Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

28 Aralık Yıldız Savaşçıları

Bierfi
Sismaniye 'ye karşı!

Bu hafta çok iyiydiniz
Haftaya bol şans

Normalde Migrenben 4.348 le rekor yüzde yaptı bugün
Amaaa mezun oldu hedefine ulaştı
Toplamda 12.3 kilo verdi.
Çok mutluyum senin adına dutum
Başından beri bütün aşamalarına şahit olduk
Şimdi bunu en doğru şekilde koruyacağına eminim
Olur da ihtiyacın olursa biz yine buradayız
Kilo alınır verilir önemli olan sağlıklı bir beslenme hayatına alışmaya çalışmak
Tebrik ederim canım benim

Sonra Ebrulibayan bugün en yüksek yüzdeyi yapan 2. Arkadaşımızdı. Ama 2 haftadır üst üste liste yıldızı seçildiği için bu hafta bu hak diğer arkadaşımıza geçti.
Liglerden alamadık ebruliyi. Helal olsun gerçekten. Bu şekilde sende hedefe koşacak gibisin

Emeğine sağlık çokom sizin desteğiniz gerçekten çok etkili oluyor. Darısı size olsun inşallah

Üzme güzel canını. Bende öyleyim bu hafta ne yapalım. Çabalıyoruz. Diyet gidince otomatik olarak sağlıkta gidiyor. Eskiden kaldırdığım yiyecekleri şu an kaldıramıyorum. Dur diyor yani verebileceği bütün sinyalleri gönderdi
Ahucum Boy ve hedef kilo istiyorum
Boy ve hedef alayım çiçeğim
Emeğine sağlık çokom sizin desteğiniz gerçekten çok etkili oluyor. Darısı size olsun inşallah
İnşallah be dutum. Çabalıyoruz bizler de.

Utanmasam mutluluktan ağlayacağım
Geçen hafta 69
Bu hafta 66
Fark -3
Yüzdem 4,3478
Chocolita Bonus
Migrenben Mezuniyetini tebrik ederim canım.

Emeklerine sağlık,azminin güzel sonucunu görmene çok sevindim.
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın, hepimizin başına inşallah.
Sağlıklı, mutlu günler diliyorum.

Amin amin delfim son iki hafta iyi asıldım kendimle kavga ettim resmen ama şükür karşılığını aldım

Yeni gelen arkadaşlarımız için belirteyim
Diyet dışı listesi ilk sayfada yazar kızlar.
Önceden 100 kalori üstünde diyet dışı yiyeceğe ceza vardı, onu kaldırdık.
Onun yerine diyet dışı yediğimiz şey o gün diyetimizi harcayacak kalorideyse, biz sağlıksız öğünler yediğimizi düşünüyorsak bunu yazıyor cezasını da alıyoruz

Menüsünde böyle taşkınlık olanlar biz özellikle etiket yapmayı unutmuşsak bile ertesi gün egzersiz yapması gerektiğini unutmasın. Yapılmadığı durumda 1 uyarı verilir

6.000 adım görüntüsü veya 20 dk egzersiz (youtube ekran görüntülü) atıyoruz

Kilo vermekte zorlanan arkadaşlarım üzülmesin. Birbirimizden destek alıcaz. Bir anda mucizeler beklemiyoruz. Hepimizin bünyesi farklı. Alışkanlık düzeyi yeni düzene dayanma eşiği farklı. Bu yüzden bazen zorlanmak çok normal. Kendimize haksızlık etmeyelim. İleri doğru azıcık bir adım bile adımdır. Ay sonu -1 bile olsa.
Sonra böyle istikrarlı kilo veren yıldızlarımıza, hareketli deli fişeklerimize bakıp motive olalım Ben bu enerjiden çok mutluyum. Hepimize de inanıyorum

Buranın enerjisi çok farklı. Evet yol zor ama sonu güzel. Bi laf var 1 0’dan büyük. Orana bakmayalım ne kadar eksi gitse iyidir. Sağlığımız elimizde olsun,gerisi çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…