Ah doğru canım bugün eşim hesapladı bunu karıştı. Geçen Ay sonucundan çıkarıyorum normalde. Sende henüz yok ilk ayı tamamladık. Evet sen cezalı değilsin Aylık sonucunda çok güzel bu aradaCanım aylik sonucta 83.5 basladim şuan 79.850gr 1aylik sonuç 3.650 olmuyor mu?ilk hafta çok verdim sonra az verdim diger tartida artı geldim bu hafta artilar gitti 1 ay böyle gecti
Bunu düzenleyemedim süresi dolmuş. Lotusun aylık sonucu yanlış olmuştu.Aylık sonuçlarımız var️
Ebrulibayan 4.30
@esmusumm 1.10
@gidelimkaptan 1.55
ohbb 0.65
Pembe Lotus 0.65
Ebruliyi bu hafta mezun ederiz diye düşünüyordum ama son yarım kilomuz kalmış. Bu hafta son bir gayret. Sonra sende korumaya geçersin
Diğer sonuçlarımız da çok güzel️ maşallah güzel arkadaşlarıma
ohbb güzel ilerliyoruz ama sınırın altında kaldığımız için (70+ kilodakiler 1.5, 70- kilodakiler 1 kilo)
3 gün en az 10.000 adım veya 40 dk leslie, egzersiz.
Aylık sonuçta x2 yapıyoruz
Haftalık sonuçta @esmusummAhu060812 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie/ egzersiz yapalım
Ceza egzersizlerini ekran görüntüsüyle atalım
Tebrik ederim28 Aralık Yıldız Savaşları
Bu hafta liste yıldızları @Bierfi veSismaniye karşılaşmamız vardı
Ve kazanaaaannn 0.874 yüzdeyle
Sismaniye oldu
Tebrikler canım
2 gün dokunulmazlık hakkın var
Eki Görüntüle 3528123
@Bierfi ligi alamasa bile lige kilo vererek çıktığı için tebrik ediyorumhep dediğimiz gibi eksi eksidir
Bir öğün ödül hakkı
Ödülün adı var dikkatli olalım kızlar
Afiyet olsun. 1. Olduğun için ceza silindi. Yoksa buradan bir diyet dışın vardıSabah
Tb tost
Az yumurta
Aksam
4-5 parca et
2 kasik nohut
4 kasik pilav
2 kasik yogurt
200 kalori civari yasakli gida
Kızını kutlarımSelam kızlar bugün tek öğün..kızımın ehliyet direksiyon sınavı vardı valla eve gelince tartıldım stresten -800 geldim ama iş işten geçti..
Çok şükür sınavı geçti yılın son günlerinde zamsız alacak ehliyeti..
Menüme gelince
Sabah yok
Akşam
Bir kepçe soğuk ayran çorbası
Bir kase yoğurtlu ıspanak
Bir kase bamya
Bir kase tavuklu bulgur pilavı
Su sayamadım
Spor 35 dk yürüyüş
Bide kızımın ehliyet tatlısından yedim bir porsiyon
Cezam neyse çekerim
Ekmeksiz güzel olmuşMerhaba hanımlar sabah aç karnına türk kahvesi içtim.
Kahvaltıda resim attığım şekil.
Akşam yemegide 4 tane kanat mangal bir büyük kase salata sıfır ekmek tükettim
2 litre su içtim.
8100 adım bolca egzersiz yaptım.
