- 2 Temmuz 2024
- 1.624
- 3.362
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi kaptanımDenp canım sen 53 gördüm bugün korumak istiyorum dedin ama biz onu tartı olarak bir görelim bu haftada onu görene kadar bizimle ol. Cumartesi günü mezun edelim seni. Hem 53 ü sağlama almış oluruz
Yürüyüşe gitmistin en son sendin ya yanlıs thatırlamıyorum. Ayakkabı soracaktım sana biz esimle bi yurtdışı seyahatine gitcez şubat gibi çok yürüyecegimiz icin rahat bisey almak istiyorum salomonun ayakkabıları bu konuda iyi diye biliyorum. Sen ne tercih ediyosun
Yarın beklerim ilknurcum
Yüzdeleri de doğru yazmışım aslında ama listeye geçerken yanlışlık olmuş. HallettimEvet canım vermiştim
Oh süper ceza egzersizi de yapılmış oldu
Evett Aslım Aralık geldi. 5 yıl önce 3 aralıkta istikrarlı bir şekilde diyet yapmaya başlamıştım. 20 kilo vermiştim. Tarih tekerrür etsin çok istiyorumChocolita çokom Aralık geldi.
Geçmiş olsun delficim, olsun sıkma canını. Her şeyi oturtunca dönersin hem kafanda daha rahat olur. Kendine dikkat et14 gün oldu, reglim durmadı doktorumla haberleştim,"bir süre daha bekleyelim" dedi.Halsizlik yaptı bu durum, bugün istirahat etmeye çalıştım mümkün olduğunca.Perimenopozun(menopoz öncesi dönemin) cilveleri adet düzensizlikleri ve yoğunluğu yaşıyorum maalesef.
Önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle yine hormon ilacı kullanmam gerekecek, bu süreçte şişiyorum iyice, tartı sonuçlarım da olumlu olmuyor.
Chocolita Bonus eğer uygun görürseniz ben bir süre izin isteyeceğim.
Önümüzdeki haftalar işle ilgili de yoğunluklarım olacak, bu sene sonuna kadar emekli olacağım.
Aslında menü bildirme anlamında da buradan uzaklaşmak istemiyorum;ama emekli olunca ilk hedefim fazla kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir kiloya ulaşmak olacak.En kısa zamanda geri döneceğime emin olabilirsiniz kaptanlarım.
Buradaki tüm grup arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum.En kısa zamanda tekrar birarada olabilmek dileğiyle.Tartıda bol eksiler görelim sağlıkla, mutlulukla inşallah.
Çok teşekkür ederim.Sevgiler.Geçmiş olsun delficim, olsun sıkma canını. Her şeyi oturtunca dönersin hem kafanda daha rahat olur. Kendine dikkat et
Reebook dışında hepsini denedim dedigin gibi çeşitliliği az. Salomonu hava koşullarına uygun oldugu icin düsünmüstüm su gecirmedigi icin kışın giymek icin bi alternatif adidastan seneler önce bi yürüyüş ayakkabısı almıstım hayatımda giydiğim en rahat ayakkabıydı sanırım pumalarla asla yürünmüyor hic sevemedim. Teşekkür ederim verdigin bilgiler icin bunları göz önünde bulundurarak bi seçim yapacagım insallahTrekking, hikinglerde salamonun outdoor ayakkabısını kullanıyorum ama onlar doğaya, toprak ve taşa uygun o nedenle şehir içi kullanımı için konforlu değil.
Günlük hayatta da new balance n9060 giyiyorum gayet rahat hatta fazla rahat bir ayakkabı ama ben ağırlığı olan ayakkabılara alışkın değilim. Bu ayakkabının çifti de 800-900 gram var ama yağmur da yağsa su vs geçirmiyor her hava şartına uygun.
