Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Iyi aksamlar hanımlar

Sabah bir muzlu küçük pankek biraz peynir bir iki tatli Kasigi tahin bal
Öğlen bir küçük El kadar ince pideye Tereyag
Akşam bir El küçük pidesine Burger yanında birsz pismis Biber

Adım 6.8 K

Eklentiler

• IMG_3727.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 2
Bugün yediklerim
Sabah peynirli omlet yeşillik

Öğlen kuru cacık 2hurma

Ara sade türk kahvesi 2hurma 15cig badem

16:00 gibi yeme atağı yaşadım el kadar pide peynir yedim üzerine bi muz

Akşam 5kofte salata

Chocolita

Kızlar kızımin erken ergenlik belirtileri vardı iğne tedavisine geçmeden emar sonucunuda görelim ona göre karar verelim dedi Dr
Dün sabah emar çekildi

Bugün mesaj geldi raporunuz hazir Dr gösterebilirsiniz diye
Biraz önce e nabız dan rapora bakmak geldi aklıma bakmaz olaydım t1 t2 11*6 mm ebat noduler lezyon izlendi (rathke kleft kisti?) yazıyor elim ayağım boşaldı büyük ihtimalle bizi nöroloji dr randevu alın diyecek çok üzgünüm dua edermisiniz iyi huylu olsun sigamiyorum eve anksiyetem uyutmaz beni bu gece
Sabah erkenden kalkıp gideceğim Dr

Menum
1yagsiz karisik tost 1b kahve

Aksam
2k manti bir kac et kavurma salata 1 d ekmek
2lt su
Adım

Eklentiler

• 1000013472.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1
Rabbim şifa versin inşallah kortuğun gibi olmaz Geçmiş olsun

Dilerim yarınki randevunuz çok iyi geçer. Acil şifalar dilerim Pembe Lotus

Hemen kötü düşünmeyin doktor baksın yorumlasın, bazen bize çok kötü gelen basit bir şey yada normal diyor doktor.

İyi geceler kızlar, ben de bugün iç dökmek için yazıyorum. Son aylarda dikkat edemedim üstüne aldım normalde 1-2 kilo alsam hemen dikkat eder verirdim neyse. Ben pazar günü yemeğim vardı, oruç oruç evi süpürdüm, süpürgem de ağır çekiş gücü yüksek eğilip süpürürken belim ağrıdı, sonrasında oğlumun arkadaşı geldi o da iftara kalırsa yetmez diye biraz daha yemek yaptım. Ve 3 gündür belim ağrıyordu ki normalde belim ağrımaz. Bugün yürüyüşe çıktım, o kadar iyi geldi ki hayattan soğumuştum resmen. Eğilsem ağrıyordu sağa sola dönsem ağrıyordu. Ağrı falan kalmadı.

12 mart menümü de yazayım
Sahur; 7-8 zeytin, peynir, avokado, 2 dilim tam buğday ekmeği

İftar; kuru fasulye pilav, limonata, 1 parça ekmek

1 ayva, 1 armut

11.000 adım
Su 2 litre

Eklentiler

• IMG_6798.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 1
İyi geceler hanımlar
Sahurda bir tane yufka vafdı onunla pizza yaptım ondan iki dilim yedim bir muz yedim
İftar da tarhana çorbası çeyrek pide salata küçük bir kase sulu köfte yedim.

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 3k

Chocolita Bonus

Bugün egzersiz vs. yapamadım evi rutubet aldı onu temizlemekle uğraştım yarın devam edeceğiz ev temizliği derken gitti benim egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…