Ben yaptım çok güzelde verdin bırakınca fazlasıyla aldım malesefBence az yapmıyorsun sürdürebilir şekilde yapmak en güzeli.
Yoksa 1 ay bol yapıp kilo verip sonra bırakılınca yine alınıyor.
Ben yaşamadım ama hep dedi burda arkadaşlar verileni korumak da vermek kadar zor diye
95 kilodan bu kiloya düştüm
Bu sabah çektiysen alırımBu kiloyla listeye alır mısınChocolita
Canım buldum egzersizleri. Geçen hafta tartı gelmemişti ondan önceki hafta + gelmiştin. O ceza egzersizini Geçen haftada aradığım için görememişimdiyet dışı yaptigim cezaydi galiba 2gunluk diye aklimda kalmış ilksayfaya bakmadim 3 gun mu olmasi gerekiyor
Yok canım kalmadıHiç beklemiyordum aslında sevindimasliogretmen seni de tebrik ederim iyi bir kapişma olsun
Sürekli bir artı bir eksi gelince tabiki sonuç bu. Cezamı razıyım
Chocolita Benim geçen haftalardan cezam kalmadı sanirım değil mi
Bende seni tebrik ederim canım. BaşarılarHiç beklemiyordum aslında sevindimasliogretmen seni de tebrik ederim iyi bir kapişma olsun
Sürekli bir artı bir eksi gelince tabiki sonuç bu. Cezamı razıyım
Chocolita Benim geçen haftalardan cezam kalmadı sanirım değil mi
Boy ve hedef kiloyu da alayımBu sabah çektimChocolita
İzinliydin normalde, dönünce deyince biraz beklemiştim kısa bir izin gibi düşündüm. Üstüne cevap alamadım. O zaman "dönünce'den kasıt "kilo vermeye devam etmek istersem" olarak alıyorumChocolita ben ilk hedefime ulaşmışım dönünce 55 yapalım hedefimi
Adımları ekran görüntülü atıyoruz kızlar. Cezalarda ve yarışlarda kanıt şartımız var. Hafta arasında adım görüntüsü varsa cuma sadece sayıları toplayıp atabiliyoruz
Afiyet olsun. Erken de yemiş oldun. Çok etkileyeceğini sanmam. Tek öğün yapıp geç saatte yemek şişiriyorKızlar bugün kayınvalidem geldi mantı yapacağım dedi
Sırf mantıyı gönül rahatlığıyla yiyebilmek için sabah kahvaltı etmedim. Saat 4e kadar 2 litre su içtim.
4 buçuk gibi bir tabak dolusu mantı yedim
Uyuyana kadar bişey yemem. Açık çay içerim
Evet özellikle geç yemek istedim akşama acıkmıyım diye. Spor da yaparım. Telafi ederim inşallah:)Afiyet olsun. Erken de yemiş oldun. Çok etkileyeceğini sanmam. Tek öğün yapıp geç saatte yemek şişiriyor
Dün çekmiştim canımAdımları ekran görüntülü atıyoruz kızlar. Cezalarda ve yarışlarda kanıt şartımız var. Hafta arasında adım görüntüsü varsa cuma sadece sayıları toplayıp atabiliyoruz
Yarışlara sizin dışınızda katılım olmamış bu hafta