Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

95 kilodan bu kiloya düştüm

Bu kiloyla listeye alır mısın Chocolita
Bu sabah çektiysen alırım
diyet dışı yaptigim cezaydi galiba 2gunluk diye aklimda kalmış ilksayfaya bakmadim 3 gun mu olmasi gerekiyor
Canım buldum egzersizleri. Geçen hafta tartı gelmemişti ondan önceki hafta + gelmiştin. O ceza egzersizini Geçen haftada aradığım için görememişim
Yok canım kalmadı

Son düzenleme:
Chocolita ben ilk hedefime ulaşmışım dönünce 55 yapalım hedefimi
İzinliydin normalde, dönünce deyince biraz beklemiştim kısa bir izin gibi düşündüm. Üstüne cevap alamadım. O zaman "dönünce'den kasıt "kilo vermeye devam etmek istersem" olarak alıyorum
Hedefine ulaşmış fazlasını bile vermişsin. O yüzden hedefi de güncelledim
Tekrar tebrik ederim 3. Mezunumuz 3R1Z oldu

Adım Yarışması Bildirimi

Cumartesi 8440

Pazar 8186

Pazartesi 7587

Salı 6807

Çarşamba 7302

Perşembe 9334

Cuma 6704

Toplam: 54.360 adım Chocolita Bonus

Günaydınlar
Geçen hafta 71.6
Kilo vermeme yuzdem 0.83
Bu arada annemlerdeyım onun tartiyla attım farkeder mi ki
Adimim 17.937
Chocolita Bonus
Adımları ekran görüntülü atıyoruz kızlar. Cezalarda ve yarışlarda kanıt şartımız var. Hafta arasında adım görüntüsü varsa cuma sadece sayıları toplayıp atabiliyoruz

Yarışlara sizin dışınızda katılım olmamış bu hafta

Son düzenleme:
Kızlar bugün kayınvalidem geldi mantı yapacağım dedi
Sırf mantıyı gönül rahatlığıyla yiyebilmek için sabah kahvaltı etmedim. Saat 4e kadar 2 litre su içtim.
4 buçuk gibi bir tabak dolusu mantı yedim
Uyuyana kadar bişey yemem. Açık çay içerim

Afiyet olsun. Erken de yemiş oldun. Çok etkileyeceğini sanmam. Tek öğün yapıp geç saatte yemek şişiriyor

Dün çekmiştim canım

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-28-12-00-29-573_com.miui.home.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 7
Selam kızlar

Sabah kahvaltıda 1.5 dilim wasa
Labne
Ve yumurta yedim
arada guarana kahve içtim ama çok fena yaptı beni bu sefer
Akşam bamya yaptım 5-6 yk onu yedim
3 kaşık bulgur pilavı (bulgurum kepekli hep öyle kullanıyorum)
1 kase cacık
Karnım midem çok fena valla yemeği zor yedim diyebilirim sırf gece daha kötü olurum diye yedim

Chocolita
canım ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak 1 2hafta izin istiyorum biraz toparlayıp geri geleceğim sohbete gelırım biraz ruhumu duayla zikirlerle yatistirmak istiyorum anksiyetem yokluyor ruhum sanki ceviz kabugunun içinde hersey üst üste geliyor gibi kilomdan iradesizligimden gına geldi stres oldukça yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…