Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Bende menülere baka baka indim ki sen önce davranmışsın

Sabah 1 domates 2 yumurta
2 dilim ekmek
Yarım dilim peynir
Çok az bal

Türk kahvesi
Yanında az kuruyemiş
Sebze yemeği
Salata

338 kalori yakmışım ama spor yapmadım bugün. Yine de hareketli bir gündü.
Suyu 1.5 litre kadar içmişim

NE yediysen artık zerre bişmanlık yok
Yaa şu sıralar her yerde gördüğüm bişey
Herkes yiyince benim yiyesim varsa da kaçar ama birkaç gündür canım istiyordu normal bişey miş
Akıma kurban gittik neyse şifa olsun inşallah
Pişman olmadığım dan değil Sen söyledğin içün senin gazına çabuk geldiğimi biliyorsun diye düşünüyorum

Günaydın.Kusura bakmayın sün yoğun ve yorucu bir gündü aklımdan çıkmış buraya yazmak, hemen yazıyorum.
Kahvaltı yapana kadar bolca su
Filtre kahve
Okuldan geç döndüm yeme fırsatı da bulamadığım için tek öğün gibi oldu
16.30 : sebzeli tavuk sote, 4 kaşık pilav, bol salata, 100 altı diyet dışı
Akşam çay, 1 avuç kadar çekirdek
2lt su
Yürüyüş yapamadım

Chocolita
Bonus

Öğrenci misin?

Günaydın
Dün uyuya kalmışım bebeyi uyuturken menümü yazmamışım şimdi yazıyorum
Kahvaltı öncesi elma sirkeli su
Kahvaltı-Menemen,2 salatalık, 1 dilim peynir, 5 badem,yeşillik
Ara 1 ayva
Akşam yemek öncesi elma sirkeli su
Akşam- 1 kase mercimek çorbası,2 parça fırında tavuk,1 dilim patates, çoban salata
Su 3 litre
Yeşil çay 2 bardak
Spor 30 dk yürüyüş, 15 dk pilates
Chocolita Bonus

Dün de hastalığım devam etti hatta işe gidiyordum yarı yoldayken geri döndüm bugünü devam ettiremem diye.
Dün toplamda tüm gün 1 kase yoğurt, 1 kase tavuk suyu çorbası ve 1 muz yedim. Bu yediklerimi de ilaç içmek için yedim midem üç gündür bulanıyordu.

Bugün işe de gidebildim ve en önemlisi acıktım. Acıkmak o kadar büyük bir nimetmiş ki son 3 günde çok iyi anladım. Bugünden sonra gerçek beslenme düzenine geçeceğim inşallah.

Ayrıca son 3 günden neredeyse hiçbir şey yememiş olmama rağmen pek kilo vermemişim hatta baya şişkinlik var. En iyisi yiyerek kilo vermek bunu da öğrenmiş oldum

Hayırlı sabahlar Güne böyle başladım bakalım bugün niyetim omad yapmak açıkçası
Yarın aralıklı orucu başlayacağım yapan var mı kızlar ?
Ben 4 senedir if sistemiyle besleniyorum canım 16 18 20 24 bazen 36 saatlik oruc yapıyorum ama genelde 16 saat 2 ana öğün bu ara yeniden kilo vermek istediğim ve sporu arttırdığım için 1 ara öğün ekliyorum

Eklentiler

• 1000006567.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 9
Günaydın kızlar bugün misafirlerim geliyor 5 gün kalacaklarmış şu sıralar yoğun olucam

Anaa hemen yazdılar tamam yaparım inşallah ama yarın oruca niyetlenicem Allah izin verirse
Çarşamba yaparım olur muuu
Allah kabul etsin gönülcüm misafirlerim gitsin bende tutucam inşallah
Diyet dışı yedikten sonra egzersizi ertesi gün yaparız. Normalde böyle bir kuralımız var. Bugün iftardan sonra yapma şansın yok mu? Çok bitkin olurum dersen çarşamba olur

Rüyamda da eski bir telefon buluyorum içinde hep zayıf resimlerim var. Çok güzel çıkmış resimler ama yeni çekilmiş gibi. Onları yeni telefona nasıl atarım diye düşünüyorum hayır olsun
Ben görümcemi gördüm rüyamda senin rüya mis gibiymiş ben hayra yoramadım kendiminkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…