- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Aaa daha çok yeniymis buna sevindim cunku yeni gruplarin hevesi hemen sönmez motivasyon taze sürekli oluyor18 Eylül'de acmisiz buraya Cho yaklaşık 2 kg vermis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa daha çok yeniymis buna sevindim cunku yeni gruplarin hevesi hemen sönmez motivasyon taze sürekli oluyor18 Eylül'de acmisiz buraya Cho yaklaşık 2 kg vermis
Senin içinde değişik bir durum ya saat farkı dimi. Senin için hayat başlarken bizimki bitiyor. Yine iyi ayak uyduruyorsun. Bugün tarti tam vaktinde geldi bende uyumaya çalışıyorum ama çok düşünmekten uyuyamıyorum. Her şeyi düşünüyorum bu saatlerdeBerrfeelinda sen de mi baska bir kıtada yasiyorsun ?sen niye uyumadin dahaaksamlari giriyorum topige ama herkes uykuda oldugu icin genelde en son mesaji yazarak çikiyorum
Mesajina çok şasirdim cocolita senin bu saatte ayakta ne isin var çok dusunme cok dusunmek iyi degil bosver en cok o geceleyin uykumuzu kaciran seyler yaslandiriyor bizi ben de oyleyim en ufak birseyde uykum kacar o beynim gece yarisi harul hurul düşünce üretir yat dinlen degil mi? Yok illa kuracam kafamda milyon tane sey saat farki gerçekten zor mesela ailemle konusacam diye bir cok isim aksiyor bazen ortak zamani tutturmsk zor paralel evrende gibi hissediyorum bazenSenin içinde değişik bir durum ya saat farkı dimi. Senin için hayat başlarken bizimki bitiyor. Yine iyi ayak uyduruyorsun. Bugün tarti tam vaktinde geldi bende uyumaya çalışıyorum ama çok düşünmekten uyuyamıyorum. Her şeyi düşünüyorum bu saatlerde
Temizliği uapsana madem en son geliyorsun her yeri batirmissiniz diyet beslenecemmm derken anağğğBerrfeelinda sen de mi baska bir kıtada yasiyorsun ?sen niye uyumadin dahaaksamlari giriyorum topige ama herkes uykuda oldugu icin genelde en son mesaji yazarak çikiyorum
Özellikle seçtik accessdenied Fransa şubemizBen kacta yazarsam yazayim mesajlar aninda cevap aliyor en son attigjm mesaji da Fit mutlu anne ile Devitamini begenmis kizzz uyuyun daa ayy grup nöbetci eczane gibi birileri gercekten hep ayakta
Afiyet olsun saat farkımız ne kadar merak ettim :)Günaydın kızlar ben bi limonlu suyumu tarcinli ve hindistan cevizli yaglı turk kahvemi icip spor yapip geleyim
Ay bilmem ki su an burda 07:20 saat canim sende mi yurt dısindasinAfiyet olsun saat farkımız ne kadar merak ettim :)
7.31 burda bende çok fark var sandım turkiyedeyimAy bilmem ki su an burda 07:20 saat canim sende mi yurt dısindasin
Gördüm canim 4kasik makarna yedim zaten diyetisyen günü aksami biraz porsiyon kontrolu yapmaksizin yiyorum benLotus gördün mü bilmiyorum ama 2 hafta üst üste kilo versigin için bir günlük +300 kalori ödülün var.
Bence hafta başı kullan sonra sıkıntı olmasın tartıda.
Ödül kullandım yazman yeterli olur.
Rabbim şifa versin canım geçmiş olsunGözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Cemoos akşam meyve olmaz olursada yogurtla yiyebilrsin bende meyvesiz duramıyorum listemde 3 secenek var öğlen icin ben hep meyve yogurt olani seçiyorumYaa kilzsr ben bu ara hiç meyve yemiyorum.
Elma,mandalina yada armut üzüm falan.
Normalde akşamları meyve yerdik ben yemeyince kimse yemiyor.
Şimdi sorum şu ki ben akşamları meyve yesem kötü mü olur