Canım kusura bakma benim gözümden kaçmış o zaman kilonAslında cok gibi ama bana azkilom fazla olduğu için galiba listem boyle..1 hafta sonra gidicem o zaman daha azalticak ekmeği
Ben baya çıktım diyet modundan tartılmaya da korkuyorumEski haline dönersin merak etme. Doğum günlerinde illa ki oluyor kaçamaklar. Önemli olan tekrarlamamak
Haaaa tamamdır canım o zaman güzel :)Canım haftanın ilk 2 günü az oluyor git gide artıyor kalori pazar tavan yapıyorum :)
Ahahahha ay gerçekten bitmiyor yaKız onda Doğum Faslı bitmez.. sürekli bi Doğum günü kutlama modu var..
ah gençlik ahh..
Samsun dayım..bu sene kış erken geldi burayaİc Anadolu'da mısın
Yok canım ne demekCanım kusura bakma benim gözümden kaçmış o zaman kilon
Bir süre sonra az yemeye alışacaksın zaten :)
Fena sayılmazdı. Önceki hafta kadar olmasa da iyiydi.Senin gecen haftaki menülerin de iyiydi degil mi?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.Kızlar kusurs bakmayın mesajları okudum ama alıntılayamadım
Bugün yemek bendeydi
Sabah çavdar ekmeğinden tost
Öğle
Tarhana
2 yk mantı
1 yk pilav galiba
1 muz (okulda yemek)
Akşam
Tarhana
Makarna
1 dilim kek 1 sütlü kahve 1 çilekli yoğurt sabah da bir kayısım vardı bir de
Kızlar çok yoruldum ve hasta oluyorum ya da allerjim tutuyor anlayamadım ara ara kötü oluyorum
Sizi seviyorum bol eksiler diliyorum
Himm Samsun'da soğudu demek havalar erkendenSamsun dayım..bu sene kış erken geldi buraya
Dolu dolu 5 yk pilav mıSelam kizlar menumu yazayim
Sabah: 3 haslanmis yumurta kucuklerdi baya , 1 erik, 1 salatalik
Oglen: 3 kucuk parmak tavuk, 1 salatalik
Aksam: 10 yk zeytinyagli barbunya, 5 yk pirinc pilavi bugunku serbest ogunum :)
Spor yapamadim cunku dun cok fena hamlamisim yarin artik sadece yarim saat yuruyus var
Sen kalori hesabı yapiyorsun ve kalorilerinin 1000in üzerine çıktığına rastlamadim. Sanırım sınırın 1000 kalori, daha once de sormustumFena sayılmazdı. Önceki hafta kadar olmasa da iyiydi.
Günaydın, olsun inşallahGünaydın milyonlar,
Kahve pişti, geçmiş okunacak. İyi bir gün olsun mu? :)
Normal kasik tepeleme deil tabi yani kasikla yerken ne kadar aliyorsakDolu dolu 5 yk pilav mı
Gunaydin canim afiyet olsunGünaydın milyonlar,
Kahve pişti, geçmiş okunacak. İyi bir gün olsun mu? :)
Aslında 1000'e çıkmayayım diye uğraşmıyorum max.1300 olabilir diyorum. Fakat doyma hissettiğim için devam etmiyorum. Biraz vücudumu dinliyorum anlayacağın. :)Sen kalori hesabı yapiyorsun ve kalorilerinin 1000in üzerine çıktığına rastlamadim. Sanırım sınırın 1000 kalori, daha once de sormustumBence 1000 kalori asilmadigi surece istedigini yiyebilirsin. Tabi yenilmese daha hızlı kilo verirsin bildiğin uzere