- 10 Eylül 2024
- 41
- 10
- 3
- 38
- Konu Sahibi birsorumvr
-
İstediğiniz kiloya ulaşırsınız umarımMerhaba..
Diyet günlüğüme hoşgeldiniz geçen yıl diyetle 3 ayda 15 kg verip yazın hepsini geri alarak tekrar başlıyorumgüncel kilomu sabah tartilip paylaşırım hedefim yeni yıla 5 kg verip sonrasında aralıklı oruç yada Karatay usulü beslenerek ramazan ayına kadar 60-62 kg civarında olmak ve ramazanda istedigim gibi yiyerek kilo alma derdi olmadan rahat etmek benimle başlamak isteyenleri beklerim kızlar elimde bı liste yok daha önceki deneyimlerime göre yapacagim
Önceden yapmışsın yine yaparsın. Yolun zor olabilir ama sonu güzel olacakMerhaba..
Diyet günlüğüme hoşgeldiniz geçen yıl diyetle 3 ayda 15 kg verip yazın hepsini geri alarak tekrar başlıyorumgüncel kilomu sabah tartilip paylaşırım hedefim yeni yıla 5 kg verip sonrasında aralıklı oruç yada Karatay usulü beslenerek ramazan ayına kadar 60-62 kg civarında olmak ve ramazanda istedigim gibi yiyerek kilo alma derdi olmadan rahat etmek benimle başlamak isteyenleri beklerim kızlar elimde bı liste yok daha önceki deneyimlerime göre yapacagim
Kapanışı çok erken yapıyorsun ben dayanamam o saateKapanışı 16:00 da yaptım yarın görüşmek üzere
Kesinlikle öylene kadar mide gurultusu o kadar ertesi güne eksi kilo demekkolay gelsin
canınızı sıkmayın. büyük tuvalete çıkmak da çok farkediyor. tuvalete çıkmadıysanız o yüzden de eksilme göremezsiniz tartıda. dün khidratlı yediyseniz az yeseniz bile şişirir.Hayırlı cumalar
Bu sabah yine aynı geldim aaaaa aç kaldigima mi üzüleyim moralimin bozulduguna mi yapıştı kaldı sabah uyanınca bı öfkeyle herşeyi ağzıma tepistirip yiyesim geldisonra bı kahve yaptım içtim oturdum zaten hafta sonu da geldi güya yeni yıla 5 kilo verecektim güncel kilo 71.2
size durumunuzla ilgili bir tavsiye vereyim. ben de yıllardır sizin gibiyim. ama kilo verip 15 kilo almak değil de kilo verip tekrar 3-5 kg alıyor ve her seferinde verdiğim kilonun keyfini çıkaramadan bir yıl sonra tekrar kilo verme işine girişiyordum.Merhaba..
Verdiğin destek ve tavsiye için çok teşekkür ederim moral oldu banada ben yine devam ediyorum pes etmek tabiki yok kilon çok güzel aslında vermesen bile olur en son o kilomu 20 yıl önce görmüş olabilirimsize durumunuzla ilgili bir tavsiye vereyim. ben de yıllardır sizin gibiyim. ama kilo verip 15 kilo almak değil de kilo verip tekrar 3-5 kg alıyor ve her seferinde verdiğim kilonun keyfini çıkaramadan bir yıl sonra tekrar kilo verme işine girişiyordum.
he bir de ben kalori sayarak veriyordum kiloları sonra saymayı bırakıyordum.
bu sefer farklı bir şey yaptım. istediğim kiloma çoktan geldiğim halde kalori saymaya devam ediyorum. bende başka bir şey çalışmıyor. bunu anladım. bıraktığım anda sağlıksız ve çöp gıda tüketmeye başlıyorum ve kilo alıyorum.
kalori sayarken de iki öğün besleniyorum. çöp gıda davetler dışında hiç yok. davetlerde ve canım çok çekerse fazla kalori alıyorum. kendi kendime kalınca sağlıklı ve kalori sınırını aşmadan besleniyorum. Ağustos'ta 56 kg ile başladım. Şu an 51,5 kilogramım. aslında hedefime çoktan ulaştım ama yaza kadar yavaş yavaş 50'ye inmek istiyorum.
bakın ben bu kiloya yıllardır inmemiştim. ve inanın en kolayı bu. çünkü itiraf etmeseler de bütün diyetlerin özünde kalori kısıtlaması vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?