Şimdi menü yazilinca bile arada gözden kaçan kaçamak oluyor bak bugün sen gördün.canım. kaçamak yapmadımsa diyet beslenmişim su içmişim demek oluyor diye ekstra yazmadım bir iki defa ama diğer günler yazdım. cezaya gelince 1 hafta süresi yok mu neden günü sorun oldu ki. arada oğlumu emzirirken girebiliyorum sadece. onda da eskiden bdv ye bakar kafa dağıtırdım şimdi bdv attı burası. cidden zamanım olmuyor
dahil olmak isterim açıkçası. her hafta kilo bildirimi yapmak beni motive edecektir diye düşünüyorum
neyse. yarın tartı fotoları gelsin de tekrar konuşalım
belki biz vazgeçicez katılmaktanben de merak ediyorum açıkçası
hımm doğru mantıklı. detayı yazmak belki otokontrol için de daha iyi olabilir. tamam. buna dikkat edicem inşallahŞimdi menü yazilinca bile arada gözden kaçan kaçamak oluyor bak bugün sen gördün.
Birde menülere yorum yapıyoruz ne yediğimiz ictihimiz belli olsun istiyoruz.
Çoğu arkadaş kalori takibi yapıyor o menülerle.
Yani hadi haftada 1-2 neyse de düzenli menü su ve egzersiz yazıyoruz bu önemli.
Birde üçüncü grup özellikle menu paylasiminda grup arkadaşlarını da etiketleyip üzerine konuşuyorlardı.
Bu hafta yapmadılar.
O yüzden diyet de beslensek yazıyoruz yani
Sen düşün bunu.
Sabah hem tartıya bakarız hem karar verirsin.
Çünkü grupları ayırıp yeni haftaya gecicez bir eksik yada fazla arkadaş olunca grup yüzdesi eksiliyor yada azalıyor.
Şimdi ilk sayfada 24 saat içinde diye yazıyor en baştan öyleydi o ceza saati.hımm doğru mantıklı. detayı yazmak belki otokontrol için de daha iyi olabilir. tamam. buna dikkat edicem inşallah
ceza konusunda 1 haftaya yayma durumu yanlış mı
1 hafta içinde ne zaman fırsat bulursak değil mi
bi de akıllı saatim takılı benim genelde günde 5 bin adım atmış oluyorum ama o iş güç adımı olduğundan paylaşmıyorum
paylaşmalı mıyım
tamam ben adımı etra egzersiz olarak düşündümŞimdi ilk sayfada 24 saat içinde diye yazıyor en baştan öyleydi o ceza saati.
Ama bu hafta ben dahil herkes hasta o yüzden 2 günde yap dedik.
Sende geç paylaştın ama sonuçta cezanı çektin ama düzenli yaparsak hem yediğimizi eritiriz hem cezalar birikmez.
Günde 5 bin adım atıyorsun ya onu da günlük egzersiz olarak sayıyoruz.
Mesela ben bugün su 2 litre 4000 adım yazdım o hesap.
Bi onceki topikte de pazar tartilip gece 12 de gonderiyordum yani siz sabah 8 de almis oluyordunuzÇok saat farkı varmış agsgsggs
Napalim ayarlarız artık yada leylak pazar tartilir
Evet öyle yapBi onceki topikte de pazar tartilip gece 12 de gonderiyordum yani siz sabah 8 de almis oluyordunuzbence de gauet mantikli gibi
Ben ilk cezayi nicin aldigimi hala anlamadim menu yazdim ben ama sizde gece 1 di o yuzden ben onu sildiniz diye dusundum cunku gonderdin ikinci cezami hakettim ne diyebilirim ona sözüm yok bekle dersiniz beklerim ama ben dahilmisim gibi yine menu yazmaya bildirim yap aya devam ederim sorun olmaz degil mi?Şimdi kızlar yarın tartı fotolarindan sonra ben listeleri yapıp grupların yuzdelerini çıkartıcam
Sonra gruplara yedekleri alacaktım amaBeyaz leylak ve Deenniizz için kararsız kaldım.
Denizin menü su ve egzersiz bildirimi düzenli değil,cezayı da geç çekti kendisi burada o yuzden açık yazıyorum.
Leylak menü paylaşımı güzel ikinkez ceza alması bence gruplarda sıkıntı olur.
Şimdi ne yapalım leylak ve deniz ?
Sizi gruba dahil edeyim ama haftanin düzenli olması önemli diğer arkadaşlara haksızlık olmasın..
Grup yüzdeleri çok önemli ödül kazanmak yada ceza almak adına.
Siz söyleyin ben onu yapayım.
Açıkçası ben bu hafta gruba girmeyin diye düşündüm.
Şimdi bı yorumda sabah kahvaltı+taşkınlık yazmışsın sana az önce attım tekrar atayım ilk ceza o.Ben ilk cezayi nicin aldigimi hala anlamadim menu yazdim ben ama sizde gece 1 di o yuzden ben onu sildiniz diye dusundum cunku gonderdin ikinci cezami hakettim ne diyebilirim ona sözüm yok bekle dersiniz beklerim ama ben dahilmisim gibi yine menu yazmaya bildirim yap aya devam ederim sorun olmaz degil mi?
Ayy evett helal olsun valla ben unutmustimŞimdi bı yorumda sabah kahvaltı+taşkınlık yazmışsın sana az önce attım tekrar atayım ilk ceza o.
İkincisi bugün
Menü paylaşımın gayet iyi onda sıkıntı yok.
Menü su egzersiz zaten yaz aktif bak sohbet de ediyoruz saat hiç önemli değil senden kaynaklı değil zaten ona hiç takılma.
Leylakcim kahvaltıdan cezan var.
Ya ben herkesin adına özel liste tutuyorum su kaç litre,egzersiz ne menü okey mi.Ayy evett helal olsun valla ben unutmustim
Yok grup arkadaşları bişey demez ama seni sıkıp yormak istemem.Cemoos vallahi bilemedim ne diyeyim ben gercekten katilmak istiyorum karar sizin ve grup arkadaslarinizin
Yaparim sıkı tutarim eski arkadaslsrima sorabilirsin grup aidiyetim ve sorumlulugum cok yuksektirYok grup arkadaşları bişey demez ama seni sıkıp yormak istemem.
Şimdi gruba dahil olunca 7 kişi olacaksınız ya senin yada başkasının 100 gram fazla alması grubun ödülünü iptal ediyor yani sen yapsrim sıkı tutarım dersen yarın gruba alicam.
Eminim bacim sen al beni rahle-i tedrisatina boynum kildan ince yaaBak boyel diyenler hemen kaviyo emin misin yarın 3. Cezayı alırsan bı ton laf soylicem
Tamam gruba yarın gir.Yaparim sıkı tutarim eski arkadaslsrima sorabilirsin grup aidiyetim ve sorumlulugum cok yuksektir
Ayyy bakalım birinci kim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?