Canım istersen atabilirim ama katılım zaten çok azsa gerek yok gibiAdımları ekran görüntülü atıyoruz kızlar. Cezalarda ve yarışlarda kanıt şartımız var. Hafta arasında adım görüntüsü varsa cuma sadece sayıları toplayıp atabiliyoruz
Yarışlara sizin dışınızda katılım olmamış bu hafta
Acaba kullandığınız bromelain in markasını öğrenebilir miyim?Sabahları içiyorum ben. Bazı günler ben de unutuyorum ama gerçekten faydalı oluyor. Bir de bol su gerçekten çok etkili
Canım Geçen haftadan 3 gün + gelme egzersizleri vardı. Sadece 1 günün görüntüsü var. 1 gün için Tek seferde 6 000 adım atılmış olması gerekiyor
Canım buna göre geçen haftanın 3 gün adımı tamamlanmamış. 1 uyarı geldi. Dikkat et yürüdüğün hafta kilo veriyorsun. 2 haftadır pek bir adım yok ve + gördük. Yürüyüşün hem Psikolojik hem fiziksel faydası çok. Her anlamda iyi gelecekDün çekmiştim canım
Kendini nasıl daha iyi hissedersen lotusum. Çok ayrı kalmayalım iletişim halinde olalım.Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum
Hoş geldin
Yarışa çok katılım yok ama olsun aslıcım yine katılan arkadaşlar hafta içinde adım atarken ekran görüntüsü de atsınlar. Bundan sonrası için yapalım. Hem sayfada görmek hepimizi motive ediyor
Amin canım teşekkürlerCanım buna göre geçen haftanın 3 gün adımı tamamlanmamış. 1 uyarı geldi. Dikkat et yürüdüğün hafta kilo veriyorsun. 2 haftadır pek bir adım yok ve + gördük. Yürüyüşün hem Psikolojik hem fiziksel faydası çok. Her anlamda iyi gelecek
Kendini nasıl daha iyi hissedersen lotusum. Çok ayrı kalmayalım iletişim halinde olalım.
Kendine hep şunu hatırlat, sen iyi niyetli düşünceli bir insansın. Kendini sorgulaman gereken senden kaynaklı hiçbir durumun yok. Elbetteki söylemekle olmuyor stres yükleniyoruz. Ama çareyi çok güzel yerde arıyorsun. Belki Rabbim bu hali sana sebep kılmış. Allaha yaklaşmak istiyorsun. Böyle hissetmeyedebilirdin. Çok şükret bu içindeki bağa lotusum ve güven.
Hoş geldinhakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Yarışa çok katılım yok ama olsun aslıcım yine katılan arkadaşlar hafta içinde adım atarken ekran görüntüsü de atsınlar. Bundan sonrası için yapalım. Hem sayfada görmek hepimizi motive ediyor
Adım yarışına bende katılacağımCanım buna göre geçen haftanın 3 gün adımı tamamlanmamış. 1 uyarı geldi. Dikkat et yürüdüğün hafta kilo veriyorsun. 2 haftadır pek bir adım yok ve + gördük. Yürüyüşün hem Psikolojik hem fiziksel faydası çok. Her anlamda iyi gelecek
Kendini nasıl daha iyi hissedersen lotusum. Çok ayrı kalmayalım iletişim halinde olalım.
Kendine hep şunu hatırlat, sen iyi niyetli düşünceli bir insansın. Kendini sorgulaman gereken senden kaynaklı hiçbir durumun yok. Elbetteki söylemekle olmuyor stres yükleniyoruz. Ama çareyi çok güzel yerde arıyorsun. Belki Rabbim bu hali sana sebep kılmış. Allaha yaklaşmak istiyorsun. Böyle hissetmeyedebilirdin. Çok şükret bu içindeki bağa lotusum ve güven.
Hoş geldinhakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Dün gördüm bunu bende dedim aynı benAynı ben
Ya valla yaaaa üç gençle hergün bi aşerme yaşıyoruzBol yemeli bir evdesin Allah kolaylık versin ahucum
Yarına çok gunah şeyler olacak vallahi menüm çok fena bizde kutlayacağız
Bugünden anneme sarmaları sardırdım
Vallahi tutmak da istemiyorum yılbaşını çok önemserimNefsine Allah sabır versin
Tut kendini tutabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?