Bromelain alabilirsiniz. Benim aşırııııı ödem sorunum vardı bünyem çok müsait. Her sabah parmaklarımı sıkardı yüzüğüm. 1.5 aydır falan kullanıyorum çok iyi geldiBir de az az da olsa zayıfladığım halde saatim bilekliğim falan sıkıyor kolumu. Vermeden önce daha rahatlardı yani. Ödem mi var yani bende. Basit kolay yenilebilir içilebilir ödem atıcı ne yapabilirim. Değişik şeyleri içip yiyemiyorum maalesef
İradesiz değilsin,yolun uzun ve zor.Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
Alıyorum uzun süredir son zamanlarda düzenli almadım unuttum falan. Düzenli içeyim bi yenidenBromelain alabilirsiniz. Benim aşırııııı ödem sorunum vardı bünyem çok müsait. Her sabah parmaklarımı sıkardı yüzüğüm. 1.5 aydır falan kullanıyorum çok iyi geldi
Sabahları içiyorum ben. Bazı günler ben de unutuyorum ama gerçekten faydalı oluyor. Bir de bol su gerçekten çok etkiliAlıyorum uzun süredir son zamanlarda düzenli almadım unuttum falan. Düzenli içeyim bi yeniden
Bazı günler su baya az içiyorum. Onu düzene koymam lazım kesinlikleSabahları içiyorum ben. Bazı günler ben de unutuyorum ama gerçekten faydalı oluyor. Bir de bol su gerçekten çok etkili
Gün içinde evdeysen gözünün tam önünde sürahi koy içine portakal dilimleri falan at çok motivasyon oluyorBazı günler su baya az içiyorum. Onu düzene koymam lazım kesinlikle
Hoşgeldin canım nasılsın
Lotuscum hiç yapma öyle bir şey derim bence evde zorlanmana rağmen kontrolü tamamen bırakmıyorsun bu da sana iyi şekilde dönecek inşallah. Israrcı olmam tabi de kopman sana kilo aldırırsa üzülmene üzülürümChocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
Pipetli suluğumla içiyorum dediğin gibi göz önünde olunca daha iyi oluyor. Ama dışarı çıktım başka yere gittiysem gerçekten baya sıkıntı oluyor içmiyorum içemiyorum. Bazen kızla birlikte çıkarken ellerim dolu oluyor suluğu da alamıyorum yanıma resmen susuz bir gün oluyorGün içinde evdeysen gözünün tam önünde sürahi koy içine portakal dilimleri falan at çok motivasyon oluyor
Şu bromalini düzenli kullan bakalım swet ödem için iyi gelip gelmediğini anca anlarsınPipetli suluğumla içiyorum dediğin gibi göz önünde olunca daha iyi oluyor. Ama dışarı çıktım başka yere gittiysem gerçekten baya sıkıntı oluyor içmiyorum içemiyorum. Bazen kızla birlikte çıkarken ellerim dolu oluyor suluğu da alamıyorum yanıma resmen susuz bir gün oluyor
Aynen önceden iyi geliyor memnundum ben. Ama hiç de dikkat etmemiştim hani bilekliğim saatim iyi oluyordu. İçmediğim dönem mi böyle olmaya başladı yoksa 1 haftadır falan mı bilemiyorum onuŞu bromalini düzenli kullan bakalım swet ödem için iyi gelip gelmediğini anca anlarsın
Evet dışarda sıkıntı ya o yüzden sordum. Bende bazen okulda gerçekten su içmeyi unutuyorum eve geliyorum hiç su icmemisimPipetli suluğumla içiyorum dediğin gibi göz önünde olunca daha iyi oluyor. Ama dışarı çıktım başka yere gittiysem gerçekten baya sıkıntı oluyor içmiyorum içemiyorum. Bazen kızla birlikte çıkarken ellerim dolu oluyor suluğu da alamıyorum yanıma resmen susuz bir gün oluyor
Sİz dışarda ben evde unutuyorumEvet dışarda sıkıntı ya o yüzden sordum. Bende bazen okulda gerçekten su içmeyi unutuyorum eve geliyorum hiç su icmemisim
Stresten bugün yüzüm kıpkırmızı gezdim neden kizariyor acaba dedikce kızardıLotuscum hiç yapma öyle bir şey derim bence evde zorlanmana rağmen kontrolü tamamen bırakmıyorsun bu da sana iyi şekilde dönecek inşallah. Israrcı olmam tabi de kopman sana kilo aldırırsa üzülmene üzülürüm
Stresten bugün yüzüm kıpkırmızı gezdim neden kizariyor acaba dedikce kızardı
Bunlar hep anksiyetemden çok şükür sakinlestirebiliyorum beynimi aksi durumda bugün acildeydim oturdum akşam dualar okudum
bi dua topigine katildim carsamba sabah başlıyormuş cumartesi tartilirim yine haftaya cumartesi tekrar aranizda olurum önce zihnimi vesveselerden temizlemem lazım
Beynimin içi sürekli benimle konusuyor bıktım yoruldum o seslerden anneme anlatıp onuda üzmek istemiyorum