Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

bende iki üç senedir 80-85 aralığındayım ve 41 olacam martta..ondan mıdır nedir oturdu kilolar ama biz ne oturanlar gördük deyip umursamıyoruz..

Anne estetiğine gelince kilo alsamda sıkıntı olmadı zaten o düz karın beni kandırdı hep..aynaya bakınca dik memeler düz karın beni hala güzelim moduna soktu..e arkamızı da görmüyoruz tabi
Ama kollar ve basen daha fazla şişti eskisinden daha büyük kol ve popo eski bu kiloma göre ince bi bel ile tam bi kumsaatiyim xxl kum saati :) Ben çok memnunum hayatımda kadınlığım için yaptığım en doğru karar oldu acı eşiğim mi yüksekti çok mu istiyodum bilmiyorum ama hiç bi zorluğunu da yaşamadım..grip olmak benim için daha zor gibiydi.bence mutluluk hormonundan

Teşekkür ederim hem gözüm doydu hem karnım :))

Sebze + et
Sebze + çorba
Sebze + ekmek

Bu şekilde yani. Tamamdır. Diyetisyen de 1 gün sebze 1 gün et şeklinde veriyordu akşam yemeklerini. Ama dediğin gibi tek sebze olunca baya acıkıyorum geç yatınca bide. 1 aydır falan aralıklı oruç yaptım gece yemeler azalsın diye ara ara kaçamak oldu tabi. Şimdi onu bırakıyorum gece çok acıkırsam kuruyemiş falan atcam ağzıma

Çok iyi ya bakalım bende düşünüyorum. Biraz korkularım var onları yenebilirsem. Şimdi inşallah sen yeniden kilo verince karın bölgesinde değişim olacak mı onu da merak ediyorum. Takipteyim

Çok iyi ya bakalım bende düşünüyorum. Biraz korkularım var onları yenebilirsem. Şimdi inşallah sen yeniden kilo verince karın bölgesinde değişim olacak mı onu da merak ediyorum. Takipteyim
Evet bende merak ediyorum eskiden sarkan deriler falan korkutuyordu şimdi ise elimde işlenmeye hazır bir beden var bende merak ediyorum süreci..inşallah yine başaracağım

İnşallah canım inşallah gerçekten en ekili yöntem bu bi hafta deneyin farlı görün

Et hazmı en zor olanlardanmış çorba et salata en doğrusu.
Sebzelerede tahıl ve yoğurt ekliyoruz.

Tabağı 4 e böldüğünde her gruptan olsun dengeli olsun diye.
Tabi her an böyle özenli olamayız ama basitçe o an sebzenin besin değerini artırırız.

bu sefer güzel başladın ben çok inanıyorum sana swetim

Tamam anladım

İnşallah bonusum yaaa hep birlikte başarcaz bu sefer

Kızlar merhaba
Bugün ki menüm ;
Öğlen 12 ye kadar 1 buçuk litre su içtim
Saat 12 de bir kase 3 kaşık çorbası içtim terbiyesi yoğurtluydu.
Sonrasında 5e kadar yine su içmeye devam ettim
Az öncede 3 tane soğan dolması,1 kase yoğurt,1 kasede kara lahana yedim.
Dahada bişey yemem çay ve su içerim.
3 gündür spor yapamıyorum,adet oldum.

Bende bugün ilk menümü yazayım
Sabah
Limon dilimli sirkeli su 500 ml
Uyandıktan 2 saat sonra duble Türk kahvesi
Saat 12 geç kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Maydonoz
Lor peyniri
Zeytin
Karakılçık buğday unlu bir adet krep
Akşam 18.00
Tarhana çorbası
Fırında patates
7-8 kanat
1 dilim ekmek
Su
henüz 1,5 litre 1 litre daha içeceğim
Spor
sabah 40 dk yürüyüş
Akşam 40 dk ağırlık antrenmanı
18.10 gibi ağız kapandı kapanmadan önce de bi küçük avuç çekirdek bi kaç tane de kuruyemiş yeyip nefsimi körelttim
Yarın tartıyla başlayıp bir hafta sonra hep böyle devam edersem ne gidecek çok merak ediyorum ama önümde zorlu haftasonu var

Lahana şişlik yapmaz inş

Misafir falan mı var ahu iyi idare etmişsin menünü kılçıklı buğday nasıl

Merhaba
Sabah erken kalktigim için
Bir bardak sütlü 2 şekerli kahve
Kahvaltı
Yarım simit
3 kaşık menemen
1 yumurtadan omlet
4 yeşil zeytin
1 dilim yağız peynir
1 çay kaşığı reçel
Ara
türk kahvesi
1 minik sütlü çikolata
Akşam üstü saat 4 gibi
Bir minik börek
1 ince dilim çikolata soslu kek
Kayısı çayı
Bol su icildi
Yürüyüş yapıldı

Eklentiler

• IMG_20241220_192300.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…