Cemos cevap vermiş zaten canım hoş geldinBende katılmayı istedim gruba çok motive edici görünüyor ama ben hamileyim hamileyken de sağlıklı beslenerek kilo verilir diye düşünüyorum katılma şansım var mı
Daha önce takımlar varken 15 kilo vermiştim 3 ayda. Tek ihtiyacım olan motive yarış ve eli sopalı bir takım kaptanıChocolita
Gruba olmasa bile listeye alayım seni ve bekleyen diğer arkadaşları. Boy kilo ve hedef kilo bilgisi istiyorumOlur tamam inşaAllahyarın sabah kilo bildirimimi yaparım inşaAllah fotoğraflı.
Bu sabah 85.0 dı kilom şuan aslında hedefim bi 6 7 kilo vermek ve gebeliğin ilerleyen süreçlerinde kilomu koruyabilmek, bunun içinde sağlıklı ve düzenli beslenmem lazımmm.
Şimdi benim eli sopalı kaptanım sen mi olacaksınmenülere seni mi etiketleyeyim?
Süpürgenin gidişat iyi değil kızı sadece ceza da görüyoruz avxbxhxhxh
Pazartesiye kadar dayan atalım seni gruptan grubun yüz karası puuuuuBeni izne ayırsanız ya
Asla tam hazir olamadimÇok hazır olmadan ısrarla ya da mecbur hissederek başlıyorsa ondan. Nerden biliyorum hiç belli olmadı inş
ya çok teşekkür ederimCemos cevap vermiş zaten canım hoş geldinsağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Profil resmin çok şeker bu arada
Gruba olmasa bile listeye alayım seni ve bekleyen diğer arkadaşları. Boy kilo ve hedef kilo bilgisi istiyorum
Asla tam hazir olamadimama bir ceza iki ceza derken attığın adıma kiyamiyosun bir yerde. Bir şekilde eksiye geçiyosun
EvetUcanSupurge yaa ne güzel kilo da vermişsin devam et iste
Senden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorumya çok teşekkür ederimamin inşaAllah
Boyum 1.68
Kilom 85.0 (sabah fotolu atarım yine kaç çıkarsam
Hedef kilom 78
Hamile olmasam aslında hedefim 65 ama çok zorlamak istemiyorum. Şimdilik düzenli ve sağılıklı beslenmek istiyorumbide hamileyken kilo almak istemiyorum şuanki kilomun üzerine
Cancağzım bi şekilde dengeyi kurup telafi ediyorum eksiye geçiyorum da burda çok aktif olamıyorum bir sürü emek veriyorsunuz size destek olmak isterdim ama yetişemiyorum sankiUcanSupurge yaa ne güzel kilo da vermişsin devam et iste
Canım aktif katılım sağlayamıyorum diye içime sinmiyor
Teşekkür ederim.nice mutlu yaşlar diliyorum iyiki doğmuşsun
Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım canımCanım aktif katılım sağlayamıyorum diye içime sinmiyor
Bende ümitliyim kendimdenSenden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorumçok tatlı olurdu orada
Ya menü ve tartıda aktif ol sohbette çok bişey kaybetmiyorsun ama sen bilirsin zorlamam seniCanım aktif katılım sağlayamıyorum diye içime sinmiyor
Aha birinci sınıf anası da varmış ya gruptaEee nerede kaldık
Bana da az ye diyorlarAha birinci sınıf anası da varmış ya grupta
Bende geldim canım yedekli şuan kadrolu olmam için az ekmek yemem lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?