Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Canım aylik sonucta 83.5 basladim şuan 79.850gr 1aylik sonuç 3.650 olmuyor mu?ilk hafta çok verdim sonra az verdim diger tartida artı geldim bu hafta artilar gitti 1 ay böyle gecti
Ah doğru canım bugün eşim hesapladı bunu karıştı. Geçen Ay sonucundan çıkarıyorum normalde. Sende henüz yok ilk ayı tamamladık. Evet sen cezalı değilsin Aylık sonucunda çok güzel bu arada

Bunu düzenleyemedim süresi dolmuş. Lotusun aylık sonucu yanlış olmuştu.
Ama altını çizmeyi hak ediyor
Pembe Lotus 3.650 İradene

Sabah
Tb tost
Az yumurta

Aksam
4-5 parca et
2 kasik nohut
4 kasik pilav
2 kasik yogurt

200 kalori civari yasakli gida
Afiyet olsun. 1. Olduğun için ceza silindi. Yoksa buradan bir diyet dışın vardı
Kızını kutlarım adım veya egzersizi de yarına beklerim
Ekmeksiz güzel olmuş
Gelgörcüm bu haftada Başlangıç yapamadık. Listeye girmek istersen haftaya tartı atabilirsin
Afiyet olsun canım. Yarın Egzersiz/adım bekliyorum. Bu karbonhidratı halletmiş oluruz

Günaydınlar
Geçen hafta 71.6
Kilo vermeme yuzdem 0.83
Bu arada annemlerdeyım onun tartiyla attım farkeder mi ki
Adimim 17.937
Chocolita Bonus
Canım bu adımların ekran görüntüsünü almam gerekiyor. Geçen haftadan 3 gün + gelme egzersizleri vardı. Sadece 1 günün görüntüsü var. 1 gün için Tek seferde 6 000 adım atılmış olması gerekiyor

Geçen haftaki 3 gün egzersizsen 2 si yapılmış 1 kalmış. Onu yapmış mıydın canım. Adım varsa onu da alabilirim

Hepinizi tekbir ederim yeni yılda inşallah daha güzel sonuçlar görürüz birlikte

Bende bu hafta mezun olurum diyor düşünüyordum. Çokta dikkat ettim diyet dışı bir şey yemedim. Sadece sporu az yapmıştım vaktim olmuyor diye. Neyse bu hafta olacak inşallah

Hiç beklemiyordum aslında sevindim asliogretmen seni de tebrik ederim iyi bir kapişma olsun
Sürekli bir artı bir eksi gelince tabiki sonuç bu. Cezamı razıyım
Chocolita Benim geçen haftalardan cezam kalmadı sanirım değil mi

Bende bu hafta mezun olurum diyor düşünüyordum. Çokta dikkat ettim diyet dışı bir şey yemedim. Sadece sporu az yapmıştım vaktim olmuyor diye. Neyse bu hafta olacak inşallah
Bence az yapmıyorsun sürdürebilir şekilde yapmak en güzeli.
Yoksa 1 ay bol yapıp kilo verip sonra bırakılınca yine alınıyor.
Ben yaşamadım ama hep dedi burda arkadaşlar verileni korumak da vermek kadar zor diye

Evet tamamen kesmedim ama günde 3 kere yapıyorsam 1e 2 ye düşürdüm. 55 olayım bu sefer korumaya alırım eminim oda kolay değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…