Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydın hanımlar
Geçen hafta:73.85
Bu hafta: 74.1
Fark: +250gr

Bu hafta regl olmayı bahane deyim bakalım kendime, kısır döngünün içindeyim sanki, çok moralim bozuk boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum😮‍💨

Eklentiler

• 1000075424.jpg
    1000075424.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 9
Misafir falan mı var ahu iyi idare etmişsin menünü kılçıklı buğday nasıl
Yok kız misafir bebelerim var işte sadece..çok mu yemişim gibi geldi?
Spor yaparken yemeği bol tutacam bu sefer çünkü kitleniyorum yoksa
Karakılçık buğday unu taş değirmende öğütülmüş tam buğday unu içinde gerçekten kabukları falan var.rengide kahverengi..Atalık tohum diye aldım işte ne kadar doğruysa

Yok kız misafir bebelerim var işte sadece..çok mu yemişim gibi geldi?
Spor yaparken yemeği bol tutacam bu sefer çünkü kitleniyorum yoksa
Karakılçık buğday unu taş değirmende öğütülmüş tam buğday unu içinde gerçekten kabukları falan var.rengide kahverengi..Atalık tohum diye aldım işte ne kadar doğruysa

Zorlu haftasonu deyince misafir sandım.
Un çok iyiymiş.

Çok yememişsin bence

Zorlu haftasonu deyince misafir sandım.
Un çok iyiymiş.

Çok yememişsin bence
Şöyleee..benim Ctesi günleri geleneksel kayınvalidede akşam yemeği günü sonrasında çay may Faslı işte zorlu dediğim..ve pazar günü aile pazar kahvaltısı sonra akşamında merasimli yemek ama motivasyonum tam inşallah kendime sahip çıkarım..birazdan tartılcam sirkeli su falan içtim yürüyüş yapıp tartılıyım diyorum böylelikle haftaya ve diğer haftalarda yürüyüş yapıp tartılmak zorunda kalırım

Şöyleee..benim Ctesi günleri geleneksel kayınvalidede akşam yemeği günü sonrasında çay may Faslı işte zorlu dediğim..ve pazar günü aile pazar kahvaltısı sonra akşamında merasimli yemek ama motivasyonum tam inşallah kendime sahip çıkarım..birazdan tartılcam sirkeli su falan içtim yürüyüş yapıp tartılıyım diyorum böylelikle haftaya ve diğer haftalarda yürüyüş yapıp tartılmak zorunda kalırım
Bizim de pazar kahvaltıları ve cumartesi aksamları oyle oluyor. Cumartesi aksamı mutlaka alkollü bir etkinlik oluyor neredeyse ben 2 haftadır katılmıyorum soda içiyorum meyve falan atıyorum içine motive etmek için kendimi :KK70:
Pazar kahvaltısında da olabildiğince sağlıklı yapmaya calısıyorum hamurişinden uzak duruyorum en azından yumurta vs onları yiyorum. Zor oluyor boyle etkinlikler gercekten :KK43:

Bizim de pazar kahvaltıları ve cumartesi aksamları oyle oluyor. Cumartesi aksamı mutlaka alkollü bir etkinlik oluyor neredeyse ben 2 haftadır katılmıyorum soda içiyorum meyve falan atıyorum içine motive etmek için kendimi :KK70:
Pazar kahvaltısında da olabildiğince sağlıklı yapmaya calısıyorum hamurişinden uzak duruyorum en azından yumurta vs onları yiyorum. Zor oluyor boyle etkinlikler gercekten :KK43:
Uff ya gerçekten zor oluyo asosyal gibi hissediyorsun.ama ben bundan sonra net çizgiler yerine esnek olmayı seçicem.çünkü o ortamdan kopuk olmak yada çok sevdiğin bileyin tadına bakmamak stresimi artırıyo.e stres artınca kortizol artıyo kortizol artması da geleni yak yerine depola demek oluyo ve gerçekten yaşadım tıkandım bıraktım gidenden fazlası geri geldi.ben şimdi stressiz sürdürülebilir devamlı bişey yapmak istiyorum

X