- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 124.983
- 598
- 36
Çoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum yaYa menü ve tartıda aktif ol sohbette çok bişey kaybetmiyorsun ama sen bilirsin zorlamam seni
Yaa üzüldümÇoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Ayıp olmaz bana isim bu hepinizi uyarıyorum.Çoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Ben her gün burda olduğum halde yazmayı unutuyorum bir düşün bakalım hangimiz ayıp ediyorÇoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Senin cadolozlugundan herkes kendine honkuruyon zannediyorAyıp olmaz bana isim bu hepinizi uyarıyorum.
Bak sen pazartesiye kadar diyetine devam et tartıya bı bak tatmin olursan buraya asıl yok olmuyor dersen ayrıl olur mu
Nice mutlu yılların olsun tatlım.İyi akşamlar kızlar.
Diyet beslendim. Su tamam. Adım 12 bin oldu. İkinci gün cezamı da çektim böyleceCemoos
Eki Görüntüle 3315811
Bugün fazla yedin herslde sesin pek çıkıyo yine aynı gruptayiz bu hafta bı kilo al grubu riske at seni parçalarım ona göreSenin cadolozlugundan herkes kendine honkuruyon zannediyor
Bende unutuyorum bazen laf yetiştircem burda diyeBen her gün burda olduğum halde yazmayı unutuyorum bir düşün bakalım hangimiz ayıp ediyor
Bence de gitmeÇoğunlukta menüyü unutuyorum etiket yapıyorsun ayıp etmiş hissediyorum ya
Yaa üzüldümgitmesen keske
Ayıp olmaz bana isim bu hepinizi uyarıyorum.
Bak sen pazartesiye kadar diyetine devam et tartıya bı bak tatmin olursan buraya asıl yok olmuyor dersen ayrıl olur mu
Allah razı olsun diyet iyi kötü rayına oturdu da burda aktif olup topiği motive edemeyince bi dünya insanla uğraşıyorsunuz bir de ben yormak istemedim sizi ekipler kurulmuş pazartesi tartı bildirmeden ayrılmam canlarBen her gün burda olduğum halde yazmayı unutuyorum bir düşün bakalım hangimiz ayıp ediyor
Gitme lutfen birlikte yeni yila zayiflamis girelim.Seni anliyorum 2 kucuk cocuk ,is , bir de mukemmelliyetci yapini bildigim icin supermen gibi her yere kosturmaya her ise yetmeye calisiyorsun haliyle bazi seyler aksayabilir ama bisey olmaz yine de kal bence pazartesiye daha iyi hissedersinAllah razı olsun diyet iyi kötü rayına oturdu da burda aktif olup topiği motive edemeyince bi dünya insanla uğraşıyorsunuz bir de ben yormak istemedim sizi ekipler kurulmuş pazartesi tartı bildirmeden ayrılmam canlar
15 bin ceza veriyorum sana 2 küp attıysa 30 binKendime kiraz sapı çayı yaptım eşime ıhlamur yaptım.
Gitmiş kiraz sapının içine şeker atmış
Yahu bari bal atsaydin boşa hitmesin diye içiyorum inşallah ödem attırır
Sadece soruyorum NEDENKendime kiraz sapı çayı yaptım eşime ıhlamur yaptım.
Gitmiş kiraz sapının içine şeker atmış
Yahu bari bal atsaydin boşa hitmesin diye içiyorum inşallah ödem attırır
Kendisi ıhlamuru şekerli iciyomus ıhlamur zannettim diyoSadece soruyorum NEDEN
Tamam senin cezan Çarşamba bitecek.KizlarChocolita Cemoos tekrar ce a slmak istemedigim icin tekrar yaziyorum mesaj kalabalikligindan gözden kacar unutursunuz filan 2.cezam olan 10 bin adimi lesli ile asagi yukari incik evin icinde tamsmlamsya calisacam birde akilli saatimin sarji yok cebimde telefonla hareket etmem zor oldugu icin onun sarj olmasini brkliyorum .o yuzden sizi etiketledigimde sozin icin ertesi gün olacak ama ben hala sali gununde olacagim o yuzden leylak cezalarinin goruntusunu atmadin al sana bi ceza şaakk diye baska bir ceza gelmesin
24 saat içinde yapıyoruz cezalarıCemoos diyelim bugun bir ceza aldim onu hrmen yarin mi yapmaliyim yoksa o hafta ici herhangi bir gün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?