Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Aynen. Diyet yaparken erken uyumanın büyük etkisi var. Dedi sabaha karşı uyuyan choco son zamanlarda böyleyim ama mecbur düzene girecek
Emekli olduktan sonra ben de geceleri oldukça geç uyumaya başladım. 1 aydır filan böyle. Sabah da eskisi gibi erken uyanamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım, vücut saati bir alıştı mı, öyle gidiyor bir zaman.
Her zaman uyuduğumuz saatten 1 saat erken uyuyarak başlayabiliriz. Yavaş yavaş birer saat öne alabiliriz uyku saatimizi Chocolita
Son günlerde küçük tansiyonum 9-10 oluyor. Küçük tansiyonum 9 olunca başağrısı da oluyor. Sabah başağrısı ile uyanıyorum. Uyku düzenimdeki değişimden olduğunu düşünüyorum.
Son günlerde senin tansiyonun nasıl? Daha iyisindir inşallah.

Ah sağol delficim sana da çok geçmiş olsun. Şu an mesela iyiyim ama şu anda bile Tansiyon olması gereken gibi değil. Hisleri geliyor. 1 koca limon yedim. Allah büyük hastalığı olanlara da şifa versin. Herkesin derdi kendine büyük

Sağolasın Chocolita teşekkür ederim.

Bu Pazar öğünün cezası olsun
3 gün sabit gelmemin de cezası var.
Bugün tek öğün yaptım aslında ama bunun günasısı nedir Bonus Chocolita
Eki Görüntüle 3536591
İlk diyet dışı 6 000 adım veya 20 dk egzersiz, Aynı hafta 2. Diyet dışı gelirse 10 000 adım veya 40 dk egzersiz. Sen ikisini de yapmışsın güzel hareket oldu Geriye tartı egzersizleri kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…