Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Cemos cevap vermiş zaten canım hoş geldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Profil resmin çok şeker bu arada
Gruba olmasa bile listeye alayım seni ve bekleyen diğer arkadaşları. Boy kilo ve hedef kilo bilgisi istiyorum

ya çok teşekkür ederim amin inşaAllah

Boyum 1.68
Kilom 85.0 (sabah fotolu atarım yine kaç çıkarsam
Hedef kilom 78

Hamile olmasam aslında hedefim 65 ama çok zorlamak istemiyorum. Şimdilik düzenli ve sağılıklı beslenmek istiyorum bide hamileyken kilo almak istemiyorum şuanki kilomun üzerine

UcanSupurge yaa ne güzel kilo da vermişsin devam et iste
Evet UcanSupurge keşke gitmesen. Yine sen bilirsin tabi ama
Senden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorum çok tatlı olurdu orada

Senden güzel enerjiler alıyorum. Sanki olacak gibi ama bakalım. Aynen cok sıkmadan ilerlersin sende. Şu an profil fotonu yıldız savaşları Ligi'nde kullanmak için sabırsızlanıyorum çok tatlı olurdu orada
Bende ümitliyim kendimden vallahi ben hamile değilken açaydın grubu Ozaman daha bambaşka olurdu yarışa bayılıyorum ve beni aşırı gaza getiriyor. O gazla haftada en az 1.5 2 verirdim heralde

Sabah
Sebzeli omlet
4 yeşil zeytin L LADY VEGA
2 dilim tb ekmek
Peynir domates salatalık

Öğlen
Biberli lor ,domates, 2 dilim ekmek

Akşam
balık salata 1 dilim ekmek
Yemek sonrasi Şekersiz kahve

şu 2 litre ,

Aha birinci sınıf anası da varmış ya grupta
Bende geldim canım yedekli şuan kadrolu olmam için az ekmek yemem lazımmış
Bana da az ye diyorlar canan Karatay yiyerek doyarsk zayiflayin diyor hangi birini dinlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…