Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım

Eklentiler

• Screenshot_20241106-111027.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20241106-111016.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20241106-111009.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20241106_104531.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 14
Saka gibi bonus son cocukta doğumdan geldiğim de

93 kiloydum şuan 95 kiloyum
Minigim tencerem naptin sen kendine hemen toparlanma zamanı en son 80li kilolarda hatırlıyorum seni
Bak bende 72 kiloyu gördüm ocak flndi temmuzda 74kiloydum simdi 81 yaklaştım yiyerek mutlu olmaktan çok sıkıldım
Bide bahardan beri bi tasinma mevzusu evlere şenlik aile apartmani çok ayrıntıya girmek istemiyorum çok stres oldum

Esimde son noktayı koydu kendide artık bıktı
15yillik evimden taşınıyorum hem seviniyo hem üzülüyorum Buda kiloma yansıyor haftaya cumartesi taşınıyorum

Bomba gibi sahalara döneceğim hem seneye Sünnet düğünümüz olacak kismetse

Yasadigim problemlere rağmen kan degerlerim mük ama vitamin vs bilmiyorum tabi

Diğer mesajı okudum alintilayamadim eskiden seninle kapısırdık değil mi bir ara senden daha zayıftım

Vazgeçemiyorum yemekten öyle bir noktadayim

Yasadigim problemlere rağmen kan degerlerim mük ama vitamin vs bilmiyorum tabi

Diğer mesajı okudum alintilayamadim eskiden seninle kapısırdık değil mi bir ara senden daha zayıftım

Vazgeçemiyorum yemekten öyle bir noktadayim

İyi akşamlar
Sabah çay bir dilim yasaklı yedim 100 kalori altı
Akşam şehriye çorbası pırasa yemeği 5 kaşık makarna
Yeşilçay içtim
Suyumu da içtim
Cezam da ektedir Chocolita Bonus

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-06-20-47-01-538_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…