- 22 Haziran 2020
- 354
- 2.062
İyi akşamlar bayanlar
20 Aralık menü
İlk öğüne kadar bolca su
1 filtre kahve
1 muz, portakal
Saat: 15.30
Karnabahar brokoli haşlayıp limon sıkıp yedim biraz kaçırmış olabilirim
Nar, 1avuç cips
2 lt su
Bugün reglimin ilk günüydü spor yapamadım
Adım: 10409 (cezamın 4.günü)
Günaydın hanımlar
Geçen hafta:73.85
Bu hafta: 74.1
Fark: +250gr
Bu hafta regl olmayı bahane deyim bakalım kendime, kısır döngünün içindeyim sanki, çok moralim bozuk boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum
Teşekkür ederim
veee start 84.8
cemre76 ceza egzersizi tamamlandı mı
Bugün tartı da gelmedi Başlangıç yapamadık
Ceza mi aldım ben şimdinedenini soyleyim hemen.
Pastacı kursum var cuma günü.menuler yapılıp. tamamlanınca masa kurulup tabaklara servis ediliyor herkes güzel güzel yedi.ben ucundan tirtikladim.saat 4 ten sonra sadece kayısı çayı içtim.maalesef kurs bitene kadar böyle olacak.yememeye çalışıyorum.
21 Aralık Yıldız Savaşları
Geçen haftanın YıldızlarıEbrulibayan ve Bierfi bu hafta karşı karşıya geldi
Ve kazanaaannn 2.260 yüzdeyle
Ebrulibayan Oldu Tebrik ederim
Eki Görüntüle 3524344
Bierfi yüzdesi de çok iyiydi bu hafta.
Güzel bir karşılaşma oldu. Tebrik ederim canım️
1.Ebrulibayan 2 gün dokunulmazlık hakkı
2.Bierfi Bir öğün ödül hakkı
bu yaptığımız şeye diyet koçluğu deniyor bunun için bayaaa para ödeniyor mesele listeyi verip göndermek değil takip motivasyon uslup ondan daha önemli.Diyetisyen gibi görüyorum burayı,her gün rapor veriyormuş gibi
Ben zaten hani öyle herşeyi kestim diyeti yapmıyorum. Sağlıklı beslenerek,akşam 5ten sonra bişey yemeyerek,beyaz ekmeği tamamen keserek bi diyet uyguluyorum. E bide bunu spor destekli yapınca giden kilolar daha sağlam gitmiş olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi burası sayesinde verdim :) pes etmedim. Kalıcı bi 55 kiloyu gördüm mü tamamdırbu yaptığımız şeye diyet koçluğu deniyor bunun için bayaaa para ödeniyor mesele listeyi verip göndermek değil takip motivasyon uslup ondan daha önemli.
Burası o yüzden iyi geliyor başarılı olunuyor.
Hele böyle makarnalı pilavlı ekmekli kilo verilirse diyet bitince geri dönme durumu da olmuyor zaten listene dahil
Üzme güzel canını. Bende öyleyim bu hafta ne yapalım. Çabalıyoruz. Diyet gidince otomatik olarak sağlıkta gidiyor. Eskiden kaldırdığım yiyecekleri şu an kaldıramıyorum. Dur diyor yani verebileceği bütün sinyalleri gönderdi
Doğumlarımdan sonra da aldiğım kilolari vermiştim hem de doğru düzgün yürüyüş bile yapmadan. Neredeyse 7 yıl hep aynı kiloyu korudum diyebilirim. Son 2-3 yılda neredeyse 6 kilo aldım ve şimdi ne tam anlamıyla diyet yapabiliyorum ne de yürüyüş. Tam başlıyorum aksilikler oluyor benim motivasyon düşüyor yakalayamadığım ip de tam kaçıyor. Yaşım da ilerliyor daha gencim tabi de ama bu kısır döngüden çıkmak istiyorum çok sıkıldım gerçekten, moralim çok bozukCips ve karnahabarın şişkinliği olabilir canım biri gazlı biri tuzlu.
Hafta içi mutlaka eksiye düşersin inş bugün bozmamışsındır
Yok bonusum bilmiyorumMaşallah subhanallah dut sakın gitme bi yere kal burda
CUma sabahı kilonu biliyo musun?
Hayırlı olsun swetim
Esmus tante moral bozmak yok haftaya mutlaka eksi gelme hedefiniz olsun.
Hayırlı olsun başlangıcın ahu mesajlara beğeni koy okuduğunu anlayalım canım