• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Berrfeelinda Berrfeelinda sen de mi baska bir kıtada yasiyorsun ?sen niye uyumadin daha😊aksamlari giriyorum topige ama herkes uykuda oldugu icin genelde en son mesaji yazarak çikiyorum
Senin içinde değişik bir durum ya saat farkı dimi. Senin için hayat başlarken bizimki bitiyor. Yine iyi ayak uyduruyorsun. Bugün tarti tam vaktinde geldi ❤️ bende uyumaya çalışıyorum ama çok düşünmekten uyuyamıyorum. Her şeyi düşünüyorum bu saatlerde

Senin içinde değişik bir durum ya saat farkı dimi. Senin için hayat başlarken bizimki bitiyor. Yine iyi ayak uyduruyorsun. Bugün tarti tam vaktinde geldi ❤️ bende uyumaya çalışıyorum ama çok düşünmekten uyuyamıyorum. Her şeyi düşünüyorum bu saatlerde
Mesajina çok şasirdim cocolita senin bu saatte ayakta ne isin var çok dusunme cok dusunmek iyi degil bosver en cok o geceleyin uykumuzu kaciran seyler yaslandiriyor bizi ben de oyleyim en ufak birseyde uykum kacar o beynim gece yarisi harul hurul düşünce üretir yat dinlen degil mi? Yok illa kuracam kafamda milyon tane sey 😅saat farki gerçekten zor mesela ailemle konusacam diye bir cok isim aksiyor bazen ortak zamani tutturmsk zor paralel evrende gibi hissediyorum bazen 😅

Berrfeelinda Berrfeelinda sen de mi baska bir kıtada yasiyorsun ?sen niye uyumadin daha😊aksamlari giriyorum topige ama herkes uykuda oldugu icin genelde en son mesaji yazarak çikiyorum
Temizliği uapsana madem en son geliyorsun 👀 her yeri batirmissiniz diyet beslenecemmm derken anağğğ
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Kahvaltı yok

1 sade kahve

Öğle
1 kase Yoğurtlu ıspanak çorbası
1 tabak nohut
Çok az lahana turşusu

Ara
Yulaf bar

Akşam evde değildim bol yeşillikli çiğköfte ve ayranla öğün yaptım

Ara
Sütlü kahve

1 litre su içebildim
10bin adım attım cezamı ödedim
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita

425DDD09-323E-4ED6-8A2D-308B9459C3B6.png

Lotus gördün mü bilmiyorum ama 2 hafta üst üste kilo versigin için bir günlük +300 kalori ödülün var.
Bence hafta başı kullan sonra sıkıntı olmasın tartıda.
Ödül kullandım yazman yeterli olur.
Gördüm canim 4kasik makarna yedim zaten diyetisyen günü aksami biraz porsiyon kontrolu yapmaksizin yiyorum ben🙈
Gözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Rabbim şifa versin canım geçmiş olsun ❤️
Yaa kilzsr ben bu ara hiç meyve yemiyorum.
Elma,mandalina yada armut üzüm falan.
Normalde akşamları meyve yerdik ben yemeyince kimse yemiyor.
Şimdi sorum şu ki ben akşamları meyve yesem kötü mü olur 😂
Cemoos akşam meyve olmaz olursada yogurtla yiyebilrsin bende meyvesiz duramıyorum listemde 3 secenek var öğlen icin ben hep meyve yogurt olani seçiyorum 😅

Günaydın hanimlar🥰
Dedigim gibi sabah 5.30 a kursamda saatimi 5.50 de kalktim eliptigimi yaptim😎 45 dk yapamadim çünkü hazirlanmam gerek ise gec kalirim. 😳Ama olmaz derseniz aksam gelince sizin icin bi 30 dk daha yaparim😂helal olsun size🤭🤭

Eklentiler

• 20231010_062401.jpg
    20231010_062401.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın hanimlar🥰
Dedigim gibi sabah 5.30 a kursamda saatimi 5.50 de kalktim eliptigimi yaptim😎 45 dk yapamadim çünkü hazirlanmam gerek ise gec kalirim. 😳Ama olmaz derseniz aksam gelince sizin icin bi 30 dk daha yaparim😂helal olsun size🤭🤭
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Yine etiketi unuttum 🙈

Back