Nasıl oldun? Daha iyisindir inşallah.+ geldim. Regl içindeyim halen
Bu haftalarda çok normal+ geldim. Regl içindeyim halen
Nasıl oldun chocom+ geldim. Regl içindeyim halen
Canım şimdi gönderebilirsin. Topiğe atmış mıydın kilonuSabah göreceğiz heyecanlıyım ama bu hafta çok vermedim sanki geçen hafta ödemim de çok gitti
Daha iyiyim canım Sağolasın. Annem sağolsun teçhizatlı gelmiş. Morali bile yetiyor. Bayağıdır da göremiyordum. Şimdi uzandık biraz. Kv yemeğe çağırdı. Oraya gidene kadar bir boşluk buldum geldimNasıl oldun chocom
Yok atmadım bugün özelden gönderdim şimdiCanım şimdi gönderebilirsin. Topiğe atmış mıydın kilonu
Evet ödem yapar aslında
Ben yarın tartılmasam olur mu evde olamıcam çünkü
Pazartesi tartılırım diye hedef koymuştum kendime
Mezun geldiiii
Geçmiş olsun canımBaşım tuttu kızlar pek bakamadım ben de lodos migreni tetikliyor.
Müsait olunca gelicem
Tartı fotoğrafıyla almam gerekiyor sweetimÇarşamba günü geçen haftayla aynıydım. Bugün 1.200 gr fark var. 79 olunca daha da gaza gelcem inşallah
Tartı gelmiş tamamdır bebeğim. Not almamışım
Geçmiş olsunBaşım tuttu kızlar pek bakamadım ben de lodos migreni tetikliyor.
Müsait olunca gelicem
Çok geçmiş olsunDün yediğim kuruyemiş yüzünden tansiyonum 18 oldu. Çok kötü bir gece geçirdim. Ben bu ölçüde yediğim zaman hiç böyle olmazdım. Gerçekten az yedim. Kilo yapıyor bunu. Eski sağlığım yok malesef. Sen artık burada durmak zorundasın diyor. Hamur işinde de geçerli. Bu sinyalleri takmadığım sürece bir hasar bırakıp gidecek
Şükür iyi bari yaa. Yanında biri olması bile yetiyor. Dinlen aman yorma kendiniDaha iyiyim canım Sağolasın. Annem sağolsun teçhizatlı gelmiş. Morali bile yetiyor. Bayağıdır da göremiyordum. Şimdi uzandık biraz. Kv yemeğe çağırdı. Oraya gidene kadar bir boşluk buldum geldim
Tebrik ederim21 Aralık Yıldız Savaşları
Geçen haftanın YıldızlarıEbrulibayan ve Bierfi bu hafta karşı karşıya geldi
Ve kazanaaannn 2.260 yüzdeyle
Ebrulibayan Oldu Tebrik ederim
Eki Görüntüle 3524344
Bierfi yüzdesi de çok iyiydi bu hafta.
Güzel bir karşılaşma oldu. Tebrik ederim canım️
1.Ebrulibayan 2 gün dokunulmazlık hakkı
2.Bierfi Bir öğün ödül hakkı
Ay ay ay çok mutlu oldum kendi adıma. Bu gruba katılmasaydım belki bu kadar azim etmezdim,pes ederdim. Bilemiyorum. Ama bu grup beni çok motive ediyor. Diyetisyen gibi görüyorum burayı,her gün rapor veriyormuş gibi21 Aralık Yıldız Savaşları
Geçen haftanın YıldızlarıEbrulibayan ve Bierfi bu hafta karşı karşıya geldi
Ve kazanaaannn 2.260 yüzdeyle
Ebrulibayan Oldu Tebrik ederim
Eki Görüntüle 3524344
Bierfi yüzdesi de çok iyiydi bu hafta.
Güzel bir karşılaşma oldu. Tebrik ederim canım️
1.Ebrulibayan 2 gün dokunulmazlık hakkı
2.Bierfi Bir öğün ödül hakkı