Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

30 Kasım Menü ve Spor Bilgileri

Kahvaltı

Yarım ekmek arası mantarlı omlet ve çay

Öğle

Ton balıklı sandviç
1 avuç kuru yemiş
1 muz ve 1 mandalina

Akşam

1 porsiyon ızgara köfte
3 dilim ekmek
1 diyet dışı tatlı

Toplamda da 34016 adım attım.
Chocolita
Bonus

Eklentiler

• IMG_3479.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1ed57467-2061-4b6b-ade0-863300570a97.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 15
  • 6a3a565f-7560-4be1-b337-c934c6d87537.jpeg
    236,3 KB · Görüntüleme: 13
Bu tartılarda su kas oranı ölçülmüyormu ?bi bakarsan su oranın artmışdır ödemdir bu artılar zaten 1 kaçamakla kilo alınmazki

Su kas oranı vs gösteriyor ama bizim vücudumuza göre değil kiloya göre gösteriyor bence çok doğru veri vermiyor. Dediğin gibi ödem olabilir ve biraz kabızlık da var o da etki etmiş olabilir.

Chocolita
Kaptanım ben bu sabah 53.5 gördüm ve koruma yapmak istiyorum artık
Kilo kaybı olmadan kas kutlesi arttiracagim çoklu beslenme yaparak bilginiz olsun
Dilerim buradaki tüm güzel kadınlar sağlıklı ve mutlu oldukları bedene kavuşsunlar ben yine gunluk yediğimi içtiğimi sporumu atayim kaçamak yapmamak için iyi olur bana

Benim bu haftafaki kilom değişmemiş
Olsun bu hafta halledersin. Senden de gün egzersiz beklerim canım dün unutmuşum yazmayı
Tamamdır
Ay ben onu unutmuşum bugün yapsam olur mu
Aşılama günündü yanlış hatırlamıyorsam. Peki bugün beklerim

Ayyy mezun geldiiii hedefine ulaştın yani tebrik ederim darısı hepimize inşallahh
İlk sayfaya gururla yazıcam birazdan

Ben olabilirim ama başkası da olabilir. Tabii sorabilirsin ☺
Yürüyüşe gitmistin en son sendin ya yanlıs thatırlamıyorum. Ayakkabı soracaktım sana biz esimle bi yurtdışı seyahatine gitcez şubat gibi çok yürüyecegimiz icin rahat bisey almak istiyorum salomonun ayakkabıları bu konuda iyi diye biliyorum. Sen ne tercih ediyosun

Çok sevindim adına tebrik ederim, darısı başımıza. Bizim olduğumuz grubun ilk mezunu sensin, ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…