• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Dün güncelleme tartı derken menümü yazmayı unutmuşum
Sabah klasik diyet kahvaltımı ettim. Belki daha az
Akşam 2 biftek
Yarım pilav
Fırın karnabahar yağsız
Ayran

Bugün 2 yumurta 1 dilim peynir
Domates salatalık
Çeyrek ekmek
Akşam peynirli börek eklenmiş kahvaltı
Doymadım
Adım yok. Regl var egzersiz yapamıyorum

Silmeyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mesajları ilk yazdığımızda 15-20 dk bir düzenleme süresi oluyor sonra yapamıyoruz.

Kendi mesajınızdaki şikayet et yerine basıp yönetime yazabilirsiniz ben isim göründüğünü farketmeden resim ekledim silebilir misiniz diye onlar yardımcı olurlar.

İyi geceler
Sabah kahvaltıdan önce
2 bardak su
Kahvaltı edesim yoktu
Bi iki çatal peynir ve zeytin yedim
Öglende dısardaydım
Bi tane lahmacun yedim sadece
Akşam poğaça yapmıstım cocuklara
Bi tane ondan yedim
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_3413.png
    IMG_3413.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 8

Günaydın, hafta sonu çok yoğun geçiyor o nedenle menüyü gönderemedim 😟

Kahvaltı: Sucuklu yumurta, peynir, salatalık, biber

Akşam: 4 adet etli taco ve 200 kalori altı diyet dışı

2 türk kahvesi ve 0,75 litre su içtim. Toplamda 5721 adım attım.

Günaydın kızlar yaklaşık beş senedir ilk defa sendromsuz bir pazartesiye uyanıyorum ve bu sendromsuz pazartesilerin ne kadar süreceğini bilmiyorum😀😀
Bugün bayağı adım atacağım diye düşünüyorum çünkü hemen plan yaptım evde olduğum günleri değerlendirmek için Ikea’ya gideceğim sabah kahvaltısı yapmadım onun yerine İsveç köfte gömsem sosu olmadan ne kadar günahına girerim diye düşünüyorum kendi içimde 😀😀😀

Eki Görüntüle 3521641
Chocolita Chocolita sanırım regl ile birlikte iyice sistim 😱😨😰😭😥😥
Hallederizz ❤️ tekrar hoş geldin 😘
Günaydın kızlar yaklaşık beş senedir ilk defa sendromsuz bir pazartesiye uyanıyorum ve bu sendromsuz pazartesilerin ne kadar süreceğini bilmiyorum😀😀
Bugün bayağı adım atacağım diye düşünüyorum çünkü hemen plan yaptım evde olduğum günleri değerlendirmek için Ikea’ya gideceğim sabah kahvaltısı yapmadım onun yerine İsveç köfte gömsem sosu olmadan ne kadar günahına girerim diye düşünüyorum kendi içimde 😀😀😀
Öyle bir ayarlardım ki tek öğün yapardım onu. Belki bir çorba olabilir

Back
X