Ben sana bi çarpim bak heç bişeyin kalıyo mu uff ne biçim uyursunAynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan chocoson zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecek
Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.Aynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan chocoson zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecek
Kız bir filmi merak ettim dün. Nerden ettim. Eşim uyudu gittim yattım yok izlicem. Kalktım sabah ettim filmde 2 saat vardı herhalde. Bitince ne oldu başım göğe mi erdi. Uykusuzluk + bedavadan gerildimBen sana bi çarpim bak heç bişeyin kalıyo mu uff ne biçim uyursun
Kız bir filmi merak ettim dün. Nerden ettim. Eşim uyudu gittim yattım yok izlicem. Kalktım sabah ettim filmde 2 saat vardı herhalde. Bitince ne oldu başım göğe mi erdi. Uykusuzluk + bedavadan gerildim
Ya eşimle filmlere bakıyorduk bir adam filmleri tanıtıyordu videoda. Bunun içinde aşk gördüm bir dikkatimi çekti eşim açmadı tabi. Merak ettim ve pişmanımGerilim izledin bi de ayyyyy gençlik
Ah sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyükEmekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimiziChocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.
Ayyy mantoooo yemişimBoşnak mantosu mu
Benim bildiğim ufak kare kare olmuyo mu tek iki tane mi yedin iyi o zaman
SağolasınAh sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyük
İlk diyet dışı 6 000 adım veya 20 dk egzersiz, Aynı hafta 2. Diyet dışı gelirse 10 000 adım veya 40 dk egzersiz. Sen ikisini de yapmışsın güzel hareket olduBu Pazar öğünün cezası olsun
3 gün sabit gelmemin de cezası var.
Bugün tek öğün yaptım aslında ama bunun günasısı nedirBonus Chocolita
Eki Görüntüle 3536591
Nerde kullanacaksin, agirlikli Tonlar neler odadaBen bunu ne renk boyasam
Gövdesini sarı, çatısını kırmızı veya turuncu boyayabilirsin.Ben bunu ne renk boyasam
Koltuk tarçın kahve halı krem, parke krem. TV duvarı turuncu. Masa ve sandalye kahve, ayaklar siyah. Siyah aksesuarlar varNerde kullanacaksin, agirlikli Tonlar neler odada
Renkli renkliGövdesini sarı, çatısını kırmızı veya turuncu boyayabilirsin.İlk bu renkler geldi içimden.
Ben bunu ne renk boyasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?