Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yedim yaktım geldim diyosun vayyyys çok havalı
Yiyorsak bedeli olmalı be cemoşum ama ölüyorum yorgunluktan
9 kez ayaga mi kalktin ?
Hahaha evet deve cüce oynuyorduk 9 kere deve oldum
Ya lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip
Aslında bunu kontrol edebilmek çok önemli çünkü 1 gün yedim yarın da yedim aman yakarım diye diye yeme kaosuna dönüşürse iş o zaman diyetten eser kalmaz. Ben bugün yedim ama yarın ikram dahi olsa yemem asla. Buna uzun yıllardır alıştığım için kontrol edebiliyorum çok şükür. Siz 1 ayda 1 ödülle başlayıp kendi düzeninizi oluşturabilirsiniz zamanla

Bak beni çıldırtma zorla alıyoruz resmen kızım buraya gelmek için kuyruk var biliyon mu
Hahahhaha Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek ola

Hahahhaha Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek ola
İşte her yerde nabız falan yoklama ben gibi pusuda bekleyen olur aha böyle yakanirsin hadii bakalım görelim kilonu boyunu posunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…