Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin. Tebrik ederim haftanın en çok kilo verenleri arasında olduğun için. ❤Kızlar ben artık yemek yapmaya girisiyorum.
Biraz hareket etmiş olurum
Aksama gelirim hadii diyete devam yemeyin bişey
Çok geçmiş olsun.Kızlar kusura bakmayın sabah tartıldım ama şimdi atıyorum. Fena hastalandım hala toparlayamadım. Hafta sonu saldım haliyle 150 gr vermişim
Geçen hafta 80.75
Şimdi 80.60
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3314777
Bence herkes için ayda -1,5 kg şartı olsun.Aynen bunu yazayim kurallara da. -2 sarti 70 kilo üzerindekiler için uygun mudur?
Delfiana herkesin kilosu eşit olsa evet dediğin çok mantıklı.Bence herkes için ayda -1,5 kg şartı olsun.
70 kg. sınırı olmasın.
Sizin için de bir mahsuru yoksa.
Olmaz derseniz, ben size uyarım.
Daha haftaya adım atali saatler oldu fafzgsgd bu ne hız yahu
az bile. ayda 2 kilo verememek 70+ lar için yokun aşırı uzaması demek zatenAynen bunu yazayim kurallara da. -2 sarti 70 kilo üzerindekiler için uygun mudur?
ben pisboğaz bir insanım. kendime ödül vereyim diye başladım ama yok nefsim bütün hücrelerimi ele geçirdiDaha haftaya adım atali saatler oldu fafzgsgd bu ne hız yahu
45 dk egzersiz mi 10000 adım mi sen seç çocuğun var senin
Daha ödül kazanmadin ki niye ödül veriyorsun kendineben pisboğaz bir insanım. kendime ödül vereyim diye başladım ama yok nefsim bütün hücrelerimi ele geçirdi
45 dk eliptic diyorum
belki leslie de olur senelerdir yapmadım hangisini yapabilirsem bakalım
totomdan ödül uydurdum kendime. yemek için bahane mi yokDaha ödül kazanmadin ki niye ödül veriyorsun kendine
Sen 2 hafta bişey yeme zayıfla ödül vericez sana o zaman yersin tut kendini yeme daha bişey
İşte artık uydurma bahane falan yok yemicez yemiyoruz bak yahuu beni çıldırtmayin yemeyin diyorum aaatotomdan ödül uydurdum kendime. yemek için bahane mi yok
tamam tamam. telafi edicem inşallahİşte artık uydurma bahane falan yok yemicez yemiyoruz bak yahuu beni çıldırtmayin yemeyin diyorum aaa
Önceden bende yerdim. Bir gün dedimki bu işin sonu yok. Yemeyince alışıyor insan..totomdan ödül uydurdum kendime. yemek için bahane mi yok
1.250 senin en az oda zaten fazla ver ceza almaŞimdi biz ayda - 2 kg mı vercez. 1.25 mi. 1. 5 mu
Tamamdır sen günü kapatınca tarihle yaz ben yarın isaretlerim seni
Olur cemoos al müridin yap beniYaaa benim gruba leylagi verin bak size kolaylık sağlıyorum ben onu bu hafta eriteyim diyorum