Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Selam kizlaaaarrr ne gündü ancak gelebildim
Menü cgdmk
Sabah
iki haşlanmış yumurta bir küçük ıspanaklı Gül böreği bir kaç zeytin
Öğle bir avuç içi çiğ kuruyemiş
Akşam
Bir ıspanaklı Gül böreği iki küçük biber dolması
Bir de gün içinde bir latte bir de neskafem var, içindeki sut ve suttozundan dolayı kalorisi yüksek
Alın iste zig zag mi zig zag:))
Bir de dün bi egzersiz videosu keşfettim YouTube da, kolları çalıştıran hani inceltmeye çalışıyorum ya, akşamüstü tekrar yaptığımda ise yaradığını farkettim çünkü kaslarım agrimis o kasları gün içinde pek kullanmadığım için farketmemişim. Deneyin siz de:)

günün menüsünü yaziyim
sabah: yagsız salam, peynir, salata, 1 yesil elma
öglen: yarım seftali ve 1 yk yulafla yogurt karısımı
aksama dogru: kabaklı acılı omlet üstüne dayanamayıp çikolata yedim bugün
sabah uyanınca az sütlü kahve içiyorum bir de öglenden sonra yine 2 defa yesil cay içiyorum ayrıca 3 lt su içiyorum
spora gelince 2 saat kondisyon bisikleti 120 squat ve 5 tekrardan tibet egzersizleri Verano_porteno
normalde 2 saat yapmıyorum kon bisikletini bugün çikolata yiyince onu yakmak istediğim için oldu :)
iyi geceler kızlar öpüldünüzz

Kızlar kusurs bakmayın mesajları okudum ama alıntılayamadım

Bugün yemek bendeydi
Sabah çavdar ekmeğinden tost

Öğle
Tarhana
2 yk mantı
1 yk pilav galiba
1 muz (okulda yemek)

Akşam
Tarhana
Makarna

1 dilim kek 1 sütlü kahve 1 çilekli yoğurt sabah da bir kayısım vardı bir de

Kızlar çok yoruldum ve hasta oluyorum ya da allerjim tutuyor anlayamadım ara ara kötü oluyorum

Sizi seviyorum bol eksiler diliyorum

Selam kizlar menumu yazayim

Sabah: 3 haslanmis yumurta kucuklerdi baya , 1 erik, 1 salatalik

Oglen: 3 kucuk parmak tavuk, 1 salatalik

Aksam: 10 yk zeytinyagli barbunya, 5 yk pirinc pilavi bugunku serbest ogunum :)

Spor yapamadim cunku dun cok fena hamlamisim yarin artik sadece yarim saat yuruyus var

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Yediklerin de çoğunlukla karbonhidrattan olusmus. Sen en azından kalori say da miktarı fazlalasmasin

Dolu dolu 5 yk pilav mı

Fena sayılmazdı. Önceki hafta kadar olmasa da iyiydi.
Sen kalori hesabı yapiyorsun ve kalorilerinin 1000in üzerine çıktığına rastlamadim. Sanırım sınırın 1000 kalori, daha once de sormustum Bence 1000 kalori asilmadigi surece istedigini yiyebilirsin. Tabi yenilmese daha hızlı kilo verirsin bildiğin uzere

Aslında 1000'e çıkmayayım diye uğraşmıyorum max.1300 olabilir diyorum. Fakat doyma hissettiğim için devam etmiyorum. Biraz vücudumu dinliyorum anlayacağın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…