No no no.. Feyza bu değil, bizi motive eden üniversiteli Kıza ne oldu? Seni gördükçe üni yıllarım geliyor aklıma..Ben baya çıktım diyet modundan tartılmaya da korkuyorum
İnşallah almam ve düzenime geri döneriim
Ben baya çıktım diyet modundan tartılmaya da korkuyorum
İnşallah almam ve düzenime geri döneriim
Kahvaltı yapıp kuaföre gittim, ordan spora, ordan eve geldim, akşam için hazırlık yaptım.Dün akşamı telafi etmek için erkenden kalkıp pilatesimi yaptım.
Şimdi de kahvaltı yaptım.
Öğleden sonra eliptik bisiklet yapmayı düşünüyorum
Sizde durumlar nasıl
Kahvaltı yapıp kuaföre gittim, ordan spora, ordan eve geldim, akşam için hazırlık yaptım.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum. Birazdan işe gidicem. :)
Clarke sorma ya. Daha kendime gelemedim valla. 6 yıldır hiç öğlenci olmamıştım, çok zor geliyor şu anda. Bakalım planlarım herhaldeSüpersin kolera
Baya hareketli başlamışsın.
Clarke sorma ya. Daha kendime gelemedim valla. 6 yıldır hiç öğlenci olmamıştım, çok zor geliyor şu anda. Bakalım planlarım herhalde
Kizlar neler yapiyorsunuz bakalım
Okuldan sonra eve girmeden kızımın okul malzemelerini almaya gittik. Eve geldim yemek yaptim yedim ictimYabancı dizi izliyorum, birazdan kalkıp akşam yemeği hazırlayacağım.
Sen neler yapıyorsun. Nasıl geçti günün ?
Menun yine cok iyi, afiyet olsun canım
Aşure geldi yaaa. En ssevdiğim yarım yicem artıkKizlar neler yapiyorsunuz bakalım
54 canımNo no no.. Feyza bu değil, bizi motive eden üniversiteli Kıza ne oldu? Seni gördükçe üni yıllarım geliyor aklıma..
hem rakibimsin benim.
Senin nihai hedefin nedir canım?
İnşallah canımHayır hayır çıkma sakın, o kadar emeği çöpe atma
Diğer mesajlarda gördüğüm kadarıyla hasta oluyorsun, dikkat et salgın var
Ne izliyorsunnnnYabancı dizi izliyorum, birazdan kalkıp akşam yemeği hazırlayacağım.
Sen neler yapıyorsun. Nasıl geçti günün ?
Afiyet olsun, buralarda bize getiren olmuyor, ben de kendi asuremi kendim yapıp yiyorum başına cullanipAşure geldi yaaa. En ssevdiğim yarım yicem artık
İn in 52 ye in o boyla, biz de 40lara incez diye ugrasak54 canım
Ama yeniden bir düzen oturtabilirsem kasımın ikinci haftası olacak sanırım oradan itibaren 52 diye düşünüyorum ama net değil
Dikkat edemiyorum şu an