Afiyet olsun canım. Yarın Egzersiz/adım bekliyorum. Bu karbonhidratı halletmiş oluruz
Canım bu adımların ekran görüntüsünü almam gerekiyor. Geçen haftadan 3 gün + gelme egzersizleri vardı. Sadece 1 günün görüntüsü var. 1 gün için Tek seferde 6 000 adım atılmış olması gerekiyor
Merhaba kızlar
Bugün yediklerim
Sabah zencefil kuru 1 bardak (yarın akşam içmeyi deniycem tok tutuyor bu saatlerde acıkıyorum)
Eki Görüntüle 3525367
Eki Görüntüle 3525368
11:40gibi lor peynirli yumurta Yesillik 3 yesil zeytin 2 ceri domates 1 kil biber 2tane kara buğday patlagi
Ara Türk kahvesi ceviz findik 2 kare bitter çikolata
15:30gibi 1 dilim ekmek biraz Menemen
18:00 gibi bi küçük tabak sarma yogurt
20:30 5 küçük boy kestane
Su 3lt
Chocolita Bonus
Geçen haftaki 3 gün egzersizsen 2 si yapılmış 1 kalmış. Onu yapmış mıydın canım. Adım varsa onu da alabilirimBugün yediklerim
Sabah sade Türk kahvesi
11:30 1 yumurta 3 kasık yulaftan omlet yesillik yesil zeytin peynir
Ara sade Türk kahvesi 10 badem 2bitter çikolata
Akşam 1 tabak barbunya salata
Şimdi zencefil kuru
Eki Görüntüle 3526203
Cezam bitti
Chocolita Bonus
28 Aralık Yıldız Savaşları
Bu hafta liste yıldızları @Bierfi veSismaniye karşılaşmamız vardı
Ve kazanaaaannn 0.874 yüzdeyle
Sismaniye oldu
Tebrikler canım
2 gün dokunulmazlık hakkın var
Eki Görüntüle 3528123
@Bierfi ligi alamasa bile lige kilo vererek çıktığı için tebrik ediyorumhep dediğimiz gibi eksi eksidir
Bir öğün ödül hakkı
Ödülün adı var dikkatli olalım kızlar
Aylık sonuçlarımız var️
Ebrulibayan 4.30
@esmusumm 1.10
@gidelimkaptan 1.55
ohbb 0.65
Pembe Lotus 0.65
Ebruliyi bu hafta mezun ederiz diye düşünüyordum ama son yarım kilomuz kalmış. Bu hafta son bir gayret. Sonra sende korumaya geçersin
ohbb güzel ilerliyoruz ama sınırın altında kaldığımız için (70+ kilodakiler 1.5, 70- kilodakiler 1 kilo)
Haftalık sonuçta @esmusummAhu060812 3 gün 6.000 adım veya 20 dk leslie/ egzersiz yapalım
Bende bu hafta mezun olurum diyor düşünüyordum. Çokta dikkat ettim diyet dışı bir şey yemedim. Sadece sporu az yapmıştım vaktim olmuyor diye. Neyse bu hafta olacak inşallahAylık sonuçlarımız var️
Ebrulibayan 4.30
@esmusumm 1.10
@gidelimkaptan 1.55
ohbb 0.65
Pembe Lotus 0.65
diyet dışı yaptigim cezaydi galiba 2gunluk diye aklimda kalmış ilksayfaya bakmadim 3 gun mu olmasi gerekiyorGeçen haftaki 3 gün egzersizsen 2 si yapılmış 1 kalmış. Onu yapmış mıydın canım. Adım varsa onu da alabilirim
Hiç beklemiyordum aslında sevindim4 Ocak Yıldız Savaşçıları
️ ohbb ️
️ asliogretmen ️ 'e karşı!
Yüzdeler çok yakın
Aslı 1.762
Ohbb 1.750
Acayip bir karşılaşma oldu.
Sonuçlar çok iyi tebrikler canlarım
Sürekli bir artı bir eksi gelince tabiki sonuç bu. Cezamı razıyımAylık sonuçlarımız var️
Ebrulibayan 4.30
@esmusumm 1.10
@gidelimkaptan 1.55
ohbb 0.65
Pembe Lotus 0.65
Sabah kaşarlı yumurta domates salatalık 2dilim tm buğday ekmeği
Bence az yapmıyorsun sürdürebilir şekilde yapmak en güzeli.Bende bu hafta mezun olurum diyor düşünüyordum. Çokta dikkat ettim diyet dışı bir şey yemedim. Sadece sporu az yapmıştım vaktim olmuyor diye. Neyse bu hafta olacak inşallah
Evet tamamen kesmedim ama günde 3 kere yapıyorsam 1e 2 ye düşürdüm. 55 olayım bu sefer korumaya alırım eminim oda kolay değildir.Bence az yapmıyorsun sürdürebilir şekilde yapmak en güzeli.
Yoksa 1 ay bol yapıp kilo verip sonra bırakılınca yine alınıyor.
Ben yaşamadım ama hep dedi burda arkadaşlar verileni korumak da vermek kadar zor diye