İnşallahTeşekkür ederim
Darısı sizlere inşallah
Doğru canım kafam karışmışAşılama olmadım ben canım tüp bebek tedavisi
bende baslamak istiyorum yeniyim kilom 90 oldu.. bana yardimci olacak birileri varmi katilma icinMerhabayarın tartı günümüz. Sabah aç karnına tartı fotoğrafı atarak başlayabilirsiniz. Boy ve hedef kiloyu da yazarsınız. Hoş geldiniz
Başlıyoruz canım tartıları 3 den önce atıyoruz
Ellerine sağlık çokomAdım Yarışı
1.3R1Z
2.ilknurrr22
3.gidelimkaptan
Spor Yarışı
1.3R1Z
2.D u t
3.ohbb
Tebrikler kızlar🏋
Sabit yazmışım doğru düzeltirim şimdi. Vermiştin sen değil mi. Herhalde önceki kilonu da yazdıysan kafam karışmışListede yalnış yazılmış ben 750 gram vermiştim onu demiştim
Ben niye egzersiz yapıcam onu anlamadım
Adım cezası kaçtı canım onu yapmaya çalışayım bugünİnşallah
Şimdi bizim topikte Başlangıç kilonu baz aldığımız için -4 görünecek. Ama sen başından beri verdiğin emeği biliyorsun. Koruyabileceğine de inanıyorum
Doğru canım kafam karışmış
6.000 canım ya da 20 dk leslieAdım cezası kaçtı canım onu yapmaya çalışayım bugün
Tamam canım bu akşam tamamlayacağım6.000 canım ya da 20 dk leslie
Adım Yarışı
1.3R1Z
2.ilknurrr22
3.gidelimkaptan
Spor Yarışı
1.3R1Z
2.D u t
3.ohbb
Tebrikler kızlar🏋
Merhaba. Sabah tartı fotoğrafıyla Başlangıç yapabilirsinizbende baslamak istiyorum yeniyim kilom 90 oldu.. bana yardimci olacak birileri varmi katilma icin
Rica ederim canım çok aktif olamasam da elimden geleni yapmaya çalışıyorumChocolita çok teşekkür ederiz. Emeğin çok her şeyi günü gününe takip edip bir de analiz yapıyorsun hakkını helal et
Aa şaşırdımAdım Yarışı
1.3R1Z
2.ilknurrr22
3.gidelimkaptan
Spor Yarışı
1.3R1Z
2.D u t
3.ohbb
Tebrikler kızlar🏋
Teşekkür ederim canımAdım Yarışı
1.3R1Z
2.ilknurrr22
3.gidelimkaptan
Spor Yarışı
1.3R1Z
2.D u t
3.ohbb
Tebrikler kızlar🏋
Evet canım vermiştimSabit yazmışım doğru düzeltirim şimdi. Vermiştin sen değil mi. Herhalde önceki kilonu da yazdıysan kafam karışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?