93 kiloydum şuan 95 kiloyumSormuyorum canım gel birlikte verelim bu yaz ben de saçma şekilde aldım sanki azmışım gibi
Kaç kilo olduğun farketmez rakamlara takılma canım artık vermemiz lazım ne versek kar diye düşünSaka gibi bonus son cocukta doğumdan geldiğim de
93 kiloydum şuan 95 kiloyum
Minigim tencerem naptin sen kendine hemen toparlanma zamanıSaka gibi bonus son cocukta doğumdan geldiğim de
93 kiloydum şuan 95 kiloyum
Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım
Canım kusura bakma okuldan çok yorgun geldim buraya girmeyi bile unutmuşumespressoc 5 Kasım menüsü yok canım
Diyet kolik canımBu uygulamanın adını öğrenebilir miyim
Yasadigim problemlere rağmen kan degerlerim mük ama vitamin vs bilmiyorum tabiKızlar kan degerlerinizde demir düşükse kilo veremezsiniz mutlaka demir ilacı kullanmanız gerekiyor diyetisyenim c vitamini olan bi demir ilacı kullandiriyordu
Ve ekstra olarak d vitamini ve magnezyum inanılmaz işe yariyordu
Yasadigim problemlere rağmen kan degerlerim mük ama vitamin vs bilmiyorum tabiKızlar kan degerlerinizde demir düşükse kilo veremezsiniz mutlaka demir ilacı kullanmanız gerekiyor diyetisyenim c vitamini olan bi demir ilacı kullandiriyordu
Ve ekstra olarak d vitamini ve magnezyum inanılmaz işe yariyordu