- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Hadi bakalım bu hafta güzel kilo ver de birnci ol yıldız savaşlarında kapisalimKizlar henuz kimseyi tanimadigim icin beni ordan oraya rahatlikla koyabilirsinizama soyleyeyim hirsliyim grubuma faydali olacam insallah
İnsülin direncim olduğu için ben de 99,2 kg olmama rağmen yavaş kilo verebiliyorum. Haşimato hipotiroidim de var.Delfiana herkesin kilosu eşit olsa evet dediğin çok mantıklı.
Ama 50-55 bandinda kilosu olanlar diyetisyen eşliğinde bile ayda 1.5-2 kilo veremiyor.
Şimdi onlara da haksızlık olmasın diye düşünüyorum ben.
Hafta boyunca hergun 10.000 adım büyük bir ceza sonuçta.
Bakalım bu ay böyle deneyelim önümüzdeki ay yine biseyler düşünürüz olur mu
Evet evet tabii yazamadım fırsat bulupbaltasar bak sende tamamsan leylak cemosa geçsin. Cemosun takımdan birini alman gerek şu durumda
Şuan aylık verilen kilolarda cok sıkıntı yok delfi ama ona da formül buluruz.İnsülin direncim olduğu için ben de 99,2 kg olmama rağmen yavaş kilo verebiliyorum. Haşimato hipotiroidim de var.
Şöyle anlatayım, aynı çabayla metabolizması normal çalışan biri 1 ayda 4 kg verir, biz aynı çabayla, aynı beslenmeyle ortalama 2 kg verebiliriz.
Evet, diyetin başlangıcında 102,7 kg'dan 99,2 kg'a düştüm bu kadar sürede, ama bu süreklilik arzedemiyor yukarıda bahsettiğim durumlardan dolayı.
Neyse, boşver, dediğim gibi uyarım.
Ama her ay 1,5 kg'ı bir düşünün derim.
Hergün 10000 adım ceza baya bi fazla
Benim takımdan al birini kız gözüne kestir bakalımEvet evet tabii yazamadım fırsat bulup
Tamam, teşekkür ederim.Şuan aylık verilen kilolarda cok sıkıntı yok delfi ama ona da formül buluruz.
Olmazsa hafta içi yaparız yada 2 şartını düşürürüz.
Her ay zorlarsa sıkıntı olur zaten.
Birde aktifligine menüsüne az ceza almasına bakarar kolaylık sağlanabilir.
Aylik hedefleri kilo olarak degilde yüzde olarak koysak bu sorun çözülür gibi nesela ayda kilomuzun en az yuzde 2 sini vermek gibiİnsülin direncim olduğu için ben de 99,2 kg olmama rağmen yavaş kilo verebiliyorum. Haşimato hipotiroidim de var.
Şöyle anlatayım, aynı çabayla metabolizması normal çalışan biri 1 ayda 4 kg verir, biz aynı çabayla, aynı beslenmeyle ortalama 2 kg verebiliriz.
Evet, diyetin başlangıcında 102,7 kg'dan 99,2 kg'a düştüm bu kadar sürede, ama bu süreklilik arzedemiyor yukarıda bahsettiğim durumlardan dolayı.
Neyse, boşver, dediğim gibi uyarım.
Ama her ay 1,5 kg'ı bir düşünün derim.
Hergün 10000 adım ceza baya bi fazla
Evet oda olur ama yüzde 2 az sanki ben haftada yüzde 2 veriyorumAylik hedefleri kilo olarak degilde yüzde olarak koysak bu sorun çözülür gibi nesela ayda kilomuzun en az yuzde 2 sini vermek gibiCemoos
Buna katılmakla beraber 70 üzeri arkadaslar için ayda -2 görmeye çalışmak iyidir bence. İstisnalar olabilir delfi gibi rahatsızlığı olan arkadaşlar için ama herkes için 1.500 kilo desek, her hafta efor sarf edilmez bu sefer. Ben mesela 1.800 vermişim, şu an hiç dikkat etmem hareket de etmem doğru düzgün. Ama -2 yapmalıyım dersem cezayla beraber beni tetikler. Cezanın büyüklüğünün sebebi zaten engel olmasıŞuan aylık verilen kilolarda cok sıkıntı yok delfi ama ona da formül buluruz.
Olmazsa hafta içi yaparız yada 2 şartını düşürürüz.
Her ay zorlarsa sıkıntı olur zaten.
Birde aktifligine menüsüne az ceza almasına bakarar kolaylık sağlanabilir.
Evet diyabet yada benzeri rahatsızlığı olanlar 1.500 olsunHerkes için 1.500 demiş olsak çoğumuz ayın ortasında bırakması gerek aylık hedefime ulaştım diyerek
Aynen. Delfiden başka var mıydı bu şekilde rahatsızlığı olan?Evet diyabet yada benzeri rahatsızlığı olanlar 1.500 olsun
Diğer 70 üzeri kiloda olanlar 2 olsun.
70 altı kiloda olanlar 1.250 en az olsun.
Teşekkür ederim.Evet diyabet yada benzeri rahatsızlığı olanlar 1.500 olsun
Diğer 70 üzeri kiloda olanlar 2 olsun.
70 altı kiloda olanlar 1.250 en az olsun.
Varsa hastalığı olan hafta sonuna kadar söylesin ayıralım onları chocum.Aynen. Delfiden başka var mıydı bu şekilde rahatsızlığı olan?
Merhabalar. Bu hafta liste kapandı malesef ki alamıyoruzMerhabalar
Katılmak istersem kullanıcı adım problem olur mu ki
Bi de regl bitince katılmak daha mı doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?