İyi akşamlar
Sabah kahvaltı yapmadım türk kahvesi içtim
Öğlen yoğurt biber dolma bir dilim ekmek
Akşam yaprak sarma biber dolma salata
Azcık çekirdek citledim
Türk kahvesi tekrardan
Suyumu da içtim ChocolitaBonus
Okuduğum menüler güzeldi. Göndermeyen varsa yarın bakarım
Sizin adınıza çok seviniyorum. Diyete sadık kalıp elinizden geleni yapıyorsunuz. Arada ufak tefek kaçabilir, normal. Sürdürülebilir bir diyet yapabilmek için normal. Eski alışkanlıkları törpülemeniz çok güzel. Hiç su içmeyen arkadaşlarım su içmeye başladı. Kendiniz için olan bu çabanızla gerçekten gurur duymalısınız. Hiçbir kararınız boşa gitmedi. Çok daha iyi olacaksınız
Öğlen yapmıştım attım sanıyorum şimdi farkettim geçmişe bakarken BonusChocolita
20 dk leslie yaptım ama bugün bi tıkandım sanki ya normalde 15 dk yapıyordum ama 20 ye çıkmıştım artık iyi yapıyordum ama bugün baya zorladı diyetisyen bana baya hantalsın o zaman kusura bakma da leslie yorucu değil demişti. Neresi değil yahu kan ter içinde nefes nefese kalıyorum ben gece gece aklıma geldi
İyi akşamlar kızlar.
Bugün misafirim vardı kahvaltıya.
Baya çeşit yaptım
Ama fazla kaçırdığımı düşünmüyorum.
Saat 12de;
3 dilim kaşar peynir,2 dilim beyaz peynir,2 adet zeytin. Biraz biber kavurması,biraz yumurta salatası. 1-2 çay kaşığı reçel. Çeyrek kete. 1 tane hurma.
Salatalık domates.
Saat 4 gibi de sade kahve içtim.
Bişey yemem artık. Belki Meyve sadece.
Öğlen yapmıştım attım sanıyorum şimdi farkettim geçmişe bakarken BonusChocolita
20 dk leslie yaptım ama bugün bi tıkandım sanki ya normalde 15 dk yapıyordum ama 20 ye çıkmıştım artık iyi yapıyordum ama bugün baya zorladı diyetisyen bana baya hantalsın o zaman kusura bakma da leslie yorucu değil demişti. Neresi değil yahu kan ter içinde nefes nefese kalıyorum ben gece gece aklıma geldi Eki Görüntüle 3533804
Eki Görüntüle 3533806
Kolay görünüyor ama kaslar çalıştıkça zorlanmaya başlıyoruz. Yaptıkça kolay geliyor ama. Önceden Spor yaptığım dönem bunlar çerez gibi gelirdi. Şimdi bende kan ter içinde kalarak yapıyorum
Hanımlar merhaba
Bugün tek öğün yaptım bir tabak kısır yedim
İki bardak yeşil çay içtim
Bir tane elma yedim
Şuanlik iki litre su içtim
Bolca egzersiz yaptım.
Adimlarida birazdan aticam
Selamlar
Aç karnına bi americano içtim
Kahvaltıds 2 adet wasaya labne sürdüm üzerine birer dilim hindi füme yanında flat white içtim -laktozsuz-
Ara öğünde 3-4 adet ceviz bi kaç bardak şekersiz çay
Akşam da görümcem bir tarif görmüştü marul big Mac diye kıyma yaptık tavada turşu vs. (Sos ve cheddar eklemedim) ondan yedim biraz
1 parça da tavuk yedim
Kolay görünüyor ama kaslar çalıştıkça zorlanmaya başlıyoruz. Yaptıkça kolay geliyor ama. Önceden Spor yaptığım dönem bunlar çerez gibi gelirdi. Şimdi bende kan ter içinde kalarak yapıyorum
Başta şu 15 dk falan sonuna doğru fena oluyordum ama yine bitiriyordum. 20 dk olanlar da çok zorlandım adam bana öyle dedi işte şimdi de son zamanlarda 20 dk falan iyiydi de dün bi kastı yordu baya. Kan ter içinde kalarak yapmak daha mı iyi sanki ne