Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İnsülin direncim olduğu için ben de 99,2 kg olmama rağmen yavaş kilo verebiliyorum. Haşimato hipotiroidim de var.
Şöyle anlatayım, aynı çabayla metabolizması normal çalışan biri 1 ayda 4 kg verir, biz aynı çabayla, aynı beslenmeyle ortalama 2 kg verebiliriz.
Evet, diyetin başlangıcında 102,7 kg'dan 99,2 kg'a düştüm bu kadar sürede, ama bu süreklilik arzedemiyor yukarıda bahsettiğim durumlardan dolayı.
Neyse, boşver, dediğim gibi uyarım.
Ama her ay 1,5 kg'ı bir düşünün derim.
Hergün 10000 adım ceza baya bi fazla

Şuan aylık verilen kilolarda cok sıkıntı yok delfi ama ona da formül buluruz.
Olmazsa hafta içi yaparız yada 2 şartını düşürürüz.
Her ay zorlarsa sıkıntı olur zaten.
Birde aktifligine menüsüne az ceza almasına bakarar kolaylık sağlanabilir.

Aylik hedefleri kilo olarak degilde yüzde olarak koysak bu sorun çözülür gibi nesela ayda kilomuzun en az yuzde 2 sini vermek gibi Cemoos

Aylik hedefleri kilo olarak degilde yüzde olarak koysak bu sorun çözülür gibi nesela ayda kilomuzun en az yuzde 2 sini vermek gibi Cemoos
Evet oda olur ama yüzde 2 az sanki ben haftada yüzde 2 veriyorum
Şaka şaka tamam buluruz bı formül sizde düşünün herkes ne derse ortada bulurusurz

"Amerikan Diyet Akademisi'nin (eatright.org'un) önerisi; aylık hedef olarak mevcut kilonun %5'ini belirlenmesidir. Örneğin 80 kilo bir birey 1 ayda 4 kilo, haftada 1 kilo vermesi sağlıklı olarak kabul edilirken, 50 kilo olan bir bireyin ayda 2,5 kilo haftada ortalama 500 gr vermesi sağlıklı olarak kabul edilir." bunu biraz azaltabiliriz ya cogaltiriz

Buna katılmakla beraber 70 üzeri arkadaslar için ayda -2 görmeye çalışmak iyidir bence. İstisnalar olabilir delfi gibi rahatsızlığı olan arkadaşlar için ama herkes için 1.500 kilo desek, her hafta efor sarf edilmez bu sefer. Ben mesela 1.800 vermişim, şu an hiç dikkat etmem hareket de etmem doğru düzgün. Ama -2 yapmalıyım dersem cezayla beraber beni tetikler. Cezanın büyüklüğünün sebebi zaten engel olması

9 Ekim, Pazartesi gününe ait menümü paylaşayım Cemoos
Öğle yemeğinde,
1 lahmacun ve 1 bardak ayran,
Akşam yemeğinde,
1 kase ezogelin çorbası
6 y.k. zeytinyağlı fasulye,
1 bardak ayran
Ödülümü öğleden sonra tamamladım Chocolita
*Adımım şu anda 4949 adım.
*Suyum 2 lt oldu. Gün sonuna kadar 2,5 lt.'ye tamamlayacağım.
İyi akşamlar hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…