Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Cips ve karnahabarın şişkinliği olabilir canım biri gazlı biri tuzlu.
Hafta içi mutlaka eksiye düşersin inş bugün bozmamışsındır

Utanmasam mutluluktan ağlayacağım
Geçen hafta 69
Bu hafta 66
Fark -3
Yüzdem 4,3478
Chocolita Bonus

Maşallah subhanallah dut sakın gitme bi yere kal burda
CUma sabahı kilonu biliyo musun?

Hayırlı olsun swetim
Günaydın
Geçen hafta 71.3
Kilo verememe yüzdem +0.41
Adım 21.027
Chocolita Bonus

77.8 kg tarti. Bu hafta değişim olmamış bende.
Chocolita Bonus

Esmus tante moral bozmak yok haftaya mutlaka eksi gelme hedefiniz olsun.

Hayırlı olsun başlangıcın ahu mesajlara beğeni koy okuduğunu anlayalım canım

Çoko cemre böyle yazmıştı cuma günleri için. Mecburi ise onları yemesi nasıl yapıcaz?

cemre76 ceza egzersizi tamamlandı mı
Bugün tartı da gelmedi Başlangıç yapamadık

Ebrulibayan Bierfi

İkinizi de çok tebrik ederim kızlar maşallah burda gruplarda çok gördük 50 li kilolardakiler öyle 1-2 kilo vermiyor veremiyor zaten ideal kilolardalar dengelemeyi korumayı öğreniyorlar.

Yüksek kiloda biri 1 kiloyu geçecek ki yüzdesi 1 olsun ama Bierfi kilosunda biri 700 gr la bile daha yüksek yüzde ile kilo veriyor.

Yüzde hesabını bu yüzden yapıyoruz.

Diyetisyen gibi görüyorum burayı,her gün rapor veriyormuş gibi
bu yaptığımız şeye diyet koçluğu deniyor bunun için bayaaa para ödeniyor mesele listeyi verip göndermek değil takip motivasyon uslup ondan daha önemli.
Burası o yüzden iyi geliyor başarılı olunuyor.

Hele böyle makarnalı pilavlı ekmekli kilo verilirse diyet bitince geri dönme durumu da olmuyor zaten listene dahil

Ben zaten hani öyle herşeyi kestim diyeti yapmıyorum. Sağlıklı beslenerek,akşam 5ten sonra bişey yemeyerek,beyaz ekmeği tamamen keserek bi diyet uyguluyorum. E bide bunu spor destekli yapınca giden kilolar daha sağlam gitmiş olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi burası sayesinde verdim :) pes etmedim. Kalıcı bi 55 kiloyu gördüm mü tamamdır

Cips ve karnahabarın şişkinliği olabilir canım biri gazlı biri tuzlu.
Hafta içi mutlaka eksiye düşersin inş bugün bozmamışsındır
Doğumlarımdan sonra da aldiğım kilolari vermiştim hem de doğru düzgün yürüyüş bile yapmadan. Neredeyse 7 yıl hep aynı kiloyu korudum diyebilirim. Son 2-3 yılda neredeyse 6 kilo aldım ve şimdi ne tam anlamıyla diyet yapabiliyorum ne de yürüyüş. Tam başlıyorum aksilikler oluyor benim motivasyon düşüyor yakalayamadığım ip de tam kaçıyor. Yaşım da ilerliyor daha gencim tabi de ama bu kısır döngüden çıkmak istiyorum çok sıkıldım gerçekten, moralim çok bozuk

23 Aralık menüsü
Sabah bol su+ filtre kahve
Kahvaltı
Az sucuklu yumurta, peynir, domates, zeytin, 1 çatal reçel, 2 dilim ekmek
Ara
Nar, muz
Akşam
Yayla çorbası, 5 tane ekmeksiz çiğ köfte marulla birlikte
Suyu az içtim, yürüyüş yok
Chocolita
Bonus

Yok bonusum bilmiyorum gitmem burdayım her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…