Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar dün yazıldığım programda detoks tarifleri, diyetler vs gönderdiler bana. Dilerseniz sizinle paylasabilirim. Ödem atıcı içecek tarifleri vs de var. Hepimiz faydalanabiliriz :)
bende çarşamba pazarına gittim geldimTünaydına gecikmişim huzurlu günler
Sabahtan bit yeşilköy pazarı macerasına atıldık yoktum.
Ben sebep olmuş olabilirim sordu çünkü. Ama özel verildiyse dediğin gibi düşünemedim vallahi dönünce söylesin BierfiBöyle sana özel verilmişse paylaşılması doğru olmayabilir veren kişinin hakkına girmek gibi ama paylaşmışsın bile.
Bana özel bir program yapılmadı genel olarak grupta olan herkese atılan bir pdf bu ayrıca kişinin instagram hesabı kanalından da paylaştığı seyler var. o nedenle cok hakka girmek gibi bi durum yok :)Böyle sana özel verilmişse paylaşılması doğru olmayabilir veren kişinin hakkına girmek gibi ama paylaşmışsın bile
yok özel bana hazırlanmış bir program olsaydı paylaşmazdım zaten :)Ben sebep olmuş olabilirim sordu çünkü. Ama özel verildiyse dediğin gibi düşünemedim vallahi dönünce söylesin Bierfi
Yok canım sadece anasın içinde olan “Bu listede belli bir çay var mı içmen gereken? Yeşil çay dışında.
Bende kullanıyorum bromelain ama ilk kullandığımda benim baya dengemi bozdu 1 hafta once regl oldum. Kanama artısı vs yapabiliyormuş zaten. Ama ciddi anlamda ödeme etkisi var bence. Suya nasıl koyuyorsunuz toz mu sizinki?Yok canım sadece anasın içinde olan “
Bromelain” i 1,5 litre suya koyuyorum.
ama bir an önce yarın olsun istiyorum. İçim dışım ananas, yoğurt oldu.
Hayır canım ananasın içindeki silindirde blomelain içeriyormuş. Onu suya koyup içmemi istedi diyetisyenim.Bende kullanıyorum bromelain ama ilk kullandığımda benim baya dengemi bozdu 1 hafta once regl oldum. Kanama artısı vs yapabiliyormuş zaten. Ama ciddi anlamda ödeme etkisi var bence. Suya nasıl koyuyorsunuz toz mu sizinki?
Zaten ananas özü olarak geçiyor doğrudur. benim de ödem sorunum cok fazla olduğu için arkadasım onermişti gayet iyi geldi gerçekten :)Hayır canım ananasın içindeki silindirde blomelain içeriyormuş. Onu suya koyup içmemi istedi diyetisyenim.
Detoks süresince takviye hapı olarak almadım. Diyetisyenim ne zaman derse takviye hapını o zaman kullanıyorum.
Tamam o zaman sıkıntı yok herkese açıksaBana özel bir program yapılmadı genel olarak grupta olan herkese atılan bir pdf bu ayrıca kişinin instagram hesabı kanalından da paylaştığı seyler var. o nedenle cok hakka girmek gibi bi durum yok :)
İsimler çok benziyor bende karıştırıyom ama yazmadımHayırlı akşamlar güzel kadınlar
Bendeniz salak burası diye Yeni Yila fit girenlermidir nedir oraya mesaj yaziyormusum