Evet gördüğüm evler hep beyazdı ama benim salona çiğ kalacak. Bej düşündüm bendeBeyaz çok güzel olmaz mı üstüne belki alçıyla böyle biraz doku da yaparsın
Selam
Chat gbt şunu önerdiÇatısi kesinlikle kırmızı olsun o zaman , gövdesi krem hatta çiçekler de yapabilirsin böyleChocolita
evet hafif bej de tatlı olabilir. belki çatısını kahverengi yapabilirsin açık renk yineEvet gördüğüm evler hep beyazdı ama benim salona çiğ kalacak. Bej düşündüm bende
Helal olsun. Halsiz olmana rağmen yapabilmişsinİyi akşamlar hanimlar sizinle menümü paylaşayım:
Saat 10 da kahvaltı ettim bir tane haşlama yumurta iki dilim peynir 5 tane zeytin 3 yaprak marul yedim.
Ara öğün yapmadım
Saat 5 de fırın yemeği yapmıştım iki küçük but yedim üç ince dilim patates yedim bir çorba tabağı salata yedim hiç ekmek tuketmedim.
Bir buçuk litre su içtim
Bugün sadece iki sefer lesli yaptım 30 dakikalık olandan
Gecmis olsunSaglik sorunu yuzunden ara vermistim.
Sulu yemekleri hiç sevmiyorumAllah kabul etsin güzel kapatmışsın
ÖĞlen yemeğinde fasulye daha çok bile olabilirmiş afiyet olsun.
Suyu ne kadar içiyorsun gün içinde?
Sulu yemekleri hiç sevmiyorumyediğimde de suyunu asla yemem çünkü midem bulanıyor su için özel bir hedefim yok açıkçası susadıkca su içiyorum, kendimi fazla içmeye de zorlamıyorum çünkü bulantı yapıyor. Bu mevsimde 4-5 bardak yazın 2-3 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?