Bende menülere baka baka indim ki sen önce davranmışsın
Anaa hemen yazdılarYazdım gitti be🗞
Yaa şu sıralar her yerde gördüğüm bişeyNE yediysen artık zerre bişmanlık yok
Zorladim kendimi açikcası. Yemedim. Ama 2 ana 1 ara öğün daha ideal. Meyve,kuruyemiş yenilebilir.Ara öğün yapmıyor musun? Ben 10 da yediğim de 5 kadar dayanamıyorum
Günaydın.Kusura bakmayın sün yoğun ve yorucu bir gündü aklımdan çıkmış buraya yazmak, hemen yazıyorum.
Günaydın.Kusura bakmayın sün yoğun ve yorucu bir gündü aklımdan çıkmış buraya yazmak, hemen yazıyorum.
Kahvaltı yapana kadar bolca su
Filtre kahve
Okuldan geç döndüm yeme fırsatı da bulamadığım için tek öğün gibi oldu
16.30 : sebzeli tavuk sote, 4 kaşık pilav, bol salata, 100 altı diyet dışı
Akşam çay, 1 avuç kadar çekirdek
2lt su
Yürüyüş yapamadım
Kahvaltı yapana kadar bolca su
Filtre kahve
Okuldan geç döndüm yeme fırsatı da bulamadığım için tek öğün gibi oldu
16.30 : sebzeli tavuk sote, 4 kaşık pilav, bol salata, 100 altı diyet dışı
Akşam çay, 1 avuç kadar çekirdek
2lt su
Yürüyüş yapamadım
Ben yapıyorum sabah 12-1 gibi ilk öğünümü yiyorum akşamda 6-7 de akşam yemeğimi yiyip günü kapatıyorumYarın aralıklı orucu başlayacağım yapan var mı kızlar ?
Ben 4 senedir if sistemiyle besleniyorum canım 16 18 20 24 bazen 36 saatlik oruc yapıyorum ama genelde 16 saat 2 ana öğün bu ara yeniden kilo vermek istediğim ve sporu arttırdığım için 1 ara öğün ekliyorumYarın aralıklı orucu başlayacağım yapan var mı kızlar ?
Allah kabul etsin gönülcümAnaa hemen yazdılartamam yaparım inşallah ama yarın oruca niyetlenicem Allah izin verirse
Çarşamba yaparım olur muuu
Ben görümcemi gördüm rüyamdaRüyamda da eski bir telefon buluyorum içinde hep zayıf resimlerim var. Çok güzel çıkmış resimler ama yeni çekilmiş gibi. Onları yeni telefona nasıl atarım diye düşünüyorumhayır olsun
Belki şerrin içinde bir hayır gizlidir migren kardeşimBen görümcemi gördüm rüyamdasenin rüya mis gibiymiş ben hayra yoramadım kendiminkini