Hadi inşallah sen yine de dikkat et düzenli beslen.Tamam inşaAllahşuan çok mutluyum valla aradığım motivasyonu bu grupta bulacağıma inanıyorum
Dikkat edicem inşaAllah yarından itibaren hergün menüde de görürsün inşaAllah.Hadi inşallah sen yine de dikkat et düzenli beslen.
Az şeker çok az tuz tuket.
Bol su,meyve ve protein al.
Tuz ödem yapar hamilelik zehir olur dikkat et.
Bonuscum seni referans olarak gösteriyorlar artık arkadaşlar tüm yedekler senden geliyo ahxhxhxhxhFit mutlu anne sende mi burdasın fit
Adeta anne şefkatiHadi inşallah sen yine de dikkat et düzenli beslen.
Az şeker çok az tuz tuket.
Bol su,meyve ve protein al.
Tuz ödem yapar hamilelik zehir olur dikkat et.
Bonuscum seni referans olarak gösteriyorlar artık arkadaşlar tüm yedekler senden geliyo ahxhxhxhxh
Cho da bonusun tanıdığı diye ses edemiyo yedeklerde grup kurarız boşver dedim ahzhzhzhzhNam saldığım konuya....
Şu pazartesi gelsin de senin tartıyı bı görelim çok merak ediyom ahzhxbxhxh6 bin adım atıldı su az içtim devam edicem. kuru fasulye pilav yedim bugün. abartmışım feci şişlik hissediyorum
temizlik günümde bugün
yarın misafirim var
oğlum hasta
üstümde kırgınlık var. gözüm yatağa bakarken mantığı git ikramlık hazırla diyor
hayat çok zor
eksi gelirsem hayata küsücen di miŞu pazartesi gelsin de senin tartıyı bı görelim çok merak ediyom ahzhxbxhxh
Sen bu gidişle 2 haftaya kilo alırsın şimdi ödem gidiyor avzvxhxhhxeksi gelirsem hayata küsücen di mi
Vefa böyle bir şeyCho da bonusun tanıdığı diye ses edemiyo yedeklerde grup kurarız boşver dedim ahzhzhzhzh
alışcam alışcamSen bu gidişle 2 haftaya kilo alırsın şimdi ödem gidiyor avzvxhxhhx
Az diyet yap pazartesi artı görürsem yersin 30000 adım cezasını
Dün diyet beslendim bugün yine kudurdum
Süpürgenin gidişat iyi değil kızı sadece ceza da görüyoruz avxbxhxhxhSen buralara nerden geldin sennn
Çok geçmiş olsun.6 bin adım atıldı su az içtim devam edicem. kuru fasulye pilav yedim bugün. abartmışım feci şişlik hissediyorum
temizlik günümde bugün
yarın misafirim var
oğlum hasta
üstümde kırgınlık var. gözüm yatağa bakarken mantığı git ikramlık hazırla diyor
hayat çok zor
Yazayım inşallah yaŞu menüleri yaz diyorum sana bak boyle oluyo sonra.
Sabah detaylı menü yaz ona uy bari
Boğazım durmuyor kiSen buralara nerden geldin sennn
Diyet topiginde olduğunu unutmaYazayım inşallah ya
Boğazım durmuyor ki
Beni izne ayırsanız yaSüpürgenin gidişat iyi değil kızı sadece ceza da görüyoruz avxbxhxhxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?