• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben bugün cortladım maalesef 😞
Yedikkerimi yazayım yine de
Sabah
Peynirli yumurta 1 bardak komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle 1 porsiyon köfte 1 dilim ekmek yanında piyaz yedim

Buraya kadar iyi

Akşam yemeği 1 lahmacun yedim hadi gene zorla iyi diyelim

Yanımda bir sürü tatlı yediler kendime hiç sipariş etmedim ama hepsinin tadına baktım. Hatta birinden 3 4 kez😞
Su içtim 10 bin adım da attım. Şimdi ben yarın 20 bin mi atcam. Yoksa her günkü 10 binim saylanır mı. Çünkü ben 20 bin adımı bayağı zor atarım
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20231008_232228.jpg
    20231008_232228.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 26
Ben bugün cortladım maalesef 😞
Yedikkerimi yazayım yine de
Sabah
Peynirli yumurta 1 bardak komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle 1 porsiyon köfte 1 dilim ekmek yanında piyaz yedim

Buraya kadar iyi

Akşam yemeği 1 lahmacun yedim hadi gene zorla iyi diyelim

Yanımda bir sürü tatlı yediler kendime hiç sipariş etmedim ama hepsinin tadına baktım. Hatta birinden 3 4 kez😞
Su içtim 10 bin adım da attım. Şimdi ben yarın 20 bin mi atcam. Yoksa her günkü 10 binim saylanır mı. Çünkü ben 20 bin adımı bayağı zor atarım
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Bugün kaçamak yaptın başka cezan yoktu değil mi?
Bu 10 bin ceza sayılır ama yine sen 15 dk Leslie yap sabah tartı var.

08 ekim Pazar malesef diyet beslenmedim su da icmedim bilgisayarin basindan kalkmadim dolayisiyla hareket de yok .Biliyorum bahane degkl ama pazarlari benim en yogun gunlerim odevleri projeleri pazarlari teslim ediyoruz ve ben hicbirseyle ilgilenmiyorum kahvsltida aksam uemegi de esime ait😅ama o hep bol taskinlik içeren seyler hazirladigi ve ben sadece odevimi yetistirmeye odaklandigim icin ne varsa ondan yedim .Cezami verin yarindN itibaren çekeyim🙈 Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

08 ekim Pazar malesef diyet beslenmedim su da icmedim bilgisayarin basindan kalkmadim dolayisiyla hareket de yok .Biliyorum bahane degkl ama pazarlari benim en yogun gunlerim odevleri projeleri pazarlari teslim ediyoruz ve ben hicbirseyle ilgilenmiyorum kahvsltida aksam uemegi de esime ait😅ama o hep bol taskinlik içeren seyler hazirladigi ve ben sadece odevimi yetistirmeye odaklandigim icin ne varsa ondan yedim .Cezami verin yarindN itibaren çekeyim🙈 Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Dünden kalma cezan da vardı 🤦
Bu hafta 2 kez yapabilecek misin.
Sabah aç tartı fotosu lazım unutma olur mu

5 Ekim menüm
Kahvalti Taşkinlik +peynir yumurta vb
Ara 16: 00 Kahve +3 hurma
19 :00 (planliyorum)Firinda sebze tavuk
Su nerdeyse sadece 2 bardak
Spor egzersiz yok ☹️
Henüz tam adapte olamadim inşallah yarina tam anlamiyla suyla sporla kacamaksiz gercek bir menu bildirimi yapacagm
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Yok geç yazdığın için ceza almazsın dünde söyledim sana saat farkı var ben onu hallederim sadece tarih yazman yeterli.
Burada taşkınlık yazıyor ya ondan cezan var birde bugün pazar günü cezan var.

Dünden kalma cezan da vardı 🤦
Bu hafta 2 kez yapabilecek misin.
Sabah aç tartı fotosu lazım unutma olur mu?
Sabah olmaz cunku sizin sabah benim gecem olur ?en erken 4 gibi olabilir daha once Chocolita Chocolita ya soylemistim olur demisti.ama listeler gec kalir derseniz ne olur ne olmaz diye bu sabah aç tartilmistim onu atabilirim

Şimdi kızlar yarın tartı fotolarindan sonra ben listeleri yapıp grupların yuzdelerini çıkartıcam
Sonra gruplara yedekleri alacaktım ama Beyaz leylak Beyaz leylak ve Deenniizz Deenniizz için kararsız kaldım.
Denizin menü su ve egzersiz bildirimi düzenli değil,cezayı da geç çekti kendisi burada o yuzden açık yazıyorum.
Leylak menü paylaşımı güzel ikinkez ceza alması bence gruplarda sıkıntı olur.
Şimdi ne yapalım leylak ve deniz ?
Sizi gruba dahil edeyim ama haftanin düzenli olması önemli diğer arkadaşlara haksızlık olmasın..
Grup yüzdeleri çok önemli ödül kazanmak yada ceza almak adına.
Siz söyleyin ben onu yapayım.
Açıkçası ben bu hafta gruba girmeyin diye düşündüm.

Şimdi kızlar yarın tartı fotolarindan sonra ben listeleri yapıp grupların yuzdelerini çıkartıcam
Sonra gruplara yedekleri alacaktım ama Beyaz leylak Beyaz leylak ve Deenniizz Deenniizz için kararsız kaldım.
Denizin menü su ve egzersiz bildirimi düzenli değil,cezayı da geç çekti kendisi burada o yuzden açık yazıyorum.
Leylak menü paylaşımı güzel ikinkez ceza alması bence gruplarda sıkıntı olur.
Şimdi ne yapalım leylak ve deniz ?
Sizi gruba dahil edeyim ama haftanin düzenli olması önemli diğer arkadaşlara haksızlık olmasın..
Grup yüzdeleri çok önemli ödül kazanmak yada ceza almak adına.
Siz söyleyin ben onu yapayım.
Açıkçası ben bu hafta gruba girmeyin diye düşündüm.
canım. kaçamak yapmadımsa diyet beslenmişim su içmişim demek oluyor diye ekstra yazmadım bir iki defa ama diğer günler yazdım. cezaya gelince 1 hafta süresi yok mu neden günü sorun oldu ki. arada oğlumu emzirirken girebiliyorum sadece. onda da eskiden bdv ye bakar kafa dağıtırdım şimdi bdv attı burası. cidden zamanım olmuyor
dahil olmak isterim açıkçası. her hafta kilo bildirimi yapmak beni motive edecektir diye düşünüyorum
neyse. yarın tartı fotoları gelsin de tekrar konuşalım
belki biz vazgeçicez katılmaktan😁 ben de merak ediyorum açıkçası

Back