Aynı dönemdeyiz yarın artı görücez kesinBu hafta regl dönemine geldi tartı birinciligim gidecek muhtemelen o donem hep fazla çıkıyor çünkü ama haftaya tekrar alırım cok şey etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı dönemdeyiz yarın artı görücez kesinBu hafta regl dönemine geldi tartı birinciligim gidecek muhtemelen o donem hep fazla çıkıyor çünkü ama haftaya tekrar alırım cok şey etmeyin
Geldim kuzum valla brnim hem c.tesi hem paxar misafirim vardi. Menuyu yazmistim zaten. Cok kacirmamaya calisryim. Ama regli oldum c.tesi onun da etkisiyle yarin tartida ne cikarim bilinmez kahvaltida ekmek krem peynir. Oglen havuc tarator. Aksam 3 yk bulgur pilavi zeytinyagl8 fasulye ile@Tenceresiz kaldim anne ve accessdenied kızlar bugün ve yarın menü paylaşımı yapın 2. Grupta tek eksik sizsiniz bu hafta
CemoosGeldim kuzum valla brnim hem c.tesi hem paxar misafirim vardi. Menuyu yazmistim zaten. Cok kacirmamaya calisryim. Ama regli oldum c.tesi onun da etkisiyle yarin tartida ne cikarim bilinmez kahvaltida ekmek krem peynir. Oglen havuc tarator. Aksam 3 yk bulgur pilavi zeytinyagl8 fasulye ile
Ay bende bi Grup Alfaya yukseldim Cemoos beni de alacak misiniz grubaBunlar chonun buldukları
Adalet ligi
Grup alfa
Yıkım ekibi
Bloktaki havalı kızlar
Astro suikastcilar
Süper nova
Big bang
Amazon kadınları
Yırtıcılar
Vahşi ve ortalama
Alicaz seni yarın gruba.Ay bende bi Grup Alfaya yukseldim Cemoos beni de alacak misiniz gruba
töbe estağfurullah bunlar neBunlar chonun buldukları
Adalet ligi
Grup alfa
Yıkım ekibi
Bloktaki havalı kızlar
Astro suikastcilar
Süper nova
Big bang
Amazon kadınları
Yırtıcılar
Vahşi ve ortalama
ayrıca şampiyon da o haftanın afroditi olsunBenim bi önerim var