekmeğe,tatlıya 3 gün 1 hafta diye bana yine ondan lazım sanırım
Yemedigim zamanlar oldu aslında ama şu an vazgeçilmez gibi davranmanın anlamı ne bilmiyorum. Dur bakım yarın yemiycem kendime sozz
Süper menü bence afiyet olsun canım
Benimki gobeklendj arada tutup kaç aylık diye soruyorum
Benimkide öyle oldu şu ara bende sordum geçen ufaktan zoruna gidiyor benim beyin şu siralar ise yogunlasinca hemen 3 kilo gitmiş yemekten kesmedi işi sadece biraz ağırlaştı sadecedeli olacağım nasıl yani nasil
Afiyet olsun canım.

11 Ekim Çarşamba Menüm

KAHVALTI 12:00
2 yumurta peynir maydonoz biberle sebzeli omlet
4 zeytin
10 findik
2 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez

ARA ÖĞÜN 16:00
Kahve +hurma ,kayisi ya da kuru uzum üçlüsünden herhangi biri

AKṢAM 18:00
Yesil mercemek yemegi (1 tabsk yemeyi planliyorum)
Yogurt (4 kasik)
Salata

Su 2 litre (en az hedefim bu)
sporu sonra etiketliyecegim menüden bir sapma ya da degisklik olursa sporla birlikte eklerim.Tesekkurler
Chocolita Cemoos

Ooo baya hafif bir akşam menüsü afiyet olsun canım
Afiyet olsun leylak menüye uyacagindan eminim

Ooo baya hafif bir akşam menüsü afiyet olsun canım

Afiyet olsun leylak menüye uyacagindan eminim
Sagol canim bu sefer son olsun yaa vereyim artik hem Cemoos gibi eli sopali denetçiyi bulmuşum degerlendireyim Ocak ayinda dogum gunum var ocagin sonu şubatin basi gibi 65 olmak istiyorum sonrasi Allah Kerim 6 li sayilari bir görsem icim rahatlayacak.Bugun evimin yalindaki italyan fırıninın önünden gectim çok sevdigim bir tatlilari var seytan dürttu sonra dedim amaaann bi 10 bin adim daha atamam yuru eve yuruuu hemen leylak çevirme kafani o tarafa önüne bak

Ekmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miben uzun suredir 3 4 yildir aksamlari ekmek yemiyorum ama kahvaltida 1 ya da 2 yiyorum cok denedim ama yapamadim tamamen kesmem mümkün degil

Bende genelde sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum 18-19 gundür

Tamamen bende kesemem sanırım. Özellikle kahvaltı benim için ayrı bir yerde şu sıralar. En azından akşamları yemeyecegim yarın

Olur olur istedikten sonra olmaması için bir sebeb yok sonucta. Rabbim sağlık versin gerisi olur ins.
Veee nefsine yenilmesinin içinde alkisliyorum seni

Bende genelde sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum 18-19 gundür
Sence iki haftada 4 kilo vermende en buyuk etken ekmek mi oldu yoksa hepsi birden mi sanirsam ben zaten cok ekmek yemedigim icin o 2 dilimi yeyip yememek beni cok etkilemiyor ama tatliyi kestigim an ve aksam yemegini erken yedigim an kilolar veriliyor catir catir resmen kac kere tecrube ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…