canım cmt yazdım@sweetgirlcandy sweetcim haftasonu müsait olamadın heralde yarın menü bildirimi bekliyorum
@accessdenied misafirim.var demiştin menü yazdın ama yarın detaylı menü bekliyorum
UcanSupurge canım cumartesi menü bildirimi bekliyorum
S succulentt canım cumartesi menü bildirimi eksik halledersin
Bu hafta seni çok göremedim inşallah iyisindir
Deenniizz cumartesi menü bildirimi ve ceza eksik
Bana kimse zayıflamışsın demiyo yaBende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollar
Günaydın canım akşama kadar iyiydi akşam yemeğe davetliydik ev sahibi çok sevdiğim bir şeyi yapmıştı ipin ucu eccükk kaçtı 45 dakika Leslieyi hak ettim@sweetgirlcandy sweetcim haftasonu müsait olamadın heralde yarın menü bildirimi bekliyorum
@accessdenied misafirim.var demiştin menü yazdın ama yarın detaylı menü bekliyorum
UcanSupurge canım cumartesi menü bildirimi bekliyorum
S succulentt canım cumartesi menü bildirimi eksik halledersin
Bu hafta seni çok göremedim inşallah iyisindir
Deenniizz cumartesi menü bildirimi ve ceza eksik
Yok canim degilimSen tesetturlumuydun pembe :)) hatırlayamadım belki hiç konusmamisizdir bunu
Bende anca 13kilo verince zayıflamışsın dediler düşünBana kimse zayıflamışsın demiyo yaBende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollar
doğumdan 2 ay sonra düğün oldu. abiyefondan buldum. kaliteli ve ölçülere uygun sipariş verirsen tam oluyorKızlar bi kac tanidik zayiflamissin dediler mutlu oldumikizlerin 1yas doğum gününde aldığım elbiseyi giydim trendyoldan almistim bol geldi 48bedendi düğünde herkes değişik değişik elbise giymiş ben bulamıyorum hiç bir yerde kendime uygun
İnternettten elbise alip memnun oldugunuz siteler varmi? Bi kaç düğün daha var elbise almam lazım
benim elipticte gösterge ekranı var canım. ama apple watch da eliptic seçeneği de var onu da kullanabilirsiniz. ikisi de yoksa kronometre ya da normal saat@Ucmelekannesi canım Cho bugün müsait değilmiş ben sordum şunu yazmış
Spor egzersiz ekran görüntüsü ya da akıllı saat görüntüsü, eliptik mi yaptı eliptik de süre gostergesi varsa bunun görüntüsü.
Eliptik yapan arkadaşlar görüntü atmistinnasil yaptılar gören bilgilendirsin bizi
Ay bu bennBende anca 13kilo verince zayıflamışsın dediler düşün
Gunaydin dün gece toplandık ama daha sık yaparız artık sohbete de gelinGunaydiinYaa dun tavuk gibi uyumusum ne guzel sohbet etmissiniz gece
Sabah kahvemi aldim geldim, sizler neler yapiyorsunuzz?
Evet evet edelim, motive ediyor beni burasi ya. Nefsimi boyle boyle terbiye edicem insallah çünkü gerçekten tam bir duygusal açlık sorunum varGunaydin dün gece toplandık ama daha sık yaparız artık sohbete de gelin
Haftasonunkizlar pek müsait olamıyor herkes ailesiyle vakit geciriyo o yüzden biraz boşluk oldu ama genelde buralardayizEvet evet edelim, motive ediyor beni burasi ya. Nefsimi boyle boyle terbiye edicem insallah çünkü gerçekten tam bir duygusal açlık sorunum var
Pazartesiye yaklasinca dun bugun cok sıkıyorum
İyi olmaya çalışıyorum canım benim sen nasılsın@Artemissisipi @Sulukuleli @Bilir kisi @Brokilo @accessdeniedPembe Lotus Cemoos Chocolita @delfinia @sweetgirlcandy aklıma gelenler nasilsinzi
Size uygun bir egzerzis programı indirip onun sonuç ekran görüntüsü, akıllı saat fotoğrafı ya da eliptik süre fotoğrafı30 dk spor olarak yazalım canim ama onun kanıtını nasıl atabilirim acaba
Ne güzelYaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle olunca
Ben genelde görerek mağazadan alıyorum elbiselerimi lotuscum o yüzden bişey diyemiyorum.
Şimdi artık yüzde hesaplama yok dimi cemosum o program halledecek?Kızlar cezaları bugün bitirelim malum yarin tartı günü sıfırdan başlayalım.
Yarından itibaren büyük problem yaşamayalım inşallah hep düzenli devam edelim
Biliyorsunuz tarti fotosu şart ona göre ayarlayın kendinizi.
Tartıyı sabah aç iken yapalım çalışanlar için öğlene kadar vakit var ama o zamana kadar yemiyoruz unutmayalım.
Ne kadar erken olursa gruplar listeler için iyi olur.
Evet chocum excelde liste yaptım.İyi olmaya çalışıyorum canım benim sen nasılsın
Size uygun bir egzerzis programı indirip onun sonuç ekran görüntüsü, akıllı saat fotoğrafı ya da eliptik süre fotoğrafı
Ne güzelDün annemde bana sen zayıfladın mi dedi çok sevindim. Zayıflayınca yüzüm uzar gözlerim büyür
Şimdi artık yüzde hesaplama yok dimi cemosum o program halledecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?