Sen yarın bak keyfine tadını çıkar. Sonra 1 hafta bişey yemeVallahi tutmak da istemiyorum yılbaşını çok önemserim
Ekmeksiz karbonhidratsız mezeyle geçiştirirm dedim ama alkol yarın kesin olur
Hahahaha en son detokstan ölüyordum yok mu yarım kalanı tamamlamamSen yarın bak keyfine tadını çıkar. Sonra 1 hafta bişey yeme
Tartı günümüz cumartesiAmin canım teşekkürlertartı günü ne zaman ? Tartıyı ne zaman atayım
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar
Grip orta kulak iltihabı yapmış bende. Ne güzel aferin içiyordum az toparlamıştım. Kulaklar kapanınca antibiyotiklik olduk. Buna da hamdolsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar
Grip orta kulak iltihabı yapmış bende. Ne güzel aferin içiyordum az toparlamıştım. Kulaklar kapanınca antibiyotiklik olduk. Buna da hamdolsun
Kulağına bir çay kaşığı zeytinyağı kizart o soğuduktan sonra üstüne iki üç damla soğan damlat onu kulağına sık çok iyi geliyoHayırlı geceler kızlaryarın gece sahura kalkıcam bende. Allahin izniyle 3 gün oruç tutucam
Geçmiş olsun chocomİyi akşamlar
Çok sağolunÇok geçmiş olsun canım
İlk kez duydum. Teşekkür ederimKulağına bir çay kaşığı zeytinyağı kizart o soğuduktan sonra üstüne iki üç damla soğan damlat onu kulağına sık çok iyi geliyo
Sağolasın çiçeğimGeçmiş olsun chocom
Aminn dutum hepimiz için güzel bir yıl olsunHerkese merhabalaryeni yılınız kutlu olsun 3 aylarımız mübarek olsun
Ben (migrenben) dut oldum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?