Koşularda ise nike air zoom giyiyorum ve giydiğim en rahat en hafif ayakkabı acayip hafif. Bu ayakkabının eksi özelliği ise her hava koşuluna uygun olmaması azıcık yağmur yağsa hemen su geçirir üstten ayrıca görsel olarak da direkt koşu ayakkabısı olduğu belli oluyor şehir içine çok uygun olmayabilir.
Benim önerebileceğim diğer bir ayakkabı ise skechers. En beğendiğim hem görsellik hem rahatlık açısından uygun bulduğum bir marka. Son yıllarda Türkiye'de satılanlar bir tık kaliteyi bozmuşlar ama yine de en kullanışlılardan diyebilirim.
Bunlar dışında reebok(koşu ayakkabısı) da uzun yıllar kullandım ama ürün çeşitliliği pek yok ve biraz demode geliyor bana ama rahatlık konusunda nike'lardan bile daha rahat diyebilirim. Fiyat performans olarak çok iyi.
Ayakkabılar hakkında yorumum bu şekildeydi, gideceğin yere, iklime ve bütçene uygun bir ayakkabı bulursun umarım. Ayakkabıyı aldıktan sonra Türkiye'de birkaç hafta dene sonradan oralarda ayağına vurma gibi bir sıkıntı yaşama
Teşekkür ederimYarın beklerim ilknurcum
Yarışta listeyi değiştirmiş oldun ayrıca tebrik ediyorum böyle yeni isimler görmenin yeri ayrı ama aynı isimlerin dereceden inmemesi de çok güzel
Yüzdeleri de doğru yazmışım aslında ama listeye geçerken yanlışlık olmuş. Hallettim
Evett Aslım Aralık geldi. 5 yıl önce 3 aralıkta istikrarlı bir şekilde diyet yapmaya başlamıştım. 20 kilo vermiştim. Tarih tekerrür etsin çok istiyorum
Geçmiş olsun delficim, olsun sıkma canını. Her şeyi oturtunca dönersin hem kafanda daha rahat olur. Kendine dikkat et
Eline sağlıkYarın beklerim ilknurcum
Yarışta listeyi değiştirmiş oldun ayrıca tebrik ediyorum böyle yeni isimler görmenin yeri ayrı ama aynı isimlerin dereceden inmemesi de çok güzel
Yüzdeleri de doğru yazmışım aslında ama listeye geçerken yanlışlık olmuş. Hallettim
Evett Aslım Aralık geldi. 5 yıl önce 3 aralıkta istikrarlı bir şekilde diyet yapmaya başlamıştım. 20 kilo vermiştim. Tarih tekerrür etsin çok istiyorum
Geçmiş olsun delficim, olsun sıkma canını. Her şeyi oturtunca dönersin hem kafanda daha rahat olur. Kendine dikkat et
Geçmiş olsunMerhabalar Chocolita Bonus
14 gün oldu, reglim durmadı doktorumla haberleştim,"bir süre daha bekleyelim" dedi.Halsizlik yaptı bu durum, bugün istirahat etmeye çalıştım mümkün olduğunca.Perimenopozun(menopoz öncesi dönemin) cilveleri adet düzensizlikleri ve yoğunluğu yaşıyorum maalesef.
Önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle yine hormon ilacı kullanmam gerekecek, bu süreçte şişiyorum iyice, tartı sonuçlarım da olumlu olmuyor.
Chocolita Bonus eğer uygun görürseniz ben bir süre izin isteyeceğim.
Önümüzdeki haftalar işle ilgili de yoğunluklarım olacak, bu sene sonuna kadar emekli olacağım.
Aslında menü bildirme anlamında da buradan uzaklaşmak istemiyorum;ama emekli olunca ilk hedefim fazla kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir kiloya ulaşmak olacak.En kısa zamanda geri döneceğime emin olabilirsiniz kaptanlarım.
Buradaki tüm grup arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum.En kısa zamanda tekrar birarada olabilmek dileğiyle.Tartıda bol eksiler görelim sağlıkla, mutlulukla inşallah.