- 22 Haziran 2020
- 361
- 2.110
- 63
Canım ben yarıştan ayrılmıştım yazmıştım da unutmuşsun sanirim
Ay ben onu unutmuşum bugün yapsam olur muespressoc canım dünkü bir paket bisküvinin ceza egzersizi vardı
Bu tartılarda su kas oranı ölçülmüyormu ?bi bakarsan su oranın artmışdır ödemdir bu artılar zaten 1 kaçamakla kilo alınmazki
Bence cok yememissin tabakların zaten cok az kendine yüklenme
Ben regl olcam asırı sisim gitmis biraz ama böyle siskinlik yok. Gecen gün cok adım atan sendin demi sana bir sey sorcaktım
SağolasınAylık sonuçlar
D u t -1.20
asliogretmen -1.65
delfinia -1.20
gidelimkaptan -1.40
espressoc -2.00
ohbb -1.80
Denp -2.10
3R1Z -2.50
HarikasınızSınırın altında kalan bile olmamış. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum
Olsun bu hafta halledersin. Senden de gün egzersiz beklerim canım dün unutmuşum yazmayıBenim bu haftafaki kilom değişmemiş
Tamamdır
Aşılama günündü yanlış hatırlamıyorsam. Peki bugün beklerimAy ben onu unutmuşum bugün yapsam olur mu
Ayyy mezun geldiiiiChocolita
Kaptanım ben bu sabah 53.5 gördüm ve koruma yapmak istiyorum artık
Kilo kaybı olmadan kas kutlesi arttiracagim çoklu beslenme yaparak bilginiz olsun
Dilerim buradaki tüm güzel kadınlar sağlıklı ve mutlu oldukları bedene kavuşsunlar ben yine gunluk yediğimi içtiğimi sporumu atayim kaçamak yapmamak için iyi olur bana
Teşekkür ederimAyyy mezun geldiiiihedefine ulaştın yani tebrik ederim darısı hepimize inşallahh
İlk sayfaya gururla yazıcam birazdan
Aşılama olmadım ben canım tüp bebek tedavisiOlsun bu hafta halledersin. Senden de gün egzersiz beklerim canım dün unutmuşum yazmayı
Tamamdır
Aşılama günündü yanlış hatırlamıyorsam. Peki bugün beklerim
Yürüyüşe gitmistin en son sendin ya yanlıs thatırlamıyorum. Ayakkabı soracaktım sana biz esimle bi yurtdışı seyahatine gitcez şubat gibi çok yürüyecegimiz icin rahat bisey almak istiyorum salomonun ayakkabıları bu konuda iyi diye biliyorum. Sen ne tercih ediyosunBen olabilirimama başkası da olabilir. Tabii sorabilirsin ☺
Çok sevindim adına tebrik ederim, darısı başımıza. Bizim olduğumuz grubun ilk mezunu sensin, ne güzelllChocolita
Kaptanım ben bu sabah 53.5 gördüm ve koruma yapmak istiyorum artık
Kilo kaybı olmadan kas kutlesi arttiracagim çoklu beslenme yaparak bilginiz olsun
Dilerim buradaki tüm güzel kadınlar sağlıklı ve mutlu oldukları bedene kavuşsunlar ben yine gunluk yediğimi içtiğimi sporumu atayim kaçamak yapmamak için iyi olur bana
Listede yalnış yazılmış ben 750 gram vermiştim onu demiştimOlsun bu hafta halledersin. Senden de gün egzersiz beklerim canım dün unutmuşum yazmayı
Teşekkür ederim inşallah canımÇok sevindim adına tebrik ederim, darısı başımıza. Bizim olduğumuz grubun ilk mezunu sensin, ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?