• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bence herkes için ayda -1,5 kg şartı olsun.
70 kg. sınırı olmasın.
Sizin için de bir mahsuru yoksa.
Olmaz derseniz, ben size uyarım.
Delfiana herkesin kilosu eşit olsa evet dediğin çok mantıklı.
Ama 50-55 bandinda kilosu olanlar diyetisyen eşliğinde bile ayda 1.5-2 kilo veremiyor.
Şimdi onlara da haksızlık olmasın diye düşünüyorum ben.
Hafta boyunca hergun 10.000 adım büyük bir ceza sonuçta.
Bakalım bu ay böyle deneyelim önümüzdeki ay yine biseyler düşünürüz olur mu🙃

Daha haftaya adım atali saatler oldu fafzgsgd bu ne hız yahu 🤦
45 dk egzersiz mi 10000 adım mi sen seç çocuğun var senin 🥺
ben pisboğaz bir insanım. kendime ödül vereyim diye başladım ama yok nefsim bütün hücrelerimi ele geçirdi :eek:
45 dk eliptic diyorum
belki leslie de olur senelerdir yapmadım hangisini yapabilirsem bakalım

ben pisboğaz bir insanım. kendime ödül vereyim diye başladım ama yok nefsim bütün hücrelerimi ele geçirdi :eek:
45 dk eliptic diyorum
belki leslie de olur senelerdir yapmadım hangisini yapabilirsem bakalım
Daha ödül kazanmadin ki niye ödül veriyorsun kendine 😁
Sen 2 hafta bişey yeme zayıfla ödül vericez sana o zaman yersin tut kendini yeme daha bişey :sopa:

9 Ekim pazartesi
Diyet beslendim aksam henuz belli degil sma protein agitlikli olabilir .Su henuz 2 bardak ictim ama onu da bildiririm.Ceza icin yiruyuse cikacam havanin biraz açmasjni bekliyorum yuruyus icin sizi etkikdtledigimde sizin icin gececyarisi olabilir.
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

9 Ekim pazartesi
Diyet beslendim aksam henuz belli degil sma protein agitlikli olabilir .Su henuz 2 bardak ictim ama onu da bildiririm.Ceza icin yiruyuse cikacam havanin biraz açmasjni bekliyorum yuruyus icin sizi etkikdtledigimde sizin icin gececyarisi olabilir.
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Tamamdır sen günü kapatınca tarihle yaz ben yarın isaretlerim seni 🤭

Back