Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Diyet dışı yendiği zaman 6000 adım cezamız var cemre okumuş muydun kuralları?

Ekmek çok kaçmış swetim diyet dışına giriyor 6000 adım cezası var yerken aklına geldiğine eminim ama ispatlayamam

Çok ölçülü yemişsin artı da yapmazsa süper olur
Selammmm
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 1 dilim peynir çeyrek simit
Ara tarçınlı kahve
Elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna 1 kase yoğurt
2,5 lt su
Adım yok
Chocolita Bonus

Sen hafta boyu her şeyi iç gel cuma günü makarna ye

Yapmadı.
Benim midem biraz geniş maşallah her şeyi kabul ediyor

Miden için demedim lahanalar karnabahar turp vs ertesi güne çoğu kişiye ödem yapıyor.
Yapmayan şanslıdır.

Tabiki yiycez bunları sağlıklı sebzeler lahana ödemi gelip geçici sadece tartı öncesi yiyince kilo vermemiş gibi görünür diye belirtiyorum

Şalgam da inş sana artı yapmaz.

İyi geceler

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

Fırında Balık
1 diyet dışı içecek
2 küçük parça helva

Akşam

Dünkü yaptıklarımdan sonra tabii ki yemedim.

Bu akşam söz verdiğim gibi koşuya çıktım yaklaşık 6km koşu yaptım. Onun dışında da baya yürüdüm. Toplamda bugün 17414 adım attım. Yarın tartı günü ve pek ümidim yok bu hafta biraz abartım sanki. İnşallah düzeleceğim, 2 hafta sonra doğum günüm en azından 1-2 kilogram daha versem çok iyi olur. Ayyy yine yazdıkça yazdım günlük gibi.

Bonus
Chocolita

Geçmiş olsun chocom dikkat et kendine

Diyet dışı yendiği zaman 6000 adım cezamız var cemre okumuş muydun kuralları?
Ceza mi aldım ben şimdinedenini soyleyim hemen.
Pastacı kursum var cuma günü.menuler yapılıp. tamamlanınca masa kurulup tabaklara servis ediliyor herkes güzel güzel yedi.ben ucundan tirtikladim.saat 4 ten sonra sadece kayısı çayı içtim.maalesef kurs bitene kadar böyle olacak.yememeye çalışıyorum.

Hıı o anlamda. Yapmamıştır inşallah. Zaten adetten dolayı göbeğim şişmiş bide o eklenmişse

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…