Merhaba canim hemen paylaşıyorum
Önümüzdeki tartı günü başlangıç yapalım demiştik o yüzden eklemedim. Siz pazar günü katılmak istediniz, önceki günün tartısı gönderildi. Burada topiğe katıldığımız gün tartı atarız. Bende siz yine menüyü göndermeye başlayın veya gribi atlattıktan sonra başlangıcınızla da yazmaya başlayabilirsiniz demiştimBoyum 164
Başlangıç çizelgesinde bilgilerim eklenmemis
Başlangıcın hayırlı olsun canım . Listeye alım tartı günümüzde oluyor . Yani cumartesi günü .Boyum 164
Başlangıç çizelgesinde bilgilerim eklenmemis
Fikir benden çıktı ben yapamadım malesef.Geçen hafta bir kişi yumurta diyeti yapmayı düşünüyordu yapabildi mi acaba, izinliydim takip edemedim de. Sonucu merak ediyorum yaptıysa.
Evet sabah kahvaltı yapmadım öğlen 8 tane köfteyi indirdim mideyeÖyle bir ayarlardım ki tek öğün yapardım onu. Belki bir çorba olabilir
Hafta sonu yürüdüğün yerlere daha yakınım canım. Sakarya’dayım. 11 yıl önce IStAnbuL’dan göç ettik. Ama ailem, herkes IStAnbuL’da. Sen buralara geldiğinde haberdar et, belki sana eşlik edebilirim.Oluuur hemen ayarlayayımİstanbul'daysan sana özel bir rota çıkarıp gideriz
Bu eşimin hayali ve beni çok ürkütüyor burdan uzaklaşmak sanki özlemekten kahrolacağız gibi saçma bir hal var üzerimde.11 yıl önce IStAnbuL’dan göç ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?