Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

canım cmt yazdım
diyet beslendim
su tamam
ceza da şimdi bitirdim ekliyorum

Eklentiler

• 95A73975-A6FE-4449-A428-4354F211F99F.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 30
Bana kimse zayıflamışsın demiyo ya Bende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollar
benim yüzüklerim sıkışıyordu parmağımda sabunla çıkarıyordum artık rahat çıkıyor :)

Günaydın canım akşama kadar iyiydi akşam yemeğe davetliydik ev sahibi çok sevdiğim bir şeyi yapmıştı ipin ucu eccükk kaçtı 45 dakika Leslieyi hak ettim

Dün annemlere geldim
Kahvaltı
Bol salatalık ve domates
2 dilim peynir
7 tane zeytin
3 yeşil zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
Çay

Akşam
1 tabak nohut
Salata
3 kaşık yoğurt
Ara öğün yapmadım

Kuzenlerle yürüyüşe çıktık
Ama 6500 adımla kaldı
Su baya içtim ama sayamadım

Reglim 10gün geciktiği için aşırı şişmiş hissediyorum

Cemoos
Chocolita

doğumdan 2 ay sonra düğün oldu. abiyefondan buldum. kaliteli ve ölçülere uygun sipariş verirsen tam oluyor

benim elipticte gösterge ekranı var canım. ama apple watch da eliptic seçeneği de var onu da kullanabilirsiniz. ikisi de yoksa kronometre ya da normal saat

Gunaydin dün gece toplandık ama daha sık yaparız artık sohbete de gelin
Evet evet edelim, motive ediyor beni burasi ya. Nefsimi boyle boyle terbiye edicem insallah çünkü gerçekten tam bir duygusal açlık sorunum var

Pazartesiye yaklasinca dun bugun cok sıkıyorum

Kızlar cezaları bugün bitirelim malum yarin tartı günü sıfırdan başlayalım.
Yarından itibaren büyük problem yaşamayalım inşallah hep düzenli devam edelim
Biliyorsunuz tarti fotosu şart ona göre ayarlayın kendinizi.
Tartıyı sabah aç iken yapalım çalışanlar için öğlene kadar vakit var ama o zamana kadar yemiyoruz unutmayalım.
Ne kadar erken olursa gruplar listeler için iyi olur.

Evet evet edelim, motive ediyor beni burasi ya. Nefsimi boyle boyle terbiye edicem insallah çünkü gerçekten tam bir duygusal açlık sorunum var

Pazartesiye yaklasinca dun bugun cok sıkıyorum
Haftasonunkizlar pek müsait olamıyor herkes ailesiyle vakit geciriyo o yüzden biraz boşluk oldu ama genelde buralardayiz
Daha çok başındayız bence ondan açlık hissediyoruz inan bende öyleyim çok zor frenliyorum kendimi ama geçecek eminim

İyi olmaya çalışıyorum canım benim sen nasılsın
30 dk spor olarak yazalım canim ama onun kanıtını nasıl atabilirim acaba
Size uygun bir egzerzis programı indirip onun sonuç ekran görüntüsü, akıllı saat fotoğrafı ya da eliptik süre fotoğrafı
Yaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle olunca
Ben genelde görerek mağazadan alıyorum elbiselerimi lotuscum o yüzden bişey diyemiyorum.
Ne güzel Dün annemde bana sen zayıfladın mi dedi çok sevindim. Zayıflayınca yüzüm uzar gözlerim büyür
Şimdi artık yüzde hesaplama yok dimi cemosum o program halledecek?

Evet chocum excelde liste yaptım.
Sweet de formülü yapıp atmış bana.
Bu hafta çok rahat olucaz ayrıca çok disiplinli olucaz.
Yuzdelerle gerek yok ama isteyen yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…