• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hayırlı akşamlar..
Kusura bakma canım yaa haber edemedim rahatsızlandım ben bi kaş gündür iyi değilim kusmayla başladım sonra ishalde geldi üstüme 2 gümdür serum takdırıryorum
Menü yazmayayım ben zaten yediklerimi çıkardım durdum
Bide yarın tartı bildirimi yapmak istemiyorum eksideyim ama normal yemeye dönünce alıcam telrardan hepsini hastalıkdan dolayı eksildim o kadar
sorun olmazsa yarın tartı atmak istemiyorum.
Çok geçmiş olsun 3R1Z 3R1Z ,acil şifalar dilerim.💕💐🌸🌺

Günaydın ☀️
6 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

11.30 1 elma

12.30 3 yk gronala, 5 yk yoğurt

15.30 1 muz, 1 adet kefir

18.30 peynirli tost , 5 ceviz

3 litre su

5721 adım 🏃🏼‍♀️ Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus
IMG_5012.jpeg

Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.
Bu şeker denen illet sigara gibi rezil bi bağımlılık . Bırakmak için çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Canım istedikçe mutfağa her girdiğimde bi meyve yiyip çıkıyorum.
Bu gruplarda var oluş amacımız birbirimizi aşağı çekmek değil . Beşenmedim atmak yerine “arkadaşım çok emek veriyoruz olsun yarından itibaren düzene sokarsın “dese daha değişik olurdu. Ben evde kendi kendime zaten aşağı çekiliyorum . Bu hafta diyet için zorlandım evet gayret de ettim ama son gün yapamadım.
Hadi sende bana beğenmedim at 🤣
Seni üzmek için veya aşağı çekmek için atmadım onu. Eğer kırdıysam özür dilerim. 50lilerde de olsak 80lerldede olsak emek veriyoruz burada. Kilo vermenin,diyet yapmanın,kendine hakim olmamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Hepimizin motivasyonu tam. Ben o beğenmedim emojisini kötü olmuş amacında verdim.

Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.
Bu şeker denen illet sigara gibi rezil bi bağımlılık . Bırakmak için çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Canım istedikçe mutfağa her girdiğimde bi meyve yiyip çıkıyorum.
Bu gruplarda var oluş amacımız birbirimizi aşağı çekmek değil . Beşenmedim atmak yerine “arkadaşım çok emek veriyoruz olsun yarından itibaren düzene sokarsın “dese daha değişik olurdu. Ben evde kendi kendime zaten aşağı çekiliyorum . Bu hafta diyet için zorlandım evet gayret de ettim ama son gün yapamadım.
Hadi sende bana beğenmedim at 🤣

Bilmez miyim dut yüksek kiloda durdum uzun yıllar bağımlılık ne demek iyi biliyorum.
Tam biraz vermişken daha beteri çıktım.
90 lar grubuna gelip siz bu alınganlıkla veremezsiniz diyen olmuştu almıştı cevabını.
Eskisi gibi moralimi bozmuyorum ama sıkıntısını her an çekiyorum.
Zerre kadar ters konuşmaya tahammülüm yok

Bu psikolojiyi içinde yaşamayan anlayamaz adını alınganlık koymuşlar kimsenin kendisine ben patavatsızım diyecek hali yok ya.

Hayata tutunma oranımız bile farklı.

Zayıf arkadaşlarımı hep destekliyorum zaten dikkat etsinler ki almasınlar.

Bilmez miyim dut yüksek kiloda durdum uzun yıllar bağımlılık ne demek iyi biliyorum.
90 lar grubuna gelip siz bu alınganlıkla veremezsiniz diyen olmuştu almıştı cevabını.

Bu psikolojiyi içinde yaşamayan anlayamaz adını alınganlık koymuşlar kimsenin kendisine ben patavatsızım diyecek hali yok ya.

Amacım patavatsızlık veya kimsenin moralini bozmak değildi. 60 kiloyum ve olduğum kilodan son derece rahatsızım. Aramızda çok kilo farkı olsada hedefimiz,motivasyonumuz aynı.
Beğenmedim emojisini “kötü olmuş” anlamında verdim.
Ben bu gruba daha çok motive olmak için girdim.
Amacım bu yönde,neden başkalarını düşüreyim.

Aynen öyle bonus. Diyecek çok şey var ama neyse

Kızlar bakın bende bu hafta hep kacamak yaptım üzüldüm mü bu duruma çook
Diyetisyenime bile gidip söyleyince dediği lotus bu hafta neye stres oldu hastamiydi reglmi yakındı diye motive ederdi
Bebekligimizden agladigimizda annemiz hemen göğsünü vermiş emzirmis rahatlamisiz

Cocuklugumuzda aglamisiz sevdigimiz cipsler cikolatalar verilmiş elimize susmusuz mutlu olmusuz artık bunu birazda olsun degistirelim derdi ben hep stresli mutsuz oldugum zamanlarda yiyerek kendimi iyi mutlu hissediyorum herkes evinde bambaşka hayatlar yaşıyor bunuda başaracağız

Hep birlikte 💕💕💕✨✨✨

Kızlar bakın bende bu hafta hep kacamak yaptım üzüldüm mü bu duruma çook
Diyetisyenime bile gidip söyleyince dediği lotus bu hafta neye stres oldu hastamiydi reglmi yakındı diye motive ederdi
Bebekligimizden agladigimizda annemiz hemen göğsünü vermiş emzirmis rahatlamisiz

Cocuklugumuzda aglamisiz sevdigimiz cipsler cikolatalar verilmiş elimize susmusuz mutlu olmusuz artık bunu birazda olsun degistirelim derdi ben hep stresli mutsuz oldugum zamanlarda yiyerek kendimi iyi mutlu hissediyorum herkes evinde bambaşka hayatlar yaşıyor bunuda başaracağız

Hep birlikte 💕💕💕✨✨✨
Evet hepimizin istediği kilolara ulaşmak dileğiyle 🌞

Bu hafta istediğim eksiyi göremedim regl haftasi canım çok tatlı istedi
Yeme istegimi bastiramadim porsiyonlar büyüktü dün regl oldum sonunda
bu hafta rakibim büyük ihtimalle Chocolita Chocolita 🩷
Tarti resmini özelden atıp evi dip köşe temizlik yapacağım bakarim arada
Tartı özelden mi atılıyordu?
Bilmiyordum.

Bu hafta + gördüm biliyordum çünkü hafta başından beri istediğim motivasyon yoktu sporu bile zorla yaptım
Geçen hafta 70,1
Bu hafta 70,5
Fark +400
Yüzdem +0,5673
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Fotoğraf ters oldu ama idare edin 🤣🤣
Bu hafta o artilarida atıp eksi görebilirsin 🤩
Ayy ne güzel 70 kiloyu görmek çok istiyorum 69lu kilolari ucundan yakalarsın inş önümüzdeki hafta 🩷

Bu hafta o artilarida atıp eksi görebilirsin 🤩
Ayy ne güzel 70 kiloyu görmek çok istiyorum 69lu kilolari ucundan yakalarsın inş önümüzdeki hafta 🩷
İnşallah lotusum 😍 geçen sene 1 kere gördüm sadece 69 u . İnşallah sende görürsün hepimiz görürüz

Günaydınnnnnn
Kaptanicem mezun olmak korumaya geçmek istiyorum
Darısı buradaki tüm güzel kadınlara olsun inşallah Sağlık gibisi yok gerçekten taşıdığımız her fazla kilo bedenimize ve sağlığımiza yük
Geçen hafta 54.95
Bu hafta 52.2
Fark 2.700
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000017401.jpg
    1000017401.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 13
Back