Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Ekran Resmi 2024-12-11 11.29.46.png

Ekran Resmi 2024-12-11 11.30.34.png
Ekran Resmi 2024-12-11 11.31.01.png
Ekran Resmi 2024-12-11 11.31.51.png
Ekran Resmi 2024-12-11 11.31.27.png

Günaydın kızlar dün yazıldığım programda detoks tarifleri, diyetler vs gönderdiler bana. Dilerseniz sizinle paylasabilirim. Ödem atıcı içecek tarifleri vs de var. Hepimiz faydalanabiliriz :)

Böyle sana özel verilmişse paylaşılması doğru olmayabilir veren kişinin hakkına girmek gibi ama paylaşmışsın bile.

Böyle sana özel verilmişse paylaşılması doğru olmayabilir veren kişinin hakkına girmek gibi ama paylaşmışsın bile
Bana özel bir program yapılmadı genel olarak grupta olan herkese atılan bir pdf bu ayrıca kişinin instagram hesabı kanalından da paylaştığı seyler var. o nedenle cok hakka girmek gibi bi durum yok :)

Yok canım ☺️ sadece anasın içinde olan “

Bromelain” i 1,5 litre suya koyuyorum.​

ama bir an önce yarın olsun istiyorum. İçim dışım ananas, yoğurt oldu. 🙃
Bende kullanıyorum bromelain ama ilk kullandığımda benim baya dengemi bozdu 1 hafta once regl oldum. Kanama artısı vs yapabiliyormuş zaten. Ama ciddi anlamda ödeme etkisi var bence. Suya nasıl koyuyorsunuz toz mu sizinki?

Bende kullanıyorum bromelain ama ilk kullandığımda benim baya dengemi bozdu 1 hafta once regl oldum. Kanama artısı vs yapabiliyormuş zaten. Ama ciddi anlamda ödeme etkisi var bence. Suya nasıl koyuyorsunuz toz mu sizinki?
Hayır canım ananasın içindeki silindirde blomelain içeriyormuş. Onu suya koyup içmemi istedi diyetisyenim.
Detoks süresince takviye hapı olarak almadım. Diyetisyenim ne zaman derse takviye hapını o zaman kullanıyorum. 🌼

Hayır canım ananasın içindeki silindirde blomelain içeriyormuş. Onu suya koyup içmemi istedi diyetisyenim.
Detoks süresince takviye hapı olarak almadım. Diyetisyenim ne zaman derse takviye hapını o zaman kullanıyorum. 🌼
Zaten ananas özü olarak geçiyor doğrudur. benim de ödem sorunum cok fazla olduğu için arkadasım onermişti gayet iyi geldi gerçekten :)

Selam
Sabah 500 ml sirkeli su
Kahvaltı 10.00 1 servis kaşığı menemen 2 dilim peynir 2 kuru incir 1 avuç badem
Ara kayısı çayı
Tarçınlı kahve
Akşam 17:30 1 kase cialı yoğurt 1 büyük kase salata 2 servis kaşığı bulgur pilavı
2,5 lt su
Cezamın 3. Günü
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Tek öğün yapacaktım ama eşim evde olunca mecbur kahvaltıya oturdum 🤣

Eklentiler

• IMG_7917.jpeg
    IMG_7917.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba kızlar 👧🏻
Bugün ki sabah ve ara öğünüm.
Akşam yemeğindede 4 yemek kaşığı patates kavurması yedim.
3 litre su içtim.
Gün içindede bol bol spor yapıyorum. 💖

Eklentiler

• IMG_3199.jpeg
    IMG_3199.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3205.jpeg
    IMG_3205.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3206.jpeg
    IMG_3206.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3204.jpeg
    IMG_3204.jpeg
    141,3 KB · Görüntüleme: 7
İyi akşamlar
Aç karnına maydanoz detoks suyu
Kahvaltıda azcık menemen 2 dilim ekmek peynir zeytin
Meyve
Akşam kuru patlican kabak yoğurt sos doktum onu yedim
Ihlamur yanina azcık çekirdek
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-11-19-54-15-647_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2024-12-11-19-54-15-647_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 4
X