Hele ki üniversite yillari dimiii yaa :sKız onda Doğum Faslı bitmez.. sürekli bi Doğum günü kutlama modu var..
ah gençlik ahh..
GünaydınGünaydın, size kahve kokusu getirdim.
Tek ekmekse sıkıntı sana da vereyim, haftaya ekmeği azaltır ya da kesersin, odesiriz
evet benim olduğum saatlerde genelde aktif değil.grup genelde akşamları daha aktif oluyor.ayrıca memnuyetsiz değilim sanırım profilime bakmışsınSUHAN grubumuz aktif değil mi canım? Gayet iyi gidiyoruz şu anda?
Senin beklentilerin nelerdi acaba?
De bakim hele neler yedingünaydınlarcgdmk canım dün baya kendimi aştım ceza verebilirsin.telafi etmeye çalıştım ama hepten gitti
yazmayayım daha iyiDe bakim hele neler yedin
Yok ya takıldım sadece. Daha çok buraya uğraman için demiştim. Sohbet güzel oluyor çok katılımla..evet benim olduğum saatlerde genelde aktif değil.grup genelde akşamları daha aktif oluyor.ayrıca memnuyetsiz değilim sanırım profilime bakmışsınufak bi geyik.keşke buraya gelmeseydi,taşınmasaydı
aslında gün içinde ara ara bakıyorum. bende başka pek kimse olmuyor.Yok ya takıldım sadece. Daha çok buraya uğraman için demiştim. Sohbet güzel oluyor çok katılımla..
bizim topik gruplar gibi değil, daha serbest..
Tamam gelince bi selam çak. Toparlanalım hemenaslında gün içinde ara ara bakıyorum. bende başka pek kimse olmuyor.
Sporlarin fena değil aslında. Vücut ortalama 3 gun sonra kıtlık moduna geciyor.Vucudun dunku yemene alismadan toparlarsan bugün ve biraz da sporu artırırsan dünü dengelersinVerano_porteno
40 köprü h.
100 zıplama
20 bacak kaldırma
20 iç bacak
60 sn plank
20 squat
30 havaya el çırma
15 dk leslie
Çoğumuz calisiyoruz, ogrencimiz de varaslında gün içinde ara ara bakıyorum. bende başka pek kimse olmuyor.
Aslında ben tek başıma kahvaltıyı hic sevmemEki Görüntüle 2190276 Bu Arada kızlar kahvaltı fotosu paylaşayım.
Buna ek 1 yumurta var..
Ben önceden kahvaltı takımımın hepsini çıkarıyordum kahvaltıya. Bu ara tabağıma hazırlıyorum. Reçel bal koymuyorum mesela.. bu yöntem bana çok iyi geldi. Denemenizi tavsiye ederim.
cgdmk sen de benim gibi kahvaltı çok seviyorsun, böyle dene bi bence..