- 16 Aralık 2019
- 20.484
- 81.923
- 31
Hayra yoralım hayr olsun çoko kardeşBelki şerrin içinde bir hayır gizlidir migren kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayra yoralım hayr olsun çoko kardeşBelki şerrin içinde bir hayır gizlidir migren kardeşim
Ayyy çok güzel bir rüya En kısa zamanda gerçek olması dileğiyle canım. Hepimiz içinRüyamda da eski bir telefon buluyorum içinde hep zayıf resimlerim var. Çok güzel çıkmış resimler ama yeni çekilmiş gibi. Onları yeni telefona nasıl atarım diye düşünüyorum hayır olsun
Canım günaydın, dün çok erken uyudum hastayım yine bugün de oğlumun öğretmeni ile görüşmek için okula gittim sabah.labellevie dünün menüsü gelmedi canım
Eğer yaparsam yazarım canım sanada çok kolay gelsin niyetini Allah rızası için al herşey sevaba dönüşsünGünaydın kızlar bugün misafirlerim geliyor 5 gün kalacaklarmış şu sıralar yoğun olucam
Allah kabul etsin gönülcüm misafirlerim gitsin bende tutucam inşallah
Diyet dışı yedikten sonra egzersizi ertesi gün yaparız. Normalde böyle bir kuralımız var. Bugün iftardan sonra yapma şansın yok mu? Çok bitkin olurum dersen çarşamba olur
Çok geçmiş oldun labellevieCanım günaydın, dün çok erken uyudum hastayım yine bugün de oğlumun öğretmeni ile görüşmek için okula gittim sabah.
Dünkü menüm;
Kahvaltı; yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 1 dilim ekmek, çay
Kahve
1 mandalina
Akşam; tavuk, salata, 2 dilim ekmek
Zencefil çayı
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş oldun labellevie
ÖğretmenimÖğrenci misin?
Öğretmenim
Dut sen misin kardeşHayra yoralım hayr olsun çoko kardeş
He benim kardeşDut sen misin kardeş
Yöneticiler e bir selam çakayım dedim naber kolay gelsin tüm ekibe
Merhabalar Tenceresiz kaldim anne nasılsın, iyi misin? Hep uğra buraya, emi?Yöneticiler e bir selam çakayım dedim naber kolay gelsin tüm ekibe
Sen iyi ol önemli olan o hayalcimMerhaba kızlar ben gruptan çıkıyorum bi kaç sorun var hayatımda kendimi iyi hissedince geri dönerim kusura bakmayın