Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Merhaba kızlar akşam Annemle kardesimle konusmak iyi geldi
@chocolita
Zamaninda kimseyi üzmemek icin söylemediğim şeyler bazilarina boş konusma hakkini vermişim söylenip duruyorlar hayatimda kimseye kin nefret beslemedim küs olmak çok saçma biseymis gibi gelirdi bugün canımı sıkanlarla bir ömür konusmamayi yegliyorum aksisi kendime saygısızlık gibi oluyor

İyi akşamlar

Yİne çocuğun köftelerini yemiş

Ne eğlenceli bir menü afiyetler olsun
Adım sayımı eklemeyi unutmuşum
Bundan önceki iki adımında görüntüsünü atar mısın canım

Işıltılı giyinmişsin

Olur tabi başka ne olacak menüde? Ton balığı 2 kutu anca olur tek kutu süzünce çok az oluyor
Öğlen menüsü saymiyim yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmiki
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor bi kac kasık barbunya yemeği yerim

Tante Rosa Denise 3 gün menü yazılmadığı için 1 uyarı geldi. Bir sorun yoktur inşallah
Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.

Öğlen menüsü saymiyim yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmiki
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor bi kac kasık barbunya yemeği yerim

Kanat ye tabi niye yemeyesin barbunya kanat salata bunların yanına (gündüzden kısırı yiyeceğin için) pilav patatesi eklemediğin sürece sorun yok

Ah tantecim Allah anneciğine şifa rahatlık ferahlık versin seninde yardımcın olsun ağlama. Ne hayırlı evlatmışsın böyle ilgileniyorsun annenle. Bu zorluklarda da gösterdiğin emek çok kıymetli. İstediğin zaman yaz konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…