4 kasım besleme programım; Sabah 10.00/ peynirli 2 yumurtalı omlet,domates,salatalık,zeytin,dörtte bir avakado. Akşam17.30/ 2 çatal patlican salatası, 2dilim ekmek,köri soslu tavuk.
Su 1 litre kadar içtim (arttırmam şart)
3 gündür aksam 18.00 den sonra birsey yemiyorum. açlik süresini uzatmaya çalışıyorum.
Chocolita Bonus
Kızlar adım yarışı var mı
Teşekkür ederimBugün kahvaltın daha dolu delfina suyu da bol içmişsin ne güzel.
Teşekkür ederimBonus
Sabah kahvaltısına yumurtayı dahil edince çok doyurucu bir öğün oldu.
İşyerinde masamda bir motivasyon mataram var. Onu görünce su içmek aklıma geliyor. 400 ml'lik bir bardak aldım, yudum yudum içiyorum gün içinde.
BeeeenYarın aralıklı orucu başlayacağım yapan var mı kızlar ?
Beeeen
Hemen hemen 20 gün kadar oluyorKIz sen ne ara yogaya başladın sorucam hep unutuyorum
Yarın sabah 2 yumurta yiyeceğim, sağolasın.2 yumurta yesen bence daha iyi. Suyu biz de artırmalıyız bugün 1 litre anca içtim
Çocukları bıraktıktan sonra işi gücü bitirip açıyorum YouTube da bi abla var onuHemen hemen 20 gün kadar oluyor
Hemen hemen 20 gün kadar oluyor
Netten bak bakalım o şeyin kalorisi ne kadarmış? Diyetkolikte her şey varAra
Diyet dışı oldu dışarıdayık
Merak ettiğim bi tat vardı eve gidene kadar onun tadına bakmış oldum evde yasak çünkünot: abartmadım
EveeetBeyyyle esneyip uzanıp kısalıyon he mi ben de çok isterim onu
Bir de tibet egzersizleri var hazır uzak doğuya şey etmişken aklında olsunEveeetçok aman aman daha esneyip uzayamıyom ama iyi sayılırım kendimce bi de nefesle kedini dinleme araları oluyor uzun uzun o çok iyi çocuklae yüzünden tuvalette bile soluklanamazken yoganın bana sunduğu eşsiz bi hediye
Yogayı halledim ona da el atarımBir de tibet egzersizleri var hazır uzak doğuya şey etmişken aklında olsun
Link atar mısın ?Çocukları bıraktıktan sonra işi gücü bitirip açıyorum YouTube da bi abla var onu0 dan başlayanlar için . Yapıyoz beraber . Tüm vücut çalıştırıyor . Sıkılaştım birazda.