• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yaa ne diyosunuz kizlar arayipta bulamadigim sey UcanSupurge UcanSupurge bilir hep diyodum sadece sopayla yola geliyorum baska akillanmiyorum diye tam aradigim yer valla😅
Ayyy öyle deme birisi diskalifiye oldu da böyle sevine sevine geldi söve söve gitti 🙈

Ayyy öyle deme birisi diskalifiye oldu da böyle sevine sevine geldi söve söve gitti 🙈
Allah korusun insallah oyle bir duruma gelmem ama anladim kurallar cok kati ve esnetilmiyor bakalim simdi cok iddali da konusmayayim ama 2 yildir baslayip biraka biraka 17 kilo aldim artik olsun o kadar sertlik raziyim

Allah korusun insallah oyle bir duruma gelmem ama anladim kurallar cok kati ve esnetilmiyor bakalim simdi cok iddali da konusmayayim ama 2 yildir baslayip biraka biraka 17 kilo aldim artik olsun o kadar sertlik raziyim
Sıkı tutarsan verirsin bak ben başlayalı 4 kilodan fazla verdim aslında benim için mucize.
Birde yani öyle ölümcül diyet falan değil yani
Bir de sporu yapabilirsek kışın tüm kilolar gitmiş olur.

Ay yarın çok yoğun geçecek. Herkesin grubu değişecek kurayla yeniden belirlenecek kızlar. Evet yeni kural 👨‍🎤 hehehe
İki haftada bir gruplar yeniden belirlenecek.
1. Çikan kişinin karşı gruplardan birini grubuna alıp, kendi grubundan birini göndermesi zorunlu olacak. Yani tercihe kalmayacak artık. Alınmaca gücenmece yok. Ope seve göndeririz. Gittiği yerde küllerinden doğar arkadaş değil mi. Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diye adını yazarız tepelere 🔥

Back