Ben de çok abartıyorum ama artık bunu haftasonlarını yapıcam. Haftaiçi böyle olacakAslında ben tek başıma kahvaltıyı hic sevmem ailece ya da kalabalık olursa ozeniyorum ve evet abartiyor olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok abartıyorum ama artık bunu haftasonlarını yapıcam. Haftaiçi böyle olacakAslında ben tek başıma kahvaltıyı hic sevmem ailece ya da kalabalık olursa ozeniyorum ve evet abartiyor olabilirim
Guzel menu , kavundan birsey olmaz heralde zaten az yemissin :) sen hic meyve yemezdin die hatirliyorum. Kavun disinda pek meyve duskunlugun yok sanirimDun ben menu ve sporumu yazmadim sahi
Kahvaltı yok, aksam 8de yemek yedik, o zamana kadar 70 gr cig fistigi ara ara atistirdim
Ve okulda arkadaşlar kahvaltı ediyorlardı, canım istemedi, sanirim kıllog dedikleri kurabiye boyutunda bazlamamsi bisey verdiler, tadına bak diye. Onu yedim 12.30 gibi bir dilim de salatalik
Aksam
Bir tabak yesil mercimek yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
Yoğurtlu kabak
Cok az da bir onceki günden kalan tavuk yemeği
Kavunu biraz abartmis olabilirim, 550 gr
1 fincan orta kahve
2400 su
Spor
Verano_porteno
5000 adimcik sadece
Sana ozendim sabah kahvesi iciyorum, bi turk kahvesi degil ama :)Günaydın, size kahve kokusu getirdim.
Verano_porteno
40 köprü h.
100 zıplama
20 bacak kaldırma
20 iç bacak
60 sn plank
20 squat
30 havaya el çırma
15 dk leslie
Tebrikler canim harikasin, o senin guzel enerjin sporun devami gelecek diyemi etiketlemedin aman unutma kaynamasinGünaydın :) bugün yine eksi gördüm 80 squatımı yaptım simdiden gidip bisk sürücem bu arada topiğin enerjisi çok güzel herkes hos bayıldım
Az yediğim ve spor yaprigim zamanlarda bende de oluyor arada. Su woshh effect olayi mı ne vat ya sanırım o olayGunaydinn kizlar, sabah sabah sinirim bozuldu dun salatayi fazla kacirmisim. 1 kiko fazla ciktim Ekmek yememek icin salataya vurdum kendimi ama boyle cikmasi da ilginc. Sizde boyle oluyor mu? Yani insanliktan cikmadan yiyorsunuzdur muhtemelen de
Dogru hatirliyorsun meyve sevmiyorum ama kavuna dayanamiyorumGuzel menu , kavundan birsey olmaz heralde zaten az yemissin :) sen hic meyve yemezdin die hatirliyorum. Kavun disinda pek meyve duskunlugun yok sanirim
Devamı gelicek canımTebrikler canim harikasin, o senin guzel enerjin sporun devami gelecek diyemi etiketlemedin aman unutma kaynamasin
Senin gecen haftaki menülerin de iyiydi degil mi?
Geçmiş olsun canım, soğuk algınlığı sanirimVucudum kiriliyo hasta olcam galiba..ilaç içtim simdi de limonlu çay iyi gelir inşallah
Sağol canım aynen öyle hava çok dengesiz burda..gündüz sıcak yanıyo akşam battaniyeyle oturuyoruzGeçmiş olsun canım, soğuk algınlığı sanirim
İc Anadolu'da mısınSağol canım aynen öyle hava çok dengesiz burda..gündüz sıcak yanıyo akşam battaniyeyle oturuyoruz
Gayet iyi bence afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar..
menü bildireyim dedim.
Sabah resim attım, sadece ufak bi parça simit vardı, diğer uymayan
11:30 spordan sonra yarım muz
14:30 3-4 yemek kaşığı börülce salatası,
Semizotu salatası, biraz peynir
Aralarda 3 erik toplam.
Akşam
3 dolma(ama çoğu kıyma ve bulgur)
Biraz yeşil fasülye yemeği
Salata
@cgdmk çiğdemciğim gayet iyi di mi
Cardio feci gerçekten ya, yazin bir kac kez ben de videodan yapmıştım. Leslie 5k yuruyus gibi gelmisti sonrasindaVerano_porteno
Yarım saat cardio. Puanları farklımı bilmiyorum ama pazartesi de cardio olarak hesaplar mısın canım.
Resmen yarım saatte canım çıkıyor.