- 30 Ocak 2017
- 13.222
- 196.736
- 598
Vay selamlar minikomSelam brocanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay selamlar minikomSelam brocanlar
Ben mesela onu bile yemedim. Kalanı da paket yapmadıkYeşillik yedik mi yedik
Nasılsın chocom benim emejileri bozulmus yaaa sizde öylemi hareketli emoji atamiyorim şuanVay selamlar minikom
Nasılsın chocom benim emejileri bozulmus yaaa sizde öylemi hareketli emoji atamiyorim şuan
Kk yazıp yazıyla attıklarım olmuyor 3 noktaya da tiklayamiyorim nedense
Emojisiz olunca düz yaziyormusim gibi oluyor açıklama yapmak istedim
Ne kaynatiyonuz
Dün mesaj atacaktım bak demek ayni zamanı beklemisim denk gelmek içinTam aklımdan geçiyodun gitti komşuya ne ses var ne görüntü selamsız diyordum ki sen yazdın bi ürperdim
Siz bulustunuz mu.Çokoyla buluştuğumuz da zararlı bişey yemediğimize kimseyi inandıramıyoruz
Yoo bak şu iki kuyruklu emoji gözlerini kırpıştırabiliyorNasılsın chocom benim emejileri bozulmus yaaa sizde öylemi hareketli emoji atamiyorim şuan
Kk yazıp yazıyla attıklarım olmuyor 3 noktaya da tiklayamiyorim nedense
Emojisiz olunca düz yaziyormusim gibi oluyor açıklama yapmak istedim
Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Tb ekmegiyle tost
Cay
1 armut
Ogle
Taze fasulye patates 3-4 kasik
Yagsiz pilav 1 kasik
Yarim cennet hurmasi
Aksam
Taze fasulye patates
1 dlm ekmek
Su 2lt
Geçmiş olsun canım.Dilerim çabuk iyileşir.Günaydınnn
Oğlum hasta soğuk algınlığı vardı bir de alerji tetikledi
Geçmiş olsun chocomGünaydınnn
Oğlum hasta soğuk algınlığı vardı bir de alerji tetikledi
O zaman dürüst olayım. Biz salata istedik tamam mı dediler ki salatamız yok şundan verelim. Dedik ki ne olur ondan bize verme. Zorla verdiler artık salatayı düşünüp yedik öyle oldu
Örnek kaptanlarBi dahakine gara gara şeyler yeriz napalım yeter ki sizin canınız çekmesin
Mekanı cennet olsun yattığı yer incitmesin anneciğini bonusumBen dün önceki akşam uğrayamadım.
Annemin senesiydi misafirim vardı yemek hazırlıkları mezarlık ziyareti falan dolu geçti.