Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menumu yazayim bari
Belki okumazsiniz
Kahvaltı
1 gozleme
1 tatlı kaşığı kadar recel
Domatesli yumurta
Domates, peynir vs.

Ara(okulda bi arkadas getirmiş)
1 dilim kek

Akşam 16.45
İki kepceden az mercimek çorbası
Tavuk kapama
Az yoğurtlu semizotu salatası
Az yoğurtlu kabak

20.00
6 kare bitter çikolata

2500 su
1 saat 15 dk yavaş tempo yürüyüş
Verano_porteno

Herkesin menüsü pek güzel dünkü çikolata 100gr olarak geri döndü bugün günün menüsünü de yaziyim
Sabah: az sütlü kahve üstüne tam buğday ekmeğiyle tost Arnavut biberi 2 küçük karpuz
Ara: yesil cay yarım yesil elma
Öğlen: 1yk yulaf 2 yk yoğurt pul biber
Ara: az sütlü kahve yarım yesil elma
Akşam: etli yesil fasülye
Yesil çay
3 lt su
Spor: 1 saat kondisyon bisikleti 120 squat 5 tekrarlı Tibet egzersizleri
Bir an önce yağlardan kurtulup ağırlık çalısmak istiyorum deri olarak hiç iyi durumda değilim :/ bugün yüzmeye gidicektim son anda vazgeçtim bakalım persembe cumartesi yüzmeye baslayabilirim:)

@kolera88 cım seninle bi ara ev isleri topigi acacaktik ya
Aklıma geldi
Ay su ev isleriyle başı dertte olan bi ben miyim hala yoksa
Ayy çiğdeeem.. sen benim evi bi görsen. Ben hiç bişe yapamıyorum. Spora gitmek istiyorum ona gidince her işim kalıyor. Bir de ev düzeni benim psikolojimi de etkiliyor. Haftasonu toparlıcam artık napalım.
Topik açabiliriz diğer kızlar katılır mı acep?

Hello kizlaar. Verano_porteno naptin basladin mi ebru salliya? Var mi baska baslayan ben de mi baslasam diyorum:) 1 saat video yapmaya da cok useniyorum ya mari winsor pilatesi o yuzden seviyorum 20 dkcik:)
Oo o iyiymiş ya, 20 dk göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Sen artık hobi olarak yapacaksın herhalde

Tost ilk başta göze batsa da sonra cok hafif beslendiğin ve kalori olarak tüm gün az ve sporun da iyi oldugu icin tostu yakmissindir
Yuzmeyi ben de cok severim.

Evet cidden ev dagibik olunca psikolojim bozuluyor, asabi oluyorum
Ama yapamıyorum da, onu yazdiktan sonra mutfağı temizledim epey, yatak odasini topladim, öncesinde kızımın odasını toplamıştım aksam ama silip supurmeyi nedense haftada iki güne çıkaramıyorum ve sildigimin hemen akabinde pisleniyor cocuklardan dolayi
Ben katılırım topige, diyet menüsü gibi orada da düzenli bildirime ihtiyaç duyuyorum ne yazik ki..
Eve yardımcı alamam, başkasının temizligine güvenemem, yeri geliyor anneminkine bile güvenemiyorum..
Camlar var yaz basindan beri silinecek, perdeler yikanacak, hepsi stor oldugu icin yikamasi da zor. Gecen sene yıkatmaya verdim iki perdeyi 150ye yikattim, cok geldi. Bu sene hepsini ben yikicam ilk defa, umarım yapabilirim.
Daha cok yazabilirim cok dertliyim, üstünkörü temizligi de sevmiyorum. İstiyorum ki her yer tertemiz olsun ama olmuyor. Tertemiz duran evlere bayılıyorum

Ne izliyorsunnnn
The walking dead 7. Sezon

Hello kizlaar. Verano_porteno naptin basladin mi ebru salliya? Var mi baska baslayan ben de mi baslasam diyorum:) 1 saat video yapmaya da cok useniyorum ya mari winsor pilatesi o yuzden seviyorum 20 dkcik:)
Ben de Ebru Şallı yapıyorum ama her gün farklı bi videosunu

Katılırım ben

Du bakalım clarke34 da katılacak. Diğer kızlardan ses çıkarsa açalım bi topik

Hangi video o canim benim de kollarimla basin dertte
Okuldan sonra eve girmeden kızımın okul malzemelerini almaya gittik. Eve geldim yemek yaptim yedim ictim
16.45te yemek faslını bitirdim
Birazdan kızımın odevlerini yaptiricam

Pratik ve caliskan hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…