- 20 Ocak 2021
- 1.424
- 1.735
- 83
- 27
4 Ocak menü bildirimi
4 ocak
Cezamin 1 gununu yaptim leslie walk off fast 20 dakikaTartı da +/sabit gelme cezamız var 3 gün 20 dk youtube görüntülü egzersiz veya 6.000 adım görüntüsü beklerim️ halledelim şu tartıları
Bierfi
Sismaniye
@sweetgirlcandy
Ahu060812
Kaç gün yapacaksın bu diyeti?Hanımlar sıkı bir diyete girdim dipomix kullanıyorum sabahtan iki kere dipomix içtim iki bardak yeşil çay içtim bir litre tek su içtim. Üç kere 15 dakikalık egzersiz yaptım. 5 bin adimdayim şimdilik.
İlk üç gün dipomix dışında hicbirsey yemiycem üç günden sonra sebze ağırlıklı yiycem böyle devam edicemKaç gün yapacaksın bu diyeti
Nasıl bir şey dipomix. Öğünlerin nasıl oluyorHanımlar sıkı bir diyete girdim dipomix kullanıyorum sabahtan iki kere dipomix içtim iki bardak yeşil çay içtim bir litre tek su içtim. Üç kere 15 dakikalık egzersiz yaptım. 5 bin adimdayim şimdilik.
Bu tarz şeyler beni çok korkutuyor yani doğal detoks sularıyla bile çok zor dayanmıştım burada akşam kadar dayanamadım yani. Bu aldığınız şey doğal bir şey mi? Açıkçası kalıcı kilolar verilebiliyor mu merak ediyorum böyle şeylerle. Bir de bu tarz karışımları dikkatli kullanmak gerekiyor karaciğeri çok içeriklerini mutlaka kontrol edin benceGünde iki kere yada üç kere 1 subardagi sütle karıştırılıp içiliyor.
Sabah aç karnına uyanır uyanmaz bir bardak ilik su içiliyor . Yarım saat sonra bir bardak yeşil çay bir saat sonra dipomix içiliyor aynı bu şekil devam ediliyor en geç 7 de dipomix içiliyor ondan sonra birşey tuketilmiyor ertesi güne kadar böyle.
Üç gün böyle devam ediliyor.
Üç günün sonun da ekmek makarna pilav tuketilmiyor sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.
Aslında bende çok korkuyorum ama en yakınım iki kişi kullanınca verdiği kiloları görünce bende denemek istedim çok diyet yaptım çok spor yaptim bir türlü istedigim kiloya dusemiyorum bu sefer bunu denemek istedim inşallah faydasını bende görürüm. Şuan çok halsizimBu tarz şeyler beni çok korkutuyor yani doğal detoks sularıyla bile çok zor dayanmıştım burada akşam kadar dayanamadım yani. Bu aldığınız şey doğal bir şey mi? Açıkçası kalıcı kilolar verilebiliyor mu merak ediyorum böyle şeylerle. Bir de bu tarz karışımları dikkatli kullanmak gerekiyor karaciğeri çok içeriklerini mutlaka kontrol edin bence
İnsallah kalıcı olur önemli olan o benceAslında bende çok korkuyorum ama en yakınım iki kişi kullanınca verdiği kiloları görünce bende denemek istedim çok diyet yaptım çok spor yaptim bir türlü istedigim kiloya dusemiyorum bu sefer bunu denemek istedim inşallah faydasını bende görürüm. Şuan çok halsizim
İnşallah bende etkisini görürümİnsallah kalıcı olur önemli olan o bence
Gerçekten sıvı beslenmek zor bir şey yani özellikle öncesinde çok sağlıklı beslenen insanlar bunu yapabiliyor bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?