Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Hello kizlaar. Verano_porteno naptin basladin mi ebru salliya? Var mi baska baslayan ben de mi baslasam diyorum:) 1 saat video yapmaya da cok useniyorum ya mari winsor pilatesi o yuzden seviyorum 20 dkcik:)
Sokola basladim bugun 2.cisini yapicam birazdan. Gercekten cok uzun, ilk 20 dk isinma ve squat fln sonra ana hareketler kol, karin , bacak, kalca calistiriyor. Son 20 dk yine isinma var. Toplamda 1 saat 20 dk video ama ben bazi hareketleri atliyorum. Isinmayi daha kisa tutuyorum. Ben suan bos oldugum icin bana pek dokunmuo 1 saat. Sen 20 dk lik olanlari da yapabilirsin. Yogaya devam ediyorsun dimi

@kolera88 cım seninle bi ara ev isleri topigi acacaktik ya
Aklıma geldi
Ay su ev isleriyle başı dertte olan bi ben miyim hala yoksa
Ben kendimi ise baslamadan duzene oturtmaya calisiyorum. Kk' da biri yazmisti ev isleri uygulamalari varmis telefonlarda hatta ailenin tum uyelerinin ayri gorevleri fln varmis. Mantikli geldi bana :) Ben cok vakit ayirmayi sevmiyorum, temizlik yapmaya gelmedik sonucta dunyaya. Aninda toplamak isimi cok kolaylastirdi. Erteledigimde hersey daha zor oluyor. Buna devam etmeye caliscam.

Gayet guzel canim , yuzme cok etkili kesinlikle. Ama malesef zahmetli biraz :) Spor salonunda fln mi yuzeceksin?

Hic duymamıştım, hemen bakıyorum
Aynen ben de temizlige vakit harcamayi sevmiyorum ama hep de temiz olsun istiyorum
Evet dünyaya temizlige gelmedik ama bi daha dünyaya gelirsem hizmetcimle gelicem

Hic duymamıştım, hemen bakıyorum
Aynen ben de temizlige vakit harcamayi sevmiyorum ama hep de temiz olsun istiyorum
Evet dünyaya temizlige gelmedik ama bi daha dünyaya gelirsem hizmetcimle gelicem
Kesinlikle bakmalisin, ozellikle cocuklu ailelerde cocuklara da sorumluluk kazandirmak icin iyiymis. Ufak gorevler isaretlersin, odasini toplamak fln gibi. Ben donunce sanirim yardimci alirim yaaa. Hep kucuk evde oturdum simdiye kadar 70m2 yi gecmedi. Ama oturacagimiz evimiz buyuk malesef. Bana kalsa 2+ 1 yeterdi ama alinmis bir kere. Bildigin gozum korkuyor evden, temizligi hic sevmiyorum cunku.

Selam kızlar..
Halılalarım geldi evi yerleştirdim temizlik bitti yihhuuuu ama ben de bittim bütün yazın pisliği aktı gitti şükür..tam da siz temizlikten konuşmuşsunuz..
Ben de çok iş yapmayı sevmem ama ev temiz olsun isterim iki iyilik birarada olmuyo galiba

Menumü de yazayım..
Sabah: biberli yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık

Ara: yeşil çay armut

Öğlen: 1 kase çorba
Salata
1dilim tb ekmeği

Ara: şekersiz kahve 10 badem

Akşam: 1 kase şehriye çorbası
4 köfte
Salata
1 dilim tb ekmeği
Biraz önce de pulbiberli limonlu yoğurt

Cok temiz menuler harikasin canim, sifir kacamak gidiosun

Baktım bir kaç tane buldum ama ailece yapilani bulamadim..
Kac m2 merak ettim, buralarda da evler cok büyük, 275m2de oturanlar var.
Neyse ki biz kendimize göre bulduk ama sorun yapacak potansiyele sahip kişide

Eline saglik, mis gibi olmuştur

Baktım bir kaç tane buldum ama ailece yapilani bulamadim..
Kac m2 merak ettim, buralarda da evler cok büyük, 275m2de oturanlar var.
Neyse ki biz kendimize göre bulduk ama sorun yapacak potansiyele sahip kişide
Cok buyuk deil , klasik 3+ 1 140 flndir sanirim. Yani cocuk fln yok 3+ 1 gereksiz. Zaten salonu kullanicam. Kalan odalari hobi odasi yapcaz ikimiz de. 275 m2 cok fenaymis yaaa, kendini o eve adaman lazim altindan kalkmak icin. Ailece yapilana bakim bulursam soylerim adinj

ediyorum haftada 2 gun, simdi bi de kickboxa basliyim diyorum. 2 senedir niyetleniyodum, belki bu sene baslarